Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 8

Gliana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlyMih
nu mi raspunde ![]() Mamicuta fericita de baietel Ianis-Andrei(5 iulie 2011) |
ce ai mai facut?????
cum se simte puiu???

Gliana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LORIALEX |
Mie-mi place subiectul

Loredana,
[/quote]
numai subiectul???????

Gliana spune:
citat din mesajul lui mamutz Sa il parasc pe bobozaur, nu a papat nimic la pranz. Am facut piure din morcov, cartof (preferatele lui mai nou), pastrarnac, putin patrunjel si zeama de la supa de zarzavat si piept de gaina=CAHHHHH Varianta II piurel de mai sus fara carnita Varianta III piure din cartof, morcov, fasole verde. TOATE CAHHHHH. L-am mai lasat mai bine de jumatate de ora, sa ii fie mai foame, vezi sa nu, cand m-am apropiat cu lingurita s-a pus pe plans, asa ca nu i-am mai dat nimic, ca nu vreau sa nu mai vrea deloc apoi. Nu insist niciodata daca nu vrea, doar incerc m,ai tarziu. Deci TZITZI a fost deliciu, primita cu hohote de ras si sa vedeti ce sunete de nerabdare scoate ![]() Fructele si cerealele sunt bune mereu. Problema e ca in zilele cand nu manca bine mancarica, suge noaptea ff des. Si cu toate ca manaca in general destul de bine, nu imi mai ia bine in greutate. Mami fericita de ![]() |
of mai bobozaur....disperi pe mami....

AlyMih spune:
I a trecut febra ,..acum se joaca si e vioi Slava Domnului!!O sa i facem aerosoli si maine mergem la doc..normal il tinem sub observatie
Multumesc frumos fetele pt sfaturisunteti niste dragute
mai nou a inceput si el sa zica da da da ..e asa de scump..poate reusesc sa l filmez sa pun pe FB!!
Eu ma simt la fel de rau..dar sincer bn ca Ianis si a revenit!!

mamutz spune:
citat din mesajul lui AlyMih I a trecut febra ,..acum se joaca si e vioi Slava Domnului!!O sa i facem aerosoli si maine mergem la doc..normal il tinem sub observatie ![]() Multumesc frumos fetele pt sfaturi ![]() ![]() ![]() mai nou a inceput si el sa zica da da da ..e asa de scump..poate reusesc sa l filmez sa pun pe FB!! Eu ma simt la fel de rau..dar sincer bn ca Ianis si a revenit!! Mamicuta fericita de baietel Ianis-Andrei(5 iulie 2011) |
Ce bine! Sper sa nu mai faca febra

LORIALEX spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gliana
Mie-mi place subiectul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Loredana, |
numai subiectul???????

mamica fericita a doi copii minunati

[/quote]
Shhhhh,da numai subiectul

LORIALEX spune:
citat din mesajul lui AlyMih I a trecut febra ,..acum se joaca si e vioi Slava Domnului!!O sa i facem aerosoli si maine mergem la doc..normal il tinem sub observatie ![]() Multumesc frumos fetele pt sfaturi ![]() ![]() ![]() mai nou a inceput si el sa zica da da da ..e asa de scump..poate reusesc sa l filmez sa pun pe FB!! Eu ma simt la fel de rau..dar sincer bn ca Ianis si a revenit!! Mamicuta fericita de baietel Ianis-Andrei(5 iulie 2011) |
Ce bine!Sper sa fie bine ca daca ei sunt bine,suntem si noi,asa-i?

Roberta84 spune:
Mamutz , al meu are zile cand refuza fructele , dar piureul in vrea mereu . O data i-am pus si spanac putin si nu a vrut .Eu am observat ca atunci cand papa cateva linguritze si ma refuza , ii e sete , daca ii dau 2 , 3 lingurite de apa , apoi papa tot . Mi-am dat seama pt ca se agita dupa paharul rosu , cu care beau eu apa si cand am incercat , surprizaa , vroia apa!