Bv.hapy,Ileana,Lady,ursulet!Hai Yasmi,Annisia!(58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Alice, wow 1300 g intr-o luna?? super! bravoooo!!

Altesa, eu am mancat si putina cioco, placinta cu mere, cu branza si iaurt, biscuiti fara crema. dar poti manca din toate cate putin.

Am vb cu Ileana, era ffff fericita. O durea operatia, dar ii facusera calmante.. Ce m-a socat, si pe ea de asemenea, este ca toata noaptea trecuta nu a fost nimeni pe la ea prin rezerva sa vada cum se simte...
A tot incercat sa intre pe forum, dar nu reusea...

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Altesa, poate ai sanii prea plini si nu reuseste sa traga bine, si ii e foame.. Mulge sanii putin inainte sa ii dai sa suga

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Felicitari proaspetelor mamici si bun venit noilor
bulgarasi.

Lali, deja esti acasa?

Lady, cred ca sistemul medical din Ro nu e de partea ta, cum naiba sa-ti faca anestezie totala, sa nu aiba nicio alta posibilitate? Si suntem la inceput de an, ar trebui sa aiba fonduri.

Revin cu intrebarea: despre Anastasia nu stie nimeni nimic?

Noi mai raportam o zi trecuta din numaratoarea inversa, am primit si rezultatul la cultura de col si zic astia de la Synevo ca nu am nimic, am mai trecut un hop. In rest as dormi non stop, nu stiu ce o sa ma fac dupa ce vine bebe daca raman la fel de lenesa.

MTHFR C677T Homozigot
+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Despre Anastasia cronologic, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169843&whichpage=2

"Fetelor deja mamici, am si eu cateva intrebari. Le postez aici si nu pe PM, pt ca ma gandesc ca mai degraba intrati aici pe forum decat sa va verificati msg. private, la cat de aglomerate sunteti.
De 2 zile am intepaturi puternice in vagin. Pana acum nu am simtit asta. Iar contractiile au devenit dureroase, mai ales in partea de jos a burtii, iar intariturile, adica starea aceea de piatra, nu mai dispar aproape deloc chiar dc stau la pat. Aproape tot timpul, am burta piatra.
Azi noapte m-am zvarcolit pe toate partile. Durerile de jos sunt ca la ciclu, dar mai puternice. Si m-au apucat toate caldurile. Am vrut sa purcedem spre spital,sotul a tot insistat, dar tot am zis ca poate sunt firesti starile astea de acum, sa nu ma duc degeaba...
Mi-am pus 2 supozitoare Uscosin si am luat 2 Nifedipin retard pe la 3 dimineata (mai luasem 2 la ora 11), dar nu isi mai fac efectul decat slab pt maxim 30 minute.
Cam asta e descrierea starilor...nu stiu sa zic mai multe...

In ciuda durerilor, am zis sa stau totusi nepanicata , dat fiind masuratoarea de lunea trecuta a colului, cand era peste 3, plus secretiile care au iesit bine, adica nu sunt infectii sa rupa membranele mai devreme de termen.
Se poate declansa ceva chiar dc totul parea sa fie in ordine acum o saptamana? Ca aici mi se leaga mie neuronii....ma gandeam ca de acum e normal sa ma mai si doara, dar nu se va intampla nimic. Numai ca parca sunt totusi cam puternice durerile..
Oricum, de sunat, sun si dr acum dimineata si in functie de ce-mi va spune si dumneaei, sa vedem ce facem.
Dar ma ajuta si parerea voastra tare mult, ca vb din experienta, pe simtite la propriu."

