Pufi de 2010 (59) - La multi ani Mara !
Raspunsuri - Pagina 15
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
sunt colega de suferinta cu tine!nu am cum sa ies din casa, nu e curatara strada, ba mai rau! e blocata/ inchisa de politie, deci nu ma pot baza nici ca se aventureaza Jeepurile si mai fac drum.... ![]() ![]() Si Yannis cu febra muci si tuse pe deasupra! ![]() Mamica de copil neastamparat Yannis |
Asta ma gandeam si eu, ca ce m-as face sa aiba Dani acum vreo febra ceva....
Ce sa zic, eu personal nu imi doresc sa ies din casa, lucrez de acasa, mancare avem, n-am nici o problema prin oras.
Tu ai vrea sa il duci la spital? Sau de ce vrei sa iesi? Nu ai medicamente acasa?
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomaca Buna tuturor, Azi avem petrecere mare. Multi pufuleti sarbatoriti si noi printre ei. Tudoru (mai nou Titu) face azi 2 anisori (nani). Sa-mi traiasca baiatul mare su sanatos, sa aiba o viata frumoasa asa cum si-o doreste el. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Sa iti traiasca baiatul!
p.s. de mult ma tin sa iti zic....ce poza ti-ai pus si tu la profil....tortul ala ma omoara de fiecare data cand ma uit la el...nici nu mai trebuie sa citesc numele persoanei
ziceai ca esti la cura?
ale1212xa spune:
am intrat si eu repede sa spun LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi Ariana, Tudor si Amaris...
trebuie sa plec oleaca mai devreme azi..sa adun copilul de la cresa...prin oras se merge greu..e viscol...
am citit din urma dar m-a socat postarea cu jiji...dece ai fost fooooarte calma...vorba fetelor eu o faceam avion...eu mai tip la copil, ii dai dau o paloma la pampers dar daca se ia careva de el..chiar si tac-su fac urat rau de tot...ma bucur totusi ca i-ai spus bonei..si ca ai reusit sa fi diplomata...mie nu mi-ar fi iesit chestia asta cu diplomatia..
eu sunt in continuare chiauna....e a doua noapte cand Dragos maraie continuu...desi nu se trezeste...doar maraie in somn...suficient de tare cat sa nu pot dormi
tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Sa iti traiasca baiatul! p.s. de mult ma tin sa iti zic....ce poza ti-ai pus si tu la profil....tortul ala ma omoara de fiecare data cand ma uit la el...nici nu mai trebuie sa citesc numele persoanei ziceai ca esti la cura? de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
nu mai sunt ca m-a dat mama peste cap. Si cand sunt, trebuie sa ma tratez si eu cumva nu? macar cu o poza.
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale1212xa am intrat si eu repede sa spun LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi Ariana, Tudor si Amaris... trebuie sa plec oleaca mai devreme azi..sa adun copilul de la cresa...prin oras se merge greu..e viscol... am citit din urma dar m-a socat postarea cu jiji...dece ai fost fooooarte calma...vorba fetelor eu o faceam avion...eu mai tip la copil, ii dai dau o paloma la pampers dar daca se ia careva de el..chiar si tac-su fac urat rau de tot...ma bucur totusi ca i-ai spus bonei..si ca ai reusit sa fi diplomata...mie nu mi-ar fi iesit chestia asta cu diplomatia.. ![]() eu sunt in continuare chiauna....e a doua noapte cand Dragos maraie continuu...desi nu se trezeste...doar maraie in somn...suficient de tare cat sa nu pot dormi ![]() ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
multumim de urari.
probabil ca Dragos se cearta cu cineva la cresa (dar in vis)
simplicity spune:
Multumim tare mult pt urari , va imbratisez cu drag
si va doresc numai bine 
Revin mai tarziu![]()
Simply,mami de fetita frumusica
dastefa spune:
dece cand am citit postarea ta m-am regasit imedoat in sensul ca si mie mi se intampla,prea des din pacate sa nu am puterea de a reactiona la timp cum trebuie
si dupa aia ma ambalez,ma enervez pe mine dar de multe ori nu mai am ocazia sa spun ceea ce ar fi trebuit spus
bine ca tu ai discutat cu ea dar sincer nu cred ca va reusi cu adevarat sa isi schimbe atitudinea decat doar de fata cu tine sau si cand va fi singura va incerca sa se abtina dar la un moment dat va rabufni
de fata cu luca nu mai amintiti niciodata de gestul asta,daca mai arata ca pentru a va amuza dati-i ignor iar daca dupa ceva timp mai arata zic eu ca a mai luat intre timp act de cate un na-na
e doar o parere
atlantique spune:
Buna!
