Piersicute de iul-aug 2012 ( 8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Neata fetele.
Dau eu cafeaua astazi.
Carmina iti tin pumnii sa vii sa ne zici ce face baiatul.
Azi am fost matinala cu toate ca iar au aparut insomniile.
Spor la munca
Va pop

13 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

r_ocsy ,
La cate saptamani l-ai simtit pe bebe ca misca ?

15+

Intre 13 si 14 ... si nu zilnic .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 17 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza burtici.
Am incasat un virus pe laptop,asa ca azi o sa scriu mai putin ca de pe telefon nu am rabdare.
Azi irá iar de dimuneata,cica vine o prietena sa ma scoata la mic dejun in oras ca nu ne-am mai vazut de mult asa ca fetele.apoi vin acasa sa ma odihnesc ca maine cu musafirii sigur ma agit iar.

Carmina,tinem pumnii azi sa vii cu vesti bune.

Biribu,si eu il simt pe bb. Dar doar seara sau noaptea uneori.

Va mai citesc cind ma intorc,dar sa nu scrieti asa mult,haha.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

Buna seara fetelor,
mi-a cam intrat morcovul undeva, ca maine am amniocenteza. Nu mai repet ce i-am scris unei prietene pe tema asta, dar am momente cand mi-e frica si nu mai sunt sigura ca o vreau...off.

te pup si abia astept sa ne auzim cu vesti maine!

16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise
Si am lasat la urma ca tot nu vreau sa ma gandesc, fetelor mi-a cam intrat morcovul undeva, ca maine am amniocenteza. Nu mai repet ce i-am scris unei prietene pe tema asta, dar am momente cand mi-e frica si nu mai sunt sigura ca o vreau...off.
Va pup, aveti grija de voi, bucurati-va de zapada.

15 +

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Iti tinem pumnii , o sa fie bine .

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui niccostea
Voua vi se infunda nasul? Eu de cateva nopti nu mai pot sa respir deloc pe nas, drept pt care ma trezesc din ora in ora cu gura/gatul uscate si ma chinui sa adorm la loc. La inceput avea efect Sterimar-ul (un spray cu apa de mare, care se da la BB-i), acum parca e apa de ploaie. Dr mi-a spus ca e normal in sarcina, dar chiar asa?!?

15+

Mda ... eu am rinita asat de sarcina, tot cu spray de mare mai rezolv situatia ... problema e ca la mine din rinita de sarcina din prima sarcina am ajuns la rinita cronica si nu o sa mai scap vreodata de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata si de la mine.Cred ca nici nu ma mai tineti minte de cand n-am scris....cred ca de 3 saptamani .Nu prea am avut timp sa stau la calculator.
Din 1 februarie si eu stau numai 6 ore la servici,plus ca ma concediu de odihna pe anul trecut ,asa ca o sa am timp sa stau si pe forum,ca e tare frumos deja,vad ca s-au adunat o gramada de viitoare mamici dragute.
Citind am inceput sa ma panichez si mai tare...eu nu mai am deloc simptome de pe la noua saptamani .Mi se pare tare ciudat,mai ales ca data trecuta mi-a fost rau pana am nascut aproape...
Maine am si eu programare la dr,nu l-am vazut pe bebe de o luna,abia astept si ma rog sa-l vad miscacios si sanatos.
Eu am luat deja 3 kg ,si am burta foarte mare!Speram sa iau numai 12 toata sarcina,dar asta e ,cate or fi.
Eu nu-mi permit financiar sa recoltez celule stem,si cred ca nu as recolta nici daca mi-as permite.Nu stiu,poate sunt eu prea optimista,si sper sa nu avem nevoie.Acuma chiar sunt curioasa....ati auzit cumva de cineva care sa le fi folosit cu succes?Poate daca as sti despre cazuri,m-as razgandi.

Si acuma necazul,sa ma si plang...ieri mancand un fruct cu samburi...nu zic de care,ca poate sunt pofticioase printre noi ,mi s-a rupt o bucata mare din incisivul superior.Arat ca in filme horror .Noroc ca sunt libera azi si maine,sper sa rezolv cumva.Din cate stiu,nu se poate face anestezie,sau?

Va pup,sa aveti o zi frumoasa!Multumesc de cafeluta,am savurat si eu una cu voi

_

Mamica mandra 12+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui niccostea
Carmina, te asteptam cu vesti de la eco maine, sa fie cu adidasi.

cu vijelia de afara, imi doresc SA AJUNG la spital. dar oricum dr. este de garda, deci nu am o ora anume sa ajung. dar intru diseara sa va spun, adidasi sau pantofiori de balerina
cum ati ajuns la serviciu?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biribu

Laura dar ce operatie ai avut?? aoleu, biata de tine, eroina ce esti

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

In urma la FIV , am facut embriotransfer cu 2 embrioni ... unul s-a implantat in uter bine mersi si celelalat s-a asezat confortabil pe un capat de trompa ( am si trompele scoase , dar mai raman 2 capetele ... nu se pot scoate in totalitate) si a trebuit sa fiu operata si sa scoata puiul care s-a asezat unde nu a trebuit . Mi-am dorit foarte mult gemeni , in ideea ca nu o sa mai pot face alt BB , dar Doamne Doamne , a avut alte planuri cu mine .

15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Daconst
Lasa fetelor ca nastem si apoi ne mobilizam si la slabit...sunt convinsa.

asta daca nu o sa fin super active cu BB-ii nostrii.

16+

Mergi la inceput