FIV ovocite donate (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blumoon spune:

Citat:
citat din mesajul lui apalina

buna dimi fetele .Alina iubita sunt alaturi de tine ,fii tare ,DD te va ajuta si va rezolva lucrurile cum crede el ,te pup si fii optimista draga mea .Irilac ,noi am facut in tara si analizele sotului dsar in cehia nu ni le-a cerut ,decat spermograma ,i s-au facut acoloin ziua punctiei dar nu amplatit nimic in plus v,nici consultatia mea din ziuaq punctiei nu am platit-o,pretul a fost fix 4500 de euro fara nimic in plus .Eu am o problema mare mare ...nu gasesc estrofem ..de la farmacia din cehia nu mi-au raspuns inca si eu am nevoie de ele vineri .Nu stiu ce sa fac .In caz ca nu reusesc ma ajuta cineva cu o cutie pana reusesc sa le primesc de undeva?

Buna Apalina.Ma bucur ca esti cu noi...vad ca se gaseste estrofem si in Ro....eu din pacate sunt in Italia si nu te pot ajuta.Sigur se gaseste .Uita-te pe net.

Cum te simti?Ai greturi sau e prea devreme?Te pup

C677T heterozigot,A1298C heterozigot,G1691A heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blumoon spune:

Gata am reusit sa pun si semnatura.Apalina incearca sa vb la o farmacie poate iti pot face ei comanda...sau faci comanda pe net.Pana vineri le poti avea.Te pup

C677T heterozigot,A1298C heterozigot,G1691A heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

merci Blomoon ,o sa incerc .Inca nu am simptome in afara de dureri de sani ...ar trebui sa simt oare altceva? nu stiu ...asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
apalina eu am o cutie de estrimax. daca nu reusesti sa faci rost imi spui din timp sa ti-o trimit deoarece eu am nevoie de ea doar in aprilie. eu sunt din bucuresti si trebuie sa ti-o trimit cu curierul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Va salut fetelor si eu pe ziua de azi
Eu sunt racita pt a doua oara pe anul asta sau poate mai bine zis ma intors raceala la doua saptamini din nou.
In rest sunt ok parca da semne sa-mi vina ciclu sa vad ca trebuia pe 2 feb. am zis ca nu i-mi mai vine din cauza depot-ului dar dupa cum se vede am o secretie usoara rozalie....vedem ce apare in urmatoarele zile ,ori cum de lunea viitoare incep tabletele.
Parca stiu ca si la Apalina se intimplase-si ceva de genul acesta...parca asa am retinut ca a mers mai departe cu tabletele din data de pe protocol ei.
In rest nimic nou la mine decit ma infrunt cu raceala asta rea....la frigul care e ce sa mai zicem....-20° dar fara zapada decit totul inghetat.
Va doresc o saptamana frumoasa, usoara si serviciu usor

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

Cei de la reprofit in un e-mail la intrebarea mea daca trebuie sa fac ceva analize mi-au scris ca ca nu au nevoie de nici o analiza a mea ci noi care primim trebuie sa fim sanatoase din punct de vedere clinic, dar mi-au sugerat sa faca sotul o spermiograma intre timp ca sa nu avem surprize la punctie. Voi a-ti intrebar daca trebuie sa faceti analize?
Iar din e-mail-ul lor cu preturile de la reprofit scria ca analizele de singe sunt incluse in pret.

ALINA ALBA iti urez insanatosire grabnica si fie ca DD sa fie alaturi de tine in aceasta incercare grea
toate fetele

Mergi la inceput

APALINA tu ai facut ceva analize inainte??? spunene si noua...

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaaa si inca ceva...daca zici ca nu ai mai platit nimic in plus cum de ai cheltuit in jur de 5500-6000 euro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Ella pai tratamentul tau nu este inclus si acesta te duce intre 200-300 depinde ce iti da tie in protocol,pe mine ma dus exact pina acuma 196€ ...urmeaza sa vad ce i-mi mai dau inafara de utrogest(tablete) ,eu cred ca voi primi si injectabil (am sa-i intreb asa mi-a indicat si dr.gineocolog)....la mine mai vine si heparina care inca nu am primit-o plus predisone .Asta se fac de la punctie ....deci dupa mine ma duce la 5000.Mai ramane hotelul si drumul ,3 zile de hotel , 600 km ,plus mancarea ,intorsul deci eu cred ca ma ajunge la 5500€.
Chiar ca tot veni vorba de hotel unde gasesc un hotel de 4* nu foarte departe de clinica???? cunoasteti sau ati gasit un hotel bun,confortabil....
O seara frunoasa sa aveti!

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Ela draga ...analizele le faci ce-ti spune medicul tau ginecolog ,faci ce trebuie facut inainte de orice sarcina ,hiv ,sifilis ,hepatite ,toxoplasma ,secretie vaginala ,culturi de col,papa nicolau ... eu cred ca daca le aduni toate cu tratament cu tot ,drum ,cazare ,mancare vei ajunge si tu la 6000Looana eu am avut ciclu dupa diphereline ,am scris la clinica si mi-au spus sa continui tratamentul .Orice modificare sau orice se intampla scrieti la clinica si intrebati sa nu faceti boacane ,sunt draguti si bva raspund.Smaick ai pm?

Mergi la inceput