Floricele de liliac de mai-iun 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Dau o cafelutza strong!

Artu-simpatice foc torturile. Martipan nu?

In rest nu mai ma laud/plang cu/de nimic!

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Nico,ma bag la cafea doar daca e fierbinte
E tare frig afara
Stay inside!!!!!!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineatza..va ofer si eu cafelutza

Artu foarte frumoase torturile, cred ca au fost foarte incantati..am sa intreb si pe FB despre sling..

Bubu am inteles eu ce vrei sa spui, dar m-am exprimat gresit..uite spre exemplu si eu merg cu Luca undeva si la un moment dat cand se plictiseste vine ma ia de mana sa plecam, sau se duce direct la usa, pur si simplu trebuie sa plec..da are grija sa ia si hainele asa el in rest e prietenos, dar cateodata asa e de sensibil, vine sa il pup daca s-a lovit, dar e tare rasfatat..eu zic ca e doar o perioada..

Copii astia nu m-au lasat sa dorm azi noapte..eu nu stiu cum un copil poate sa aiba insomnii..iar s-a trezit pe la 5 si nu mai putea sa doarma nu pot sa inteleg de ce..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Cate oua are trebui sa manance un copil pe saptamana?
Sebi ar manca intruna..cum deschid frigiderul incepe: ouuuuu,ouuuuu;daca ma fac ca nu inteleg se duce si cauta ibricul;iar cand mergem la socrela nu pleaca pana nu-i da oua(are gaini in curte)
Cred ca va trebui sa ascund cofragul pe undeva

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Cate oua are trebui sa manance un copil pe saptamana?
Sebi ar manca intruna..cum deschid frigiderul incepe: ouuuuu,ouuuuu;daca ma fac ca nu inteleg se duce si cauta ibricul;iar cand mergem la socrela nu pleaca pana nu-i da oua(are gaini in curte)
Cred ca va trebui sa ascund cofragul pe undeva

Eu stiu ca intre 1-3 ani pot sa manance maxim 1 ou la 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Buna fete dragi!
Cu fffff mare intarzxiere le urez arturicilor La multi ani cu multa sanatate si fericire, sa-si bucure parintii non stop, iar acestia sa fie mandri de ei toata viata!
Ruxi, eu analize i-am facut Mirunei la un an....ca asa mi-a zis pediatra sa-i facem un bilant. Acum as intepa-o doar de nevoie, Doamne fereste!
Cris, eu stiam de 3-4 oua pe saptamana. Eu vreau sa incerc sa iau de prepelita. Sa vedem daca vrea mandra mea sa manance. Noi ne cam chinuim la juma de ou pe saptamana, ce sa mai zic mai des. Am auzit o vorba: oul dimineata e aur, la pranz argint iar seara otrava. De cele mai multe ori i l-am dat inainte de culcare, cd nu aveam mancarea facuta. La fel peste, daca se poate, sa mancam o data la doua zile!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Eu stiam de un ou pe sapt

R_Cata, multumim !

Tigruta, eu am purtat-o pe Sabina in sling pana la 6 luni apoi am trecut la ergo.
Inainte sa ma horatasc am studiat mult pe net; acum depinde si de ce ai tu nevoie;
Am auzit mai nou de Manduca insa nu cunosc detalii...

Nicoleta, cele 2 torturi sunt cu martipan pe deasupra dar nu e musai a fie mancat.
Baietii sunt in perioada Club Penguin si cele 2 torturi reprezinta personaje din acest club.

De cand am fost iar la piscina si am vazut cateva exemple neplacute de mami/tati care invata bebe/copil sa se acomodeze cu apa ma tot tin sa aduc o completare la recomandarea de a va invata singuri (nu cursuri) pruncii cu apa.

Cu Sabina am luat-o usor, cu atentie, pentru ca simt ca daca se sperie acum de apa o sa fie greu sa mai stergem frica. Ea de ex sare de pe margine in apa insa o prind inainte sa ii ajunga in apa capul.

Cautati o ora si un loc fara aglomeratie pentru ca sa nu riscati sa ii stropeasca altii.
Incepeti usor, lasati-i sa se tina de voi daca asa simt nevoia, daca vor afara iesiti si mai reveniti altadata.
Fara miscari bruste, fara sa ii obligati sa bage capul sub apa, cu blandete, multe zambete de incurajare si calm.
Asa cum spuneam, au mult timp de aici inainte sa invete sa inoate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Buna ziua fetelor

vroiam sa ma sfatuiesc cu voi; baietelul meu este o slabatura de ma albeste! Mereu am avut dificultati cu alimentatia, adica mannca el dar putin...of in fine in prezent avem doar 10.700 kg si 88 cm (mereu a fost inaltut)la 1 an si 8 luni.

dar am remarcat ca imediat cum mannca mai binisor face 2 scaune/zi si cu unele componente nedigerate...oare e ok? sa ma ingrijorez?
Nu sunt diareice dar...ma gandesc poate asa are arderile si nu se depune nimic.

Si asa este mofturos, la naiba:(

In alta ordine dei idei, mai aveti bibi dimineata si seara?

multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

salutare, salutare,

ce placut sa citesc despre mamici care au reaparut pe la noi...Bine ati revenit

La multi ani!!! baieteilor destepti si frumosi ai lui Artu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

salutareeee!
ioana, la multi ani baietilor tai frumosi si destepti s sportivi. m-am gandit la voi, desi va urez cu intarziere, nu-s in bucuresti si e tare greu sa scriu de pe mobil. multe ganduri bune!
nico, ca sa-ti raspund, am mancat ce trebuie, cat trebuie, cand trebuieplus miscare. adica am trait sanatos..e nevoie de vointa, sa vedem de-acum ce fac.ah, si cel mai important, am avut ajutor in stabilirea acestei diete de la o cunostinta care se pricepe la nutritie.

nu ma descurc cu scrisul de pe telefon, va pup, revin cand ma intorc acasa.numai bine tuturor!

Mergi la inceput