FIV ovocite donate (8)
Raspunsuri - Pagina 11
miracol11 spune:
mie doctorul nu mi-a dat nici o sansa cu stimulare ovariana si fiv cu ovocitele mele, dupa ce mi-a vazut analizele...a zis ca imi pierd vremea si imi stric banii si poate nu voi avea nici un ovul bun, si m-a sfatuit sa ma orientez spre fiv cu ovocite donate din prima...
nici nu stiu ce sa fac deocamdata trebuie sa-mi rafac analizele pe un ciclu ...si pe urma ne pronuntam...
cred ca luna asta o sa-mi refac analizele, incep sa ma refac si financiar si atunci imi permit din nou sa dau banii pe medici si pe analize...of of...asta-i viata de rafat....cu bune cu rele...trebuie sa ne-o traim....
blumoon spune:
Alapina fata draga ce bucurie ne-ai transmis.Fetelor hai sa facem un .Cine urmeaza?
Cred ca esti in al draga mea.Ceea ce trebuie sa faci este doar sa ai mare grija de tine,sa-ti urmezi tratamentul.Apropo de tratament:ce trebuie sa faci de acum inainte?Ce ti-au prescris dr?
Te pup si te imbratisez si voua fetelor va doresc sa ii calcati pe urme Apalinei.
ella43 spune:
Bravo APALINAAAAAAAAAAAAAA bravooooooo mamico ai dat startul pe anul asta si sa inceput cu dreptul, tot inainte fetele care urmeaza
De acum ai grija de tine si o sa fie bine pana o sa-ti tii bebeul in brate
apalina spune:
buna iubitele mele! Intr-adevar am trecut prin niste emotiiiiiiiii de nu-i adevarat.Am facut testul ieri dimi dar cum eu n-am vazut un test pozitiv in viata mea ...ne uitam ca prostii la el si ne intrebam ...mai ...se vede si a doua sau nu? se vedea dar asa mai palida .asa repede m-am destumflat ...ca iar am avut un pic de scurgere colorata ,am zis ,asta nu-i pozitiv ! Si merg sa fac la sange ,dar la noi fiind un oras mis nu avem asa laboratoare performante si nu fac beta hcg decat hcg ,asa ca merg io cu testul la purtator de radeau alea de mine prin laborator .Pai asta-i pozitiv doamna !!!.No ... nu-iu bai ,facem si la sange ,acum nu conteaza daca-i unul sau doi ,conteaza sa fdie acolo macar unul.Pozitiv!.Sun doctorul ,ma cheama la eco ,totul e in ordine ,nu se vad inca ,doar peste vreo doua saptamani ,dar uterul este marit ,deci fara stres ca-s acolo!Mi-a dat sa iau dupaston pentru sangerarea aceea sau ce-o fi ,ca pe cand am ajuns la el la consult nu mai era nimic ,era curat totul.Continui tratamentul cu utrogestan si rstrofem ,dar trebuie sa ma orientez sa-mi comand estrofem ca nu mi-am luat decat sa-mi ajunga pana la test.Utrogestanul il gaseswc la noi.Azi o sa scriu si la Brno ,medicul meu zice sa nu fac inca progesteronul ,nu-i cazul ,dar cred ca luni il fac si ala.Deci totul e in ordine deocamdata dar inca exista riscuri ,dar am incredere i DD ca va fi bine .M-A intrebat o fata cat a costat fiv-ul cu donate.Cu toata treaba ,medicatie ,drum ,cazare ,analize .in jur de 5500-6000 de euro.Nu-i atat de mult ,sansele sunt mari .Va doresc sa traiti bucuria si fericirea noastra si voi ,si multa bafta fetele.Mami Vreau sa va faceti bine si sa cresteti mari.O zi frumoase dragele mele
ionela73 spune:
Miracol , Apalina multumesc. Pe mine m-a dus 5000 de euro aici la Timisoara, asa ca nu e mult 6000, dar acum pt mine este, probabil prin toamna sa incercam, pana atunci citesc si eu tot ce scrieti, pentru informare.
miracol11 spune:
de mult n-am mai vaut atata bucurie pe forum!!!...
Bavo Apalina!...ai spartgheata anul acesta si a fost u noroc...sa dea DD si la urmatoarele fete sa te urmeze pe tine si pe mami Laura!...ce ma bucur pentru tine, ardeleanca mea, ca esti bine si dr zice ca e ok!...acuma trebuie sa te grijesti, urmatoarele saptamani sunt f importante, sa-ti iei medicatia si sa fii cuminte!
sa ne impartasesti si noua din pasii pe care i-ai urmat, sa ne spui cum te simti si banuiesc ca fericirea e maxima!!
pup toate fetele...azi bem un pahar in cinstea ta Apalina!!
alina_alba spune:
apalina, draga mea, doar atat vreau sa iti zic: ti-am zis eu!!!
Ai incredere in baba alina, ca de multe ori am avut feelinguri care s-au dovedid a fi corecte.
Va imbratisez cu drag pe toate
apalina spune:
Alina ... babuto ...ia prezi tu aici la fatutele astea o caruta de bebei ca tot ai gura aurita ,va pup iubitele,sunt sigura ca-i de bun augur ca am ince[put anul cu reusite ,vor fi reusite pentru toate
miracol11 spune:
Buna dimineata viitoarelor mamici!...asa trebuie sa ne salutam!...daca tot s-a inceput anul cu o reusita...n-are cum sa continue rau
mi-e o ciuda ca e sambata si eu nu am somn...am intrat sa va urez un eekend fain...eu aseara ma baut cu sotul meu cate n pahar de vin rosu in cinstea ta Apalina... sa fie intr-un ceas bun...si sa ai o sarcina usoara si la termen! pupici
alina_alba, apuca-te si prezi la toate daca tot ai guritza aurita...sa dea DD, o ploaie de prichindei anul asta!tu cum mai esti??
va pup pe toate, si un weekend frumos...la noi totul e acoperit cu zapada!