Floricele de liliac de mai-iun 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
cris_09 spune:
Noi Nico,nu am facut analize decat la 6 luni cand am fost internati in spital
Si daca tot ne plangem,sa zic si eu,nu am telefon de 4 zile pentru ca am ramas deodata fara semnal,stau eu linistita 2 zile stiind ca am facut cerere de reziliere a contractului,dar de unde?Cica mi s-a magnetizat cartela,in fine,am mers la ei,mi-au schimbat-o,dau sa deschid telefonul,imi cere cod de securitate,ia-l de unde nu-i...am luat la rand toate combinatiile de cifre posibile,il ghiceste sotul dupa alte 2 zile...dar acum nu mai am nici un nr in agendaSi aveam nr foarte vechi,ai colegilor din liceu/facultate,prieteni din alte localitatiMor de nervi
Gata,m-am racorit
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
cris_09 spune:
Hai ma,cat ghinion sa ai sa ti se strice cartela si telefonul in acelasi timp,si sa stai linistita crezand ca ti-au reziliat contractul?
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
NicoletaB spune:
Ghinionul tau a fost ca ai gandit pozitiv: ca ti-au reziliat contractul Un pic de negativism din cand in cand nu strica!
Ioanact spune:
Buna!
n_a_n_a multa sanatate tatalui tau!
Virgi17 felicitari pt !
Sa fie sanatoasa si sa o nasti la termen!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
r_ocsy spune:
Salut !
Nana : sanatate tatalui tau, tinem pumnii sa treaca bine peste operatie !
Adelina este o dulcica, stie sa faca atatea lucruri, bravo ei !
Nu te agita prea tare ca mai trebuie bebe sa stea cuminte in burtica ; mi-am adus aminte cat gynipral am luat eu in sarcina cu Sofia .... beeahh .... tahicardie la greu, luam doar jumatate de pastila ca altfel simteam ca imi plezneste inima !!!
Bubu : eu nu i-am facut analize decat in septembrie cand am ajuns la urgenta cu ea si ne-a pus branula pentru tratamentul cu antibiotic; altfel , sunt de acord cu Virgi ... nu mi-as chinui prea tare copilul mai ales daca nu sunt semne de boala !
Sorana : eu nu am intrat pe FB pentru a viziona pozele voastre si a admira silueta superba pe care ai dobandit-o ... -17 kg ... felicitari ! Dupa ce nasc trebuie sa revin si eu la silueta pe care mi-o doresc, din fericire am plecat acum doar cu 2 kg in plus ramase de la Sofia si pana acum am pus aproximativ 2 kg , super bine zic eu ... paote nu depasesc 12 kg in sarcina asta ( de fapt la Sofia am luat 16 si m-am scapat de 13 intr-o luna .... ma rog sa am din nou acest noroc ).
Am doua vesti bune :
1. M-a sunat doctorita si m-a reprogramat pentru marti la ora 17:15 la consultatie . Am intrebat-o cum se simte, mi-a zis ca o doare mana ca d.... si ca daca si-o poate misca prin casa ar trebui sa se descurce la ecografii. Ii parea rau de gravidutele care trebuie sa nasca luna asta ca pe ele nu are cum sa le ajute decat cu prezenta ... nu as vrea sa fiu in pielea lor !!!
2. Sofia va merge la gradinita din ianuarie anul viitor, cumnata mea va lua din aceasta toamna grupa mica si i-am plasat-o pe Sofia in grija ... deci .... avem loc la gradi, nu mai trebui sa imi bat capul !
Nu a pus nimeni poze cu Bucurestiul inzapezit pentru Artu ?
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 17 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Nicoleta : eu ti-am citi pataniile la Enel ... nu sunt in pielea ta , dar la ce misto ai povestit pe mine una m-a pufnit rasul ... scuze ... nu se rade de necazul altuia dar ai foat asa simpatica .
Cu zapada la fel stam si noi, troiene pe marginea trotuarului, nu vine nimeni sa le ridice , abia circula masinile pe strada !
Cris : la noi s-a oprit vantul ... de ieri !
Am baut o cafea tare, ca m-a mancat in c.. , eram ca picata in cap cam acum o ora, abia ma taram prin casa si acum la capitolul energie stau brici dar cred ca mi-a crescut tensiunea ca ma ia cu ameteala ( sigur am 12-13 in loc de 10 cum o am eu ).
