Pufi de 2010 (59) - La multi ani Mara !
Raspunsuri - Pagina 12

alicredo spune:
 atlantique nu cred ca ti-am zis bine ai venit! so...bine ai venit si sa ai o sedere cat mai lunga la noi! sa-ti traiasca comoara, si sorry de patania cu masina....felicitari ptr party reusita
ana ce inalt e 'pititcul' tau!
alexa sanatate maxima am spus!
lorex...ce fetita precoce ai tu acolo !puzzle? canta? r??? mor de ciuda!
alexutzzaa sa-ti traisca puiul inca o data...sa fie destept ca mami si frumos ca tati de data asta! multumim de tratatie
nyny sa stapanesti scula noua sanatoasa si sa te folosesti cat mai mult de ea!ce scump e David! spune-mi si mie te rog versurile...ursl doarme ursul doarme si-a uitat de mult de foame...nu? mai e ceva? sunt cea mai groaznica mama la cap asta
ruxita mami ce dimineata ai avut! oricum tare faza cu udatul hainei...de retinutmie nu-mi trecea prin cap asa ceva eu nu am facut niciodata baie cu David...tati se mai baga langa el...dar cu chilotii pe el...nu stiu...nu suntem pudici...dar noh...asa a fost sa fie...
ale1212xa sorry de cazatura! pupam sa treaca
loredana felicitari ptr dormitul in pat! vrem si noi
evyme felicitari ptr olita! sa va tina cat mai mult isprava!
simplicity multumim de tratatie! sa-ti traiasca pitica inca o data!ma bucur sa te am aici!
aveam o gramada de pupici prin zona...dar mi-a cazut netul si am dat un copi/paste

sorina,dece,mire,haircut,tomaca 
din 02.02.2010 cea mai fericita 
 de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

sorina_bz spune:

La Multi Ani, Ariana!
La Multi Ani, Tudor!
La Multi Ani, Amaris!
Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi, si sa va bucurati mereu parintii!

sorina_bz spune:
 Buna dimineata, 
Felicitari schimbului 3!
![]()
Eu, cum mi-s cu metabolismul invers....las si eu o cafelutza matinala..
...
Simply...
 de tratatie 
...sensibila si delicata ca totdeauna...m-a emotionat ceea ce ai scris!
Evyme...felicitari pentru somnul lui Sebi in patutz, si pentru olita! Cred ca Sebi e cel mai avansat puf, la capitolul olitza!
Loredana....felicitari pentru vorbareata, si pentru reusita cu patutzul!
Dece, Atlantique....ati fost de milioane ieri! 
...m-am amuzat de la birou!
Haircut...
...e super ca M se intelege de minune cu bunica! In felul asta esti linistita la munca, si poti sa dai randament. Tare frumoase jucariile
..am tras si eu un ochi...
Lorex...multa sanatate Bobitzei frumoase!

Ana...horror ce ati patit, cu deshidratarea, si glicemia...spital, branula..
......offf, mama 
! Bine ca a trecut, si sunteti acasa. Si eu ma uitam pe meniurile trimise de mamicile de ..."gradinari", si ma gandeam ca iris ori ar muri de foame, ori s-ar apuca de mancat, daca ar fi la gradi....ca ea nu vrea sa guste nimic din cele mentionate pe acolo(prin meniuri)...Ce ceai, ce ciorba, ce patiserie, ce paine cu ceva, ce fructe taiate...vise, soro! Noroc ca sta binisor la rapotul greutate/inaltime (12 kile fara vreo 50g, si 85 cm) ca altfel chiar o luam razna.

