Piersicute de iul-aug 2012 ( 8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

iuli draga dar asa rau te ai putut enerva?sper sa iti treca sangerarea si sa fie totul ok.
eu despre dublu si triplu test nu stiu ce sa spun cat sunt de corecte sau nu dar eu nu cred ca doctorul mi l ea dat sa le fac ptr bani ptr ca la masuratori mi a luat cat era ptr un eco normal cu toate ca la receptie mi s a spus ca e vreo 3mil si analiza la sange oricum am facut la alt laborator.dupa ce am facut dt si m a trimis sa fac si tt l am intrebat ca de ce mai trebuie sa fac si asta daca dt mi a iesit ok si a spus ca tt este putin mai comlex ca dd si lui i se par foarte esentiale.
si oricum mi se pare putin aiurea ca dupa ce primesti o analiza cara nu este ok sa mergi direct sa iti faci avort fara sa mai investighezi daca este sau nu adevarat.nasoala intamplare oricum.deci nici eu nu stiu cat sunt de reale aceste rezultate sau cat nu dar am preferat sa le fac decat sa imi scot ochii mai tarziu ca nu le am facut.
eu azi am fost cu rezultatul de la tt la doctor si a spus ca e ok si ca pot sa opresc si utrogestanu si duphastonuuraaaaaaaaaaa.si sa trec pe elevit in locul acidului folic si mgb6.
si sunt cam dezamagita de doctor ca daca tot am fost la el cu rezultatele i am spus ca nu se uita 1min si la bebe ca poate avem noroc sa nu stea cu poponetu in sus.si s a uitat si mi a spus uite vezi ?pare a fi baietel dar se poate sa fie si cordonul ombilical si oricum organele sunt inca in crestere si nu se poate sti exact ce e.naspa rau. s a vazut ca nu era sigur pe el si duminica cand am fost la el m a avertizat inca dinainte sa ma pun la eco ca e posibil sa nu se vada ca e inca mic.deci concluzia mea e ca nu prea se pricepe si stie si el asta.dar nu stiu ce sa fac m as duce la alt doctor dar nu am incredere decat in cel de la timi care se pricepe foarte bine la eco si la care am fost cu baietelul meu si plecam de la el convinsa ca a vazut totul asa cum trebuie.dar problema e ca nu mai vreau sa nasc la spital la timi vroiam aici ca era clinica privata si mi a placut dar nu prea am incredere in doctor.ce sa faccccccccccccccc???????????????????????????????????????????????
scuze ca m am lungit asa dar eram nervoasa.

16+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

aide mai ali si tu acuma, chiar asta-i un motiv sa fii nemultumita de dr?? sincer acuma, ce e graba asta cu sexul copilului? ca de schimbat nu se schimba orice ar fi mie mi se pare normal sa nu comenteze daca nu e sigur 100%, mai bine asa decit cei care zic ca sigur e una si devine apoi altceva. calm, mamico, asta sa-ti fie problema cea mai mare

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Imi pare rau Ali ,dar nu fi suparata, important e sa fie sanatos , ce-0 fi o fi.stiu, curiozitatea e mare.inseamna ca eu luni nu o sa vad nimic.biribu bine ca esti bine.noi suntem in vizita si am pus mana pe o tableta sa ma chatuiesc cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Buna fetelor, felicitari celor care ati aflat ce sex are bebe :)

Am fost si noi la eco azi, insa bebelul nostru a dormit 3 sferturi de ecografie, iar cand s-a trezit era asa de agitat ca parca visase urat :)))) Nu a vrut sa ne arate ce are el intre picioruse, insa dr-ul spune ca s-ar fi intrezarit o putzulica.

Care pentru noi a fost o surpriza pt ca la bitest se vazuse ca un fel de pasarica acolo :))) pe cine sa mai credem acum?? O sa mai mergem peste 2 sapt la eco, doar ca sa vedem ce este. Si apoi morfofetala la inceputul lui martie, unde sigur o sa se vada, dar poate aflam pana atunci.

Eu am facut toate analizele si ecografiile recomandate de dr, ce-i drept am noroc pt ca am abonament si majoritatea sunt gratuite. La eco de bitest l-am vazut pe bebe in toata splendoarea lui, 4D, macar asta a fost avantajul (pe-asta am platit-o). Azi, dupa o luna, bebe isi dublase lungimea si deja nu mai statea relaxat pe spate ci chircit si incovoiat in fundulet ca nu mai incapea :)))

17 sapt

Mergi la inceput

mersi fetelor.intradevar nu e asta cel mai important lucru si nu sunt nervoasa neaparat ca nu mi a spus sexul copilului(sunt doar putin mai curioasa )dar ma enerveaza pur si simplu ca de ce altii vad la 13 saptamani si el imi zice la aproape 17 sapt ca nu se prea poate vedea.pai daca asta nu vede ce ar trebuii sa vada toata lumea ce sperante sa am ca vede bine alte cele?????

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

scz ca ma amestec dar eu abia la morf de trim II, la 20 de sapt mai exact , am aflat ca astept baietel, pana atunci desi aveam la activ peste 10 eco nu a stat niciodat favorabil pt a spune cu o certitudine mai mare de 50% ce aduce barza!

sarcina usoara si la termen va doresc!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata fetelor ,
Cafea nu se bea sambata ? ... Haideti la o cafeluta ... Am 15 sapt si 5 zile si simt in burtica niste senzatii tare ciudate ... se plimba ceva ... stateam in pat pe partea dreapta si dintr-o data ceva in stanga s-a intarit foarte tare , se simtea la mana la palpat ... ceva cat o portocala , am luat un no-spa sper sa ma linisteasca (mai ales la cap ) nu sunt invatata cu senzatii ciudate si orice ma cam ... nelinisteste .Asta ar fi a-3-a zi cand 'ceva' isi face prezenta cam intens , prin burta mea ....

15+

Mergi la inceput

laura sigur ca se bea si sambata.eu deja am savurato ca de cand am inceput gradinita ne am invatat sa fim mai matinali.(pana acum ma trezeam la 10-11)
se pare ca fetele de la birouri astazi recupereaza somnul de dimineata.sau gresesc???
eu astazi m am trezit cu gandduri mari.vreau sa fac o curatenie mai profunda,mancarica ,placintica,daca se poate curat si prin dulapuri(vreau sa fac asta de vreo 2 saptamani si nu ma lasa inima,cu toate ca ma invart toata ziua prin casa ca o gaina beata si ma plictisesc)sa vedem totusi pana diseara daca reusesc sa fac tot ce mi am propus.deja am schimbat paturile...am inceput bine
va doresc o zi cat mai placuta

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza burtici.
Eu sunt bine dar ieri cu musafirii si pregatirile,v-am citit doar si nu am mai scris.acum scriu tot de pe telefon si e naspa rau.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Spor la treaba Ali si sa nu depui prea mult efort , ca sa nu-l superi pe bebe din burtica .
La tine nu se intampla nimic ciudat prin burta ?

15+

Mergi la inceput