Floricele de liliac de mai-iun 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
NicoletaB spune:
Neatza!
Dau cafelutza! Rocsy sa se abtina!
Artu- La multi ani pt printisori! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei la maxim!
Sorana- cu tine nu vorbesc! Auzi 17 kg. Zi-ne si noua ce ai facut! Ca ce n-am facut eu stiu destul de bine!
Cu ala (scuzati, dar altfel nu merita sa-i zic) de la Enel (tipul de pe teren. Astia au program de la 7-15, dar mobilul il deschide pe la 10) am vorbit vineri ca vine in aceeasi zi sa sigileze contoarul xcaci in sfarsit era cineva acasa toata ziua. E de acord, spune ca vine. Ajung la 15 acasa, taica-miu inca il astepta, asa ca-l sun. La ora 15 el era deja acasa. I se auzeau cainii si gainile prin curte. Nu a putut sa ajunga ca a avut interventii si ca revine el saptamana asta cu un telefon. Pe mine taxiul dus intors de la serviciu acasa ma costa 60 lei si cu ce o intinde si asta mana se face 100 lei.
V-am spus ca vineri aveam un obraz umflat. Sambata dimineata aveam si ochiul umflat de nu vedeam cu el. Duminica cand s-a mai retras gingia am dat de o punga cu infectie. Aia s-a spart, fata s-a dezumflat si am bucuram ca am scapat. Azi iar am jumate de fata umflata. Pana dupa amiaza cand ma duc la stomatolog...... Nu ma doare absolut nimic, gingia e ok, maselele la fel, unde e infectia? Asta ma roade rau...
Mi-am varsat oful, o zi frumoasa va doresc!
cris_09 spune:
Neata!
Nico bine ca te-ai descarcat,noi nu avem cu ce sa te ajutam dar te "ascultam" ci placere!Bafta la doctor,sa te desumflii repede si usor
Bubu mie cu baieti mi se pare mai greu pentru ca sunt mai energici.Pe Sebi nu ai sa-l vezi vreodata sa stea pur si simplu degeaba,sau sa se joace singur cu ceva,mai mult de cateva secunde.
Probabil Alexandru e mai fricos/suparacios pentru ca asa e felul lui,nu are legatura cu sexul.
Rocsy ma bucur ca te-a reprogramat repede.Abia astept sa vii cu vesti
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
cris_09 spune:
Artu www.bizoo.ro/image/img360/sale/Tort-pentru-copii_361_1246538686.jpg" target="_blank">la multi ani cu sanatate baietilor
Imi pare rau,poze nu am decat cu mormanul de zapada din curte
Tigruta bine ca ati scapat
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
tigruta spune:
Salutare..azi mai fara chef asa..
Nico nasol cu infectia, dar mai bine ca mergi sa vezi ce e cu ea..cat despre enel ma abtin
Artu la multi ani baietilor..ce mai trece timpul..stiu ca tu ai folosit wrap/sling, as vrea si eu ceva pt bebe, ca probabil o sa imi fie destul de greu si cu Luca, pe care mi-l recomanzi?? da-mi te rog o sugestie, chiar si fetele care au mai folosit
Cris am admirat poze in mormanul de zapda, foarte frumos, parca ar fi in nisip mai ales ca are si lopatica in mana..
Am fost pana la magazin si gata ajunge ca e griig tare afara..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 25+
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tigruta Salutare..azi mai fara chef asa.. Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 25+ |
Elena ia legatura cu Corina,eventual scrie pe Fb,ea e pusa la punct cu toate metodele de purtare,mi se pare ca au si grup separat/site...
NicoletaB spune:
Doar ceai de visine am! La stomatolog abia miercuri. Cica sa continui cu antibioticu'
tigruta spune:
Merci Cris..am sa incerc si acolo..mie imi ajunge o cafea
acum ma duc sa ma intind in pat
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 25+
bubu30 spune:
Salut fetelor !
Am baut cafeluta cu gandul la week-end, ce bine a fost, la sanius, la masinute la mall, si gata... poimaine la cresa
Artu "La multi ani cu sanatate gemenilor frumosi si destepti !"
La multi ani celor ce poarta numele de Vasile, Grigore sau Ioan !
Tigruta nu ma refeream deloc la capacitatile intelectuale sau la ritmul de dezvoltare al copilului, ca la varsta asta deja de luni bune copiii nostri ar trebui sa inteleaga tot, ci la latura afectiva, ca e prea legat inca de mine si de sotul meu, are persoane pe care clar nu le simpatizeaza si plange cand le vede, etc.
Cris - da, ai perfecta dreptate, fizic e muuult mai greu cu un baiat, nici al meu nu sta o clipa locului, se vede si la cantar, Maria l-a intrecut deja cu mai bine de 1 kg, iar el abia are 10 kg. Fetitele sunt in general mai linistite, mai atente; eu daca citesc dintr-o carte cu Maria sau jucam un joc si ii explic ceva sta zeci de minute cuminte sa facem lucrul resp., pe cand Alexandru dupa 10-15 secunde pleaca, dar cand recapitulez ceva cu Maria din ce am invatat-o ma uimeste ca de multe ori imi raspunde el inainte, desi nu a stat alaturi de noi, le prinde din zbor, e ff smecher in multe privinte.
arturicii spune:
Multumim mult de urari , a fost o super party, inceputa seara si terminata dimineata !
Ca si torturi, au avut cum au dorit, adica www.arturicii.ca/wp-content/uploads/2012/01/423901_347332985291008_100000429277098_1299125_529402185_n.jpg" target="_blank">asa si www.arturicii.ca/wp-content/uploads/2012/01/418792_347333058624334_100000429277098_1299128_1137028640_n.jpg" target="_blank">asa.
Tigruta, revin cu detalii insa si eu ti-o recomand calduros pe Corina pentru informatii specializate.
Ioanact spune:
Buna seara!
arturicii La multi ani, baietilor: Philip si Yann!
La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfintilor Trei Ierarhi: Vasile, Grigorie si Ioan!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!