Nyny....ce dragalasi sunt puii tai, cum se joaca impreuna!
 Felicitari pentru vorbaretz! Si lui iris ii place jocul "ursuletul doarme", canta si ea cu noi, dar in ..."interpretarea ei unica"
 este "mo'-mo' nani-nani" (mor-mor nani-nani, adica ursuletul doarme)
Alexutzzza....grele zile, si aglomerate! Un brat de 
 mamicii ocupate si puternice!
Ruxita...
ma bucur ca este mai bine Kay! Cu baia impreuna....nu stiu ce sa te sfatuiesc, n-am indraznit niciodata sa fac baie cu fetele...nu din alte ratiuni (de pudoare), cat din motive de igiena (sunt mai mult decat paranoia, cu asta 
, i know)...am considerat ca e mai bine ca fiecare sa-si stapaneasca sanatos carcalacii proprii.![]()
Nu mai stiu cine intreba de tuse(neuronul meu e varza complet 
)....iris n-a tusit niciodata, nici macar racita n-a fost.....dar stiu si eu de remediile devenite de acum clasice: sirop de ridiche, de patlagina, de muguri de brad, Stodal, etc. Dar am citit intamplator si de un sirop de la himalaya....www.naturashop.ro/koflet-p-2254.html" target="_blank">despre asta e vorba...m-am gandit sa vi-l arat, poate foloseste cuiva.
Mire, Alicredo, Tomaca, BF.....

Iar am "comis" ditamai autostrada de mesaj....si sigur am uitat ceva....neuronul e batran si obosit ![]()

Pup you all 
, si o zi minunata sa aveti, in ciuda vremii de afara!

dastefa spune:

La multi ani Ariana,Tudor ,Amaris
Sorina multumim de cafea,chiar nu ma asteptam sa gasesc una asa calduta la ora asta![]()
eu sunt cu toate alea ale mele-fete, treburi,invatat la care am mai adaugat strans praf dupa niste meseriasi care dau glet,var intr-o camera( deh oamenii normali fac asta vara ,noi facem cand ni se pune pata),plus dezapezitul prin curte
dar incerc sa nu las mai mult de 2-3 zile fara sa intru sa citesc(chiar si asa mai in diagonala) si sa scriu cate ceva
intru mai tarziu sa vedem cu ce bunatati ne delectam azi

decenuela spune:
| Citat: | 
citat din mesajul lui sorina_bz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La Multi Ani, Ariana! La Multi Ani, Tudor! La Multi Ani, Amaris! Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi, si sa va bucurati mereu parintii! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris  | 
ce m-as face eu fara rabdarea fetelor care stiu sa bibileasca urarile de la multi ani?????
subscriu si eu impreuna cu toate gandurile de bine...
Mihaela,
 de  LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

decenuela spune:
 neatza , dragelor...sarumana de coffe sorina...
lorex  multa sanatate bobitei istetze...
rux...la ce spital ai nascut?????mi s-a parut horror ce-ai zis....cand am citit si la ana si la tine...imi zic...doamne...bine ca suntem sanatosi sau ma rog...ca nu e cazul sa ajungem pe acolo...
simpli...interventia ta de la miezul noptii m-a fc sa mi se faca pielea de gaina....mi-a placut mult ce le-ai urat pufilor

sunt sigura ca ariana  va avea parte de o super educatie
alex...te iert pt abandon...desi sunt sigura ca ieri ti-ai fi dorit sa mai fim vecine.....