"Va multumesc, dragele mele, ca mi-ati raspuns atat de repede
Am sunat la dr la filantropia, iar dr Albu i-am dat sms si mi-a raspuns imediat. S-ar putea sa fie nevoie de internare. Ca dc nu mai cedeaza la ce am putut lua eu singura acasa: no spa, nifedipin retard si uscosin, atunci tb sa mergem pe altceva dar in spital.
Va tin la curent cu tot.dc raman in spital, pastrez legatura cu voi prin fetele care au nr meu de telefon.
Eu ma rog totusi sa nu se grabeasca puii, ca nu am nimic pregatit clar pana acum decat body-urile lor pt spital si bagajul meu si cateva maruntisuri pt ei, dar in rest am tot amanat sa nu ne grabim, nici camera nu e aranjata, nici nimic...mai aveam nevoie de vreo 2 saptamani...Vedem noi cum om face, sanatosi si bine sa fie bebeii.
Va pup pe toate si cate o floricica de la mine si prichindei la fiecare
"

"O veste buna, Nasti nu a nascut ! Vestea proasta e ca la Filantropia i-au zis ca nu au locuri pt gemeni sub 35 sapt. E intr-un travaliu lent, i s-a scurtat colul f mult in ultima saptamana. Asa ca sariti cu pilele care aveti, cu idei, solutii ... Deocamdata se duce maine la Medlife pt tratament, control etc."

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 36+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Da, Danezza, eu nici nu ma apropiu de Sensiblu, pt. nimic!!!Probabil ca la controlul din 1 febr o sa intreb doctorul ...

Anda, esti diplomata... ingrijorator de diplomata

37+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

altesa, alina zice bine...sa nu fie sanii prea plini si sa se enerveze puiutu ...mulge un pic

carina pe mine ma ingrijoreaza anastasia...sper sa fie bine si ea si puiutii

alina la puiuti dulci

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 35+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Carina, multumesc de info. Saraca, nu inteleg cum vine aia nu au loc pentru gemeni? Adica au loc pentru 2 bebelusi diferiti, dar daca sunt gemeni nu au loc. Oricum nasol sa ajungi pana aici si sa vina sa-ti spuna astfel de lucruri.

MTHFR C677T Homozigot
+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

lexi, ursulet, happy, aerlilian, my lady.... FELICITARI multa sanatate si sa va refaceti repede, sa va intoarceti acasa si sa ne povestiti. Bebelusi bine ati venit pe lume!

Eu sunt bine, foarte foarte prinsa cu treaba, dar incepe sa arate si la mine acasa a casa de oameni normali si nu a santier..... De 2 zile fac smotru toata ziua, spal cam 2-3 masini pe zi, la calcat inca nu am ajuns. Noroc ca am energie de nici mie nu imi vine sa cred, ma urc, ma cobor, dau canapele la o parte, sterg geamuri, spal perdele, praf, aspirator, mop.... tot. Sper sa recuperez si sa ma gaseasca bebe cu totul pus la punct. Eu tot vorbesc cu ea si ii zic sa mai astepte putin ca mai avem de treaba si parca ma si intelege ca sta cuminte in burtica si ma lasa sa imi fac damblalele. La bagaj inca nu am ajuns...

Va pup,

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Carina,mia mai coborat fundul dar nu de tot!!!Mi se mai arata cate cv nou,din cand in cand si nu il lasa sa coboare de tot!
Puiuta ce bine ca poti fc atatea...esti norocoasa!De bagaj ar trebui sa te apuci ca esti deja in 35 sapt.

Mergi la inceput

eu am fost cam obosita azi, ca aseara am avut noapte alba alba, n-am apucat sa dorm nici 1 minut... Si asta pt ca au vrut sa doarma cu mine si Filip in camera si Dru cu sara.. Si asa m-a incantat ideea, ca am acceptat...si rau am facut.. Ca pana la 3 dimineata ba sforaia Doru, ba se frichinea Sara, ba ma solicita Filip...Asa ca pe la 3.30-4 i-am trimis pe sara si Doru in camera Sarei si de atunci a avut grija domnul Filip de mine: m-a tinut in priza. ba vroia tzitzi, ba nu vroia, ba adormea, ba se frichinea, a facut si pipi pe pijama pana la gat, ia-l, schimba-l, etc etc etc... Acum doarme dus baiatul, imi pregateste inca o noapte de dans, cred

Eu ma simt bine, ma mai doare ff putin operatia, azi am reusit sa fac si putina treaba (sa pun niste rufe la spalat, ajutata de Sara), am gatit ceva, dar am reusit si sa dorm 1 ora la pranz cu puii mei.

Gata, mergem sa trezim feciorul si sa il imbaiem, apoi sper sa dorm tun macar 2 ore..

Va pup, noapte buna!!!!

Mergi la inceput