FIV ovocite donate (8)
Raspunsuri - Pagina 15
sper spune:
Fetelor pt medicamentele care nu se gasesc in tara incearcati aici http://www.farmaexpress.ro/
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012
roadetot spune:
salut fetele!
apalina, cam cu cate zile inainte de punctie te-au informat despre donor?
roadetot
apalina spune:
Roadetot ,pe mine cred ca cu doua saptamani inainte m-au informat despre donatoare ,grupa sanguina si anul nasterii .O seara faina fetele
apalina spune:
Sper am intrat pe link-ul pus de tine ,si cred ca acolo vom gasi ,am cautat in lista din ungaria si acolo este estrofem ,maine sun si va tin la curent daca se poata .Cei de la farmacia din cehia nu mi-au raspuns din pacate.Multumim de informatie Sper
cocolino2010 spune:
apalina daca ai urgent nevoie de estrogen incearca varianta romaneasca Climen doar pastilele albe. Asta inlocuieste Cycloproginova. Mi-e mi l-a recomandat gineco. meu pentru schema aceasta. Intre timp l-am comandat in Cehia (21 euro), la farmacia Pharmawell (la clinica), ajunge in 3-4 zile. In Ungaria este chiar mai ieftin (11,5 euro) cum am aflat de la irilac.
Este bine de stiut ca estrogenul se ia pina la 12 saptamini de sarcina, deci e bine sa ne facem provizii.
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui apalina Sper am intrat pe link-ul pus de tine ,si cred ca acolo vom gasi ,am cautat in lista din ungaria si acolo este estrofem ,maine sun si va tin la curent daca se poata .Cei de la farmacia din cehia nu mi-au raspuns din pacate.Multumim de informatie Sper |
Cu multa placere
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012
irilac31 spune:
Apalina, daca nu rezolvi te pot ajuta si eu. Vezi cum decurg lucrurile si da-mi de stire .
Foarte interesant ce ati discutat in dupa amiaza asta... lucruri care ne ajuta sa ne descurcam mai bine acolo. La mine insa e problema ca ma gandeam ca nu vor cere spermograma sotului...acum nu stiu unde sa o faca ca sincer n am incredere in nici un laborator de pe aici offff
Alina, ai putea sa pui si link-ul pensiunii unde ai stat tu....sincer nu mai stiu daca l-ai pus sau nu. Si daca ai putea sa ne dai indicii de restaurante sau supermarketuri pe unde ai fost tu si ti s-a parut convenabil. La mine acest drum va fi ceva de genul... economie la max
O seara buna sa aveti
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui apalina Roadetot ,pe mine cred ca cu doua saptamani inainte m-au informat despre donatoare ,grupa sanguina si anul nasterii .O seara faina fetele |
Alina cati ani are donatoarea ta daca ne poti spune...bineinteles
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
miracol11 spune:
Neata fetelor!...ce faceti?...vad ca ieri chiar ati povestit mult...am avut ce citi.. bravo voua...
eu sunt bine, sper sa nu ma apuce si pe mine o raceala, in casa la mine toti sunt raciti...
blumoon te-ai descurcat si fara mine sa-ti pui mutatiile...
apalina, mami cum te simti?...ca te dor sanii e de bine, nu?inseamna ca bebeii sau bebelul detine controlul deja!...abia astept sa ne dai vestea ca sunt !
Looana, sa scapi cu bine si repede de raceala aia, of of...la ce vremuri traim nu-i de mirare ca ne imbolnavim!
irilac31, din cate zicea apalina , donatoarea ei a fost f tinerica, 20-21 ani....daca bine imi amintesc....
va pup pe toate si o zi buna!