FIV ovocite donate (8)
Raspunsuri - Pagina 13
irilac31 spune:
Alina_alba, multa putere iti doresc, Dumnezeu sa fie cu tine in acele momente si sa te ajute sa treci cu bine peste aceste momente. Multa sanatate iti doresc
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Looana, eu nu tin neaparat ca analizele sa le fac acolo ca sunt mult mai scumpe. Mie mi-ar conveni sa le fac acasa. Dar mami_vreau spunea ca politica clinicii e ca sotul sa faca acolo analizele alea indiferent daca le facuse acasa si ca ea in afara de cei 4500 euro cat era FIV ul a platit aceste analize, adica 80 euro. Dar din august 2011 am vazut ca s-au schimbat preturile la ei si pe site-ul lor apare ca in cei 4500 euro sunt incluse si aceste analize. De asta intrebam ca sa stiu sa nu mai cheltui bani de pomana si acasa.
O saptamana frumoasa va doresc
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
roadetot spune:
salut fetele!
alina_alba, sa treci cu bine peste incercarea asta! Cu Dumnezeu inainte!
cocolino, irilac,, am emotii deja, nici mie nu mi-a venit menstruatia, se pare ca dipherelinul si-a facut efectul. V-am spus ca am un chist pe ovar, era suspiciune acum e certitudine, a avut 2.8cm in urma injectiei a ajuns la 2cm.
O sa incep estrimaxul pe 9.02
Pana atunci incerc sa privesc cu optimism, e cam greu, mi-au cam pierit cuvintele.
o saptamana buna va doresc!
roadetot
cocolino2010 spune:
alina alba Dumnezeu sa te ajute . Sanatate multa!
irilac
"Fetelor, am reusit sa iau din Ungaria Estrimax la pretul de 3330 huf adica in banii nostrii 49 ron ( cam 11,5 euro).
Nu aveti idee cat costa o cutie cu 28 pastile la farmacia de la reprofit? as vrea sa fac o comparatie"
irilac cum fac sa pun <citat> din mesajul tau in raspunsul meu?
eu am luat de la Pharmawell Cehia cu 21 euro + taxe postale, aceeasi cutie de 3*28. vad ca este mult mai bun pretul in Ungaria, este bine de stiut sa ne luam cind trecem pe acolo pentru toata perioada de 12 saptamini.
blumoon spune:
Buna dimineata dragelor.M-am trezit si deja am primit o veste buna..si-a dat Boc demisia:)))
Buna dimineata Apalina mamina..ce frumos suna
Alina_Alba iti tin pumnii si te incurajez in toate modurile posibile
Cine-i urmatoarea pe lista de mamici?
Va imbratisez si va doresc o saptamana cu multe impliniri.
miracol11 spune:
Buna fetelor...
Blumoon...ce veste minunata!!!bine ar fi sa scapam de Bo-Bocul ala o data!
alina_alba, imi pare rau sa aud ca deja ai ajuns la operatie....mult curaj iti doresc...ma gandesc la tine!...intr-un fel poate, in tot raul e si un bine...faci acum operatie, iti revii..si pe urma poti face un fiv fara nici un risc!...nu te descuraja...te asteptam cu vesti bune!....te pup
apalina, mami cum te simti?ce fac juniorii in burtica??
mam_vreau pup dulce...si rabdare multa in continuare!...pup pe bebe si pe tine!
Looana si Roadetot inca putin si intrati in linie dreapta, mult succes...sa dea DD sa fiti mami 3 si mami4 !
va pup pe toate si o zi frumoasa!
blumoon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miracol11 Buna fetelor... Blumoon...ce veste minunata!!!bine ar fi sa scapam de Bo-Bocul ala o data! alina_alba, imi pare rau sa aud ca deja ai ajuns la operatie....mult curaj iti doresc...ma gandesc la tine!...intr-un fel poate, in tot raul e si un bine...faci acum operatie, iti revii..si pe urma poti face un fiv fara nici un risc!...nu te descuraja...te asteptam cu vesti bune!....te pup apalina, mami cum te simti?ce fac juniorii in burtica?? mam_vreau pup dulce...si rabdare multa in continuare!...pup pe bebe si pe tine! Looana si Roadetot inca putin si intrati in linie dreapta, mult succes...sa dea DD sa fiti mami 3 si mami4 ! va pup pe toate si o zi frumoasa! |
Da Miracol ..Oooo ce veste minunata:)))care din pacate nu o sa dureze decat un pic :((...Nici zicala tot raul inspre bine nu mai functioneaza.Vom vedea.
Vroiam sa te intreb ceva.Cum sa fac sa imi postez ca si tine mutatiile ce le am la purtator..ca ma tot invart pe forum si nu gasesc .
Tu ce mai faci?
Merci frumos.
apalina spune:
buna dimi fetele .Alina iubita sunt alaturi de tine ,fii tare ,DD te va ajuta si va rezolva lucrurile cum crede el ,te pup si fii optimista draga mea .Irilac ,noi am facut in tara si analizele sotului dsar in cehia nu ni le-a cerut ,decat spermograma ,i s-au facut acoloin ziua punctiei dar nu amplatit nimic in plus v,nici consultatia mea din ziuaq punctiei nu am platit-o,pretul a fost fix 4500 de euro fara nimic in plus .Eu am o problema mare mare ...nu gasesc estrofem ..de la farmacia din cehia nu mi-au raspuns inca si eu am nevoie de ele vineri .Nu stiu ce sa fac .In caz ca nu reusesc ma ajuta cineva cu o cutie pana reusesc sa le primesc de undeva?