Bv.hapy,Ileana,Lady,ursulet!Hai Yasmi,Annisia!(58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Altesa, nu cred ca se intampla o tragedie daca papi o prajitura sau o napolitana eva .. sa fie fara cacao/cioco

Fetele care ati nascut deja, ce acte trebuiesc la spital pt "inmatricularea" bebelusului? buletine, cerif de casatorie daca e cazul? sunt aceleasi si pt starea civila unde se declara bebele?

in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

noi azi nu am avut net...de fapt noi suntem inzapeziti ...nu avem iesire catre Bucuresti dar eu am fost destul de calma si relaxata fata de sot care era panicat tot...

Bravo LAdy!!!! sa iti traiasca piticuta sa fie sanatoasa si papacioasa!!!

olga ma bucur ca sunteti bine si la echo totul e ok

elenii mai ai asa putin

bianca multa multa sanatate ptr Alexis!!!

carina

iaura ce poza aveti voi acolo

mrg si cristina eu o sa cer legarea trompelor nu de alta dar a 3 sarcina cred ca ma baga in pamant...si nu mai rezist inca o tura...si asa nici a 2 nu aveam voie...sotul e disperat sa nu mai raman inca o data

ursulet eu zic sa ceri ajutorul cuiva...eu nici nu imi imaginez ca ma descurc singura...la prima nastere soctul avea grija de pitic iar mama de mine cat si invers ...asta a durat cam 2 saptamani spre o luna aproape...e normal sa aiba si de tine grija daca nu poti singura

mie mi-a revenit infectia urinara...nu cred ca imi mai da is tura a treia de atb totusi

va pup pe toate

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 35+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anda, eu l-am scos si azi 5 minute si la buc a nins toata ziua aproape.. Pe mara o scoteam de cum am venit cu ea acasa dar era august :)

Avem si bilantul de o luna: 4800 gr si 58 cm. Continuam cu san exclusiv si vigantol zilnic

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Anca nu e semn de nastere. Bb e pozitionat cu capul in jos, probabil e coborat si ligamentele se intind

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

M-ai linistit Bianca, eu nu sunt foarte doritoare de nastere, parca as mai sta un pic asa cu toate relele, macar pana prin 10 febr. la 39+.
Bine...si de frica

Fetelor oare sa il intreb pe doctor dc sa imi cumpar epidurala sau sa astept sa zica el, sau poate au in spital?!

37+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Buna fetelor,

Felicitari mamicilor care au nascut! Multa sanatate si recuperare rapida si bebei sanatosi si mancaciosi!

Fetelor ce urmeaza multa bafta si nastere usoara!!

Lali, cum esti? Astept sa intri sa ne povestesti cum e acomodarea cu bebe Andrei.

Adc, de vise urate am si eu parte in ultima vreme...de parca nu e suficient trezitul de multe ori in timpul noptii din cauza miscaretului.

Eu sunt pe ultima suta cu jobul, cateva zile si gata. Cand vad ca se umple deja de bulgarasi, ma apuca emotiile si constientizez ca se apropie si la mine momentul. Aceleasi temeri si ganduri am ca si voi, chiar daca am mai trecut o data prin asta.

O seara placuta va doresc!

Dariana +35 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

eu zic sa intrebi, sa stii exact ceai de facut si sa nu dai din colt in colt atunci.
Eu am intrebat si tre sa mi-o iau singura :( .. trusa pt ceza rahie+epi
nu stiu ce preturi sunt pt epidurala dar pt trusa mea, am fost socata sa aflu preturi ffff diferite
la Famacia Academiei si la farmacia Tei e pana in 200 lei, la Sensiblu -473 lei .. soc (aceeasi trusa de la Braun)

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

M-ai linistit Bianca, eu nu sunt foarte doritoare de nastere, parca as mai sta un pic asa cu toate relele, macar pana prin 10 febr. la 39+.
Bine...si de frica

Fetelor oare sa il intreb pe doctor dc sa imi cumpar epidurala sau sa astept sa zica el, sau poate au in spital?!

37+ cu Eva Georgiana

in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Altesa mersi de raspuns. Ciudat sfatul, nu l-am mai auzit.
Eu din ce am citit, nu am gasit limite de temperatura.
http://www.ehow.com/way_5468012_should-places-its-cold-outside.html Mai degraba se recomanda evitarea locurilor aglomerate unde bebelul ar putea lua ceva virusei.
Mai astept si alte raspunsuri

Anca_cls eu am scris de durerile si intepaturile de vagin de pe la 30 de saptamani. Inca nu s-a intamplat nimic, doar ca sunt tot mai dese

Alice saru-mana de raspuns si brovo pentru bilantul de o luna

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 36+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

alice felicitari ptr rezultatele la o lunita

carina mie mi-a spus dr cand era rares mic, avea 4-5 luni in iarna aia, sa nu il scot daca sunt sub -5 grade, viscol puternic inrest pot sa il scot...si l-am scos zilnic dar nu era nou nascut ce ii drept

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 35+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor ce mai inseamna si asta?

pun bebele la san dupa ce a dormit 3 ore jumate si incepe sa pape ca ii e foame dar se opreste scoate tata din gura si incepe sa tpe cat il tine gura apoi iar ia tata in gura iar tipa,urla dar ii e foame si nu poate manca.

i-am schimbat pampersul,i-am tras mucisorii cu vibrocil.

tot colicii sunt astia sau nu poate respira sa-i trag mucisorii cu batista bebelesului?

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput