FIV ovocite donate (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui apalina

n-am avut net azi ,va pove maine ,dar importasnt e ca doua teste de urina si unu de sange sunt pozitive,eu zic ca e de bine ,va pupicesc

Iupyyyyyiiiii
Bravoooooo
Super super vesti Doamne cat ma bucur pt tine
Felicitari mami_alina....da ne ai tinut pe jar nu gluma, pana si sotul meu intra pe forum sa vada daca nu ai scris in timp ce eu faceam de mancare
Sa vezi ce o sa se bucure si mami Laura
Te pup si asteptam sa ne povestesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Felicitari , iupiiii esti a doua mami pe lista ce bine ca ai spart geata pe anul asta sa fie cu noroc ,chiar ma gindeam la tine azi si i-mi ziceam ca ca nu se poate sa nu fie pozitiv ,trebuie sa fie un beta mare ... cit te-ai chinuit si cu € sa-i aduni .
Felicitari si maine nu uita de noi sa ne povestesti ,asteptam
Hai ca lista prinde culoare cu
Noapte buna fetelor

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

neata fetele
apalina
ma bucur mult pentru tine si te astept cu detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

bravo apalina
sa fie intr-un ceas bun , sa-ti mearga bine 9 luni, si mai departe.
au dreptate fetele, am stat pe jar asteptand pozitivul tau, m-am trezit cu noaptea-n cap sa vad ce ai facut.
va pupicesc pe toate, hai ca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

super apalina,, felicitari! intr-adevar ai spart gheata pe anul asta, inseamna ca cei de acolo sunt super profesionisti dar mai ales ca organismul tau a reactionat cum trebuie.
zi-ne, te rugam, ce medicatie ai luat dupa ET?
ai grija de tine!

super vesti, fetelor!
mergem acolo mai increzatoare. Dumnezeu ne va ajuta si pe noi!

roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Ce vesti frumoase!

Si m-am gandit sa impartasim bucuria si cu mami_vreau si am sunat-o sa-i spun. A fost foarte bucuroasa. Draga noastra apalina ai o mare imbratisare si din partea Laurei si iti doreste sarcina usoara si la termen!

In rest e bine, si bebe la fel. Sta in patut in cea mai mare parte a zilei (doar la pipi se da jos). Se gandeste la voi si ii pare rau ca nu poate sa va fie alaturi mai mult :)

Va pup

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

in sfarsit vestea ce am asteptat-o!!!!...BRAOOOOO Apalina, ti-am zis eu sa stai linistita pana nu iti arata testul ca nu ai ramas insarconata!...si uite ca minunea s-a produs!!![flo]....ce ma bucur pentru tine....enorm....!!! abia am asteptat sa intru si eu sa vad ce ai scris!!! ai meritat sa traiesti sentimentul asta pe deplin....la cat te-ai mai implicat si stresat!...eu sper ca e de bine totul...cand mergi la medic sa-ti confirme ca e bine...si in rest sa te bucuri de viata in continuare...si sa-ti astepti minunea peste 9 luni...cine stie poate sunt 2!!!
asteptam sa ne pove tot!!

pup fetele si mami Laura si mami Apalina!!!sunt asa de happy...ma gandesc si eu ca cei de la Brno sunt nste profesinisti si merita investitia...sansele sunt mari!!

Mergi la inceput

de la emotii nici nu mai stiu ce scriu....INSARCINATA!!!...am vrut sa rescriu corect!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Felicitari Apalina, sarcina usoara in continuare.
Fetele care ati facut in cu ovocite donate, cam cat costa un FIV cu tot??? tratament, analize etc. Eu la ultimul si primul de fapt am avut doar un ovul dupa stimulare si probabil urmatoarea faza va fi cu ovule donate, daca o sa-mi permit. Daca nu infiatul
Multumesc .

Mergi la inceput

Ionela, pe prima pagina gasesti clinici si pretul fiv-urilor...fetele cu burtici au facut la Brno si fiv-ul cu ovocite donate e 4500 euro, la care se adauga analizele, tratamentul cred, drumul si cazarea...destul de costisitor, dar merita!!!

Mergi la inceput