In alta ordine de idei : mi s-a pus pata ca ar trebui sa imi schimb mobilul ca nu l-am mai inlocuit de vreo 3 ani , daca nu mai bine si nu ma pot hotara ... aveti sugestii ?
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 17 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
arturicii spune:
Rocsy, am gasit o poza faina in google , e vorba deaceasta
Nu stiu cand e facuta dar ma gandesc ca acum
Imi aduc aminte de iernile cu zapda multa si alba care acoperea totul si ne lasa sa facem oameni de zapada in fata casei....ehehe
Sanatate dr tale si asteptam ziua de marti sa ne dai vesti bune.
Nicoleta, am pierdut sirul cu problema enelului insa sper sa rezolvi ce ai de rezolvat.
Nici noi nu avem nici o analiza facuta.
Cris, spor la munca!
Virginia,
Noi maine avem party! Au trecut 8 (OPT !!!) ani de cand s-au nascut, la et 10 la Municipal, dupa nenumarate zile de spitalizare, nenumarate pastile si injectii, cei doi flacai minunati.
Sanatosi, nazdravani, cu super personalitate, frumosi, mega destepti, super patinatori, super inotatori, straluciti la scoala (CRA CRA CRA )
Ce zboara zilele, numai cand vad ca Sabina are 2 ani imediat....
Au invitati acasa 8 copilasi din care 6 dorm peste noapte. Facem o petrecere in pijama
Aveti idee cum se curata tastatura de la laptop? Mi-e teama sa o demontez bucata cu bucata
bubu30 spune:
Multumesc fetelor pt. raspunsurile legate de analize.
Cris sorry de patania cu nr de telefon. Ma umfla rasul cand imi aduc aminte cum si-a pierdut sotul meu toate nr de tel; in prima zi in care am mers la plaja vara trecuta la mare el de dorul marii a intrat in apa cu telefonul in buzunarul de la sort. Asa ca ce bucurie ca din prima zi de mare m-a pus la cheltuiala sa isi ia alt telefon
Nana multa sanatate tatalui tau, Doamne-ajuta sa reuseasca operatia !
Rocsy felicitari pt. vestile bune
Nico sorry pt ce patimesti cu cei de la Enel
Noi am fost dimineata la analize, Maria a fost f. curajoasa si cuminte, nu a plans, in schimb Alexandru e de felul lui un fricos oricand il duc intr-un loc strain urla, asa ca a urlat ca nu ii place acolo si imi dadea poseta sa plecam.
Apropos, fetele care aveti baieti, eu nu stiu ce ma fac cu Alexandru al meu ca fata de Maria e cer si pamant, e mai sensibil, fricos, se supara repede si sufera, plange cand mergem in locuri necunoscute de el, etc.
Ai vostri sunt mai independenti, dezghetati, etc ?
Concluzia mea e ca e mai greu cu baietii, dar din toate punctele de vedere.(probabil doar in cazul meu, asa ca va rog sa nu va suparati)
La Alexandru i-au iesit monocitele putin crescute, asa ca acum astept sa vad ce ma asteapta, o boala a copilariei sau legat de patania de sapt trecuta cu putzulica inflamata sau inf. urinara ???
Vom vedea.
tigruta spune:
Neatza..
Am scris un mesaj lung, pe care l-am pierdut ca mi s-a blocat calculatorul
Virginia felicitari pt fetitza si sa ai o sarcina usoara si la termen..
Sorana respectele mele, 17 kg? felicitari..sper sa reusesc sa slabesc si eu dupa ce nasc..
Rcata urata experienta, am asa o imagine in capul meu..
Bubu si eu l-am chinuit pe Luca, i-am facut analizele pt alergie si crede-ma ca nu mai vreau sa il mai intep la cat am suferit si eu pe langa el..sa speram ca nu mai e nevoie..Sa stii ca Luca in afara de faptul ca nu vorbeste e tare dezghetat si se face inteles si intelege tot..
Rocsy deci marti sepram sa aflam ce ascunzi in burtica??
Artu frumoase activitati aveti voi..
Cris si Nico sper ca ati scapat de zapada din fata casei
Nana ii doresc multa sanatate tatalui tau si Doamne Ajuta sa decurga operatia bine
Noi suntem bine, ma bucur ca am scapat de raceala si suntem voiosi..ne apucam de curatenie..
Va urez un weekend frumos
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 25+