doamne....ingrozitor...si cel mai rau e ca era yannis saracul.....offffffffffffff
evyme....felicitari pt pasul spre...chilotzareala
 ( eu mi-am achizitionat suficiente perechi...sa nu cumva sa ma ia jiji pe nepregatite
)
nyny...sarumna pt sfat...intentionez in we sa fac o selectie...incerc  parte sa le ....ascund...sau sa mai dau dintre ele....toti copiii care vin pe la jiji pleaca cu juarii...eu ma bucur
...el nu reactioneaza...cu dusul la bunici..care sunt lacelalatcapat de tzara...slbesanse....dar pt viitor e o idee....
he he  si jiji tot mala zice..
atlantiq....am uitat..vroiam sa-ti zic ceva![]()
legat de baie...ma puneti pe ganduri....noi mai mult cu dushul...si lui jiji la fel....dar in we...imi place sa ma relax in cada....cik...si jiji vrea si el...si uite asa daca ne aude de baie...incepe sa-si dea hainele de pe el jos..ma rog se chinuie...eu nu prea sunt pudica...dar magandesc ca el vrea in cada stiind ca ne jucam impreuna...marog...eun subiect la care o sa ma gandesc mai aprofundat....
sunt un pic suparata...si savaspun de ce. cand am aj acasa tanti a intins rufele pe uscator...eu m-am apucat sa fac mancare si  jiji satraga de ele...ea a tipat la el....sa le lase acolo si i-a dat vreo 2 la pampers....el a venit la mine si a deschis frigiderul...ea din nou a tipat si a ridicat mana si i-a zis ca ia NA, NA...daca nu e cuminte...el s-a lasat pe genunchi...si facea cum fac musulmanii cand se roaga...de parca se temea sau parca voia sa se faca mic...inexistent...
mi s-a facut o mila de mor....nu i-am zis nimic....dar nu mi-a placut. numai EU simt ca am nevoie sa dau in el...o fac rar ce-i drept...nu vreau sa-l invat sa stie de frica...nu in felul asta...( mi-aduc aminte ca am avut un baietel la scoala care la fel reactiona cand ridicai mana sau tipai...se punea jos si isi ferea capul
 )...
eu stiu ca ea il iuebeste si are grija de el...si nu stiu ce-avrut sa-mi demonsreze...ca-i face educatie? ca jiji percuteaza la amenintarile ei? mai are  si o voce pitigaiata....in fine m-a enervat....
seara l-am intrebat daca "mama' ( asa ii zice...si iar ma enerveaza)...ii da na,na...si unde....si mi-a aratat fundul

....de fapt mi-a zis si ea asta...
ma rog...NU-MI PLACE...mi-a fost jena ieri..sau m-aluat prin surprindere....insa azi ii zic...eu inca mai cred ca la momentul potrivit un copil poate fi educat si cu frumosul....urasc violenta...sau orice stare de frica pt ceva....
hai ca am scris un carnat dar mi-am zis si eu offff-ul
petreceri frumoase azi...
Mihaela, 
 de  LUCA ... minunea de la miezul noptii...
 Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI... 
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

nyny spune:
 Neatza si sarumana de cofee Sorina
... tare-i buna.
Dece nu vreau sa te supar si mai tare dar sa stii ca m-am infuriat rau cand am citit mesajul tau de dimineata. Mi-a fost o mila de Luca
... si nu e vorba de durere, ca poate nici n-a simtit ceva prin pampers, cat e vorba de gest in sine. Asa ceva nu poate fi permis. Doamnee, pai daca face asa ceva de fata cu tine... tu ai fost calma, eu cred ca ma ambalam rau de tot si stricam orice prietenie. Crezi ca daca vei vorbi cu ea ai sanse sa schimbi ceva? Sincer nu cred. Poate se va controla in fata ta, dar cand o sa ramana doar ea cu el eu sunt convinsa ca va proceda la fel. Nu stiu, te rog sa ma ierti daca am fost prea vehementa... nu mi-am atins niciodata copiii cu un deget si nici nu intentionez sa o fac vreodata, cu atat mai mult n-am sa permit nimanui sa faca lucrul asta.

Alicredo 
 versurile sunt asa: 
Ursuletul doarme si-a uitat de foame, ce sa-i dam noi sa manance? Lapte dulce ori cafea sa ghiceasca pe cine o vrea...
Kinderii mei nu s-au trezit nici acum
...
Va 
. Aveti grija de voi si de pufi cu viscolul asta. 
 Mamica fericita de  Mara si de   David 

evyme spune:
| Citat: | 
citat din mesajul lui atlantique![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI ARIANA! ![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI AMARIS STEFANIA! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI TuDOR IOAN! ![]() ![]() ![]() ![]()  SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI, SA AVETI O VIATA PLINA SI FRUMOASA![]()  | 
Subscriu si eu, ca tare frumos ai scris!
din 10.02.2010
 fericita 
 de   
 Sebastian Mihai 

In asteptarea Mosului...  

evyme spune:
 Alex sorry de zi cu peripetii! Si eu ma gandeam aseara cum dumnezeu o sa fac cand o sa-l duc pe sebi la gradi, ca abia ma tineam pe mine pe picioare... Cred ca pana la urma voi opta pt transport, desi nu stiu de unde om mai scoate si banii aia, dar in zile ca astea zic eu ca se justifica...
Nyny de cