Sa aveti o primavara cu sanatate, bucurii si muuult soare !!!
Azi ma simt ca acum 2 ani pe vremea asta si am zis ca e musai sa va scriu. Adica stau in pat sub plapuma cu laptop-ul in brate in timpul zilei, ca atunci cand eram gravi si nu ma mai puteam ridica. Sunt singura acasa, copiii sunt la cresa, asa ca am onoarea de a boli in pat. Mi-au adus copiii de la cresa o viroza care pe mine m-a doborat mai tare ca pe ei, dar ma bucur ca ei au facut mai bine fata bolii, sper sa ramana asa.
Artu va dorim si voua multa sanatate, ca Doamne ce greu e cu copiii bolnavi si ce se mai chinuie ei de ti se rupe sufletul
Aaa,sa nu uit Ioana (Artu) tu gatesti cat pt. o cantina , vai dar cand apuci sa faci atatea ???
Eu cu gatitul mai usurel, nu e pct. meu forte desi mi-ar placea sa ma pricep mai bine si sa imi placa mai mult sa gatesc
Cata si Rocsy superbe numele bebeilor
Si am mai vrut sa mai zic ceva dar nu mai stiu, fervexul m-a sedat prea tare
O primavara superba cu timp frumos, numai bun de plimbat copiii pe afara va doresc
Bubu : sanatate multa ... ce bine ca ai devenit nostalgica , ne mai spui una alta despre voi .
Cris : eu zic sa nu te mai uiti la stiri ... mai bine nu stii decat sa te superi !
Artu : a zis mai sus Ruxi partea cu cantina, nu o mai repet ... ai un spor la gatit , ceva fantastic !!! Eu atata mancare cred ca gatesc de sarbatori sau daca avem musafiri .
Ma apuc de un nou capitol , daca tot sunt in zona ... uite asa in cinstea primaverii !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 22
+
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."