Multumim de cinste, Simplicity, Tomaca!
Dece, au spus deja fetele mai rapide....ai fost ffffoarte calma si diplomata. Nici eu nu sunt de acord cu pedepsele fizice.
Eu pe A il pedepsesc, sta la un loc de pedeapsa sau pe banca in parc, dar nu dau in el. Ma straduiesc nici sa nu tip, dar nu imi iese mereu. Mama, in schimb, doar se uita la el si o asaculta si nu a dat in el niciodata si nici nu tipa (foloseste un ton f ferm); dar ce ma mir ca si noi faceam la fel cand eram mici (ne facea din ...priviri).
Rux, ce saritoare esti!
Alex, imi para rau ca a racit puiul tau. sanatate multa! 
Nyny, felicitari pt vorbaret! Sa stii ca imi place poza cu ei doi de mor.
Este f frumos cu doi, abia astept si eu surioara pentru Alex.
Alex canta "neluuu" - "alunelul" si cantece proprii - "la, la, la"
Alecredo,

Sorina, chiar ca esti matinala! 
Dastefa, un brat de
ca reusesti sa te descurci cu toate!
Lorex, e mai bine Bobita?
Miremia, felicitari pentru achizitie!
BF, sorry de drumul lung si greu, bine ca ai reusit sa ajungi!
Si eu am un plafar de la care cumpar diverse si o farmacie si tot asa, s-a dezvoltat o relatie, cred ca e inevitabil cand te vad destul de des![]()
Ale, poate este de la dinti. Cand are dureri de dinti Alex nu doarme bine si daca vad ca 2 seri se agita ii dau 5ml de nurofen la culcare si doarme bine. 
Tomaca, Simplicity, sa se implineasca tot ce va doriti pentru copiii vostri!
Al meu a fost azi afara vreo 20 de minute cu mama si a vrut in casa ca a zis ca este " iggg, tae igg".
alicredo spune:
nyny
multumim de cantecel
....trebuie sa ma apuc si eu de cantat
tomaca multumim de cinste! La multi ani inca o data!
alexutzzza multa sanatate lui Yannis
decenuelasubscriu la ce au spus fetele, felicitari ptr diplomatie....dar...povestea mea e cam asa: lasat copilul seara o ora de la 10:30 la 11:30...tati mergea la munca eu veneam....lasat copilul cu o tipa...ajung acasa David dormea....si ea imi SPUNE : a trebuit sa-i dau doua la fund ca nu a vrut sa adoarma....(
am ramas masca...nici eu nu stiam ce sa fac la inceput....v-am intrebat pe voi....si in unanimitate ati spus NU violentei(fizice sau verbale)ei bine....de atunci(din totdeauna) sunt f calma....si cum ziceam...am ramas shocata....(cum naiba sa dai tu in copilul meu cand eu nu dau? si ce daca nu adormea...era ora lui de somn,ai vrut sa faci un bine,dar nu fortat, dar tu erai platita sa stai cu el...si in scurt timp ajungeam eu....
)nu i-am raspuns,zis nimic...si mai ales ca stia ca nu dau in copil,pentru nimic in lume!....m-am dus langa copilul meu in pat ...si cand m-am bagat langa el suspina...
cine stie saracul cat o fi plans....sau cate doua,cum,cat de tare i-a tras la fund
...Am avut o relatie ok cu ea....dar de atunci ceva s-a rupt...incerc pe cat posibil sa evit astfel de faze....nu mai lucrez seara...si dimineata cand sta cu el,david doarme...
sorry de placinta
p.s. eu inca nu i-am spus ca m-a deranjat faza aia....de acum 3-4 luni...felicitari ca tu i-ai spus
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alexutzzza spune:
BF Doamne Fereste sa ajung la spital, nu vreau sa ma gandesc la asta, dar mi-a trecut prin cap la fel ca si tie la capitolul "asta mi-ar mai trebui".
Eu ma impacientam sa ies din casa ca sa ajung la munca.
Fiind un serviciu nou, de nici macar o saptamana nu ma simt bine sa incep cu d-astea ca nu vin ca pana la urma nu e vina lor ca stau eu la mama naibii si am ramas blocata...

de copil neastamparat
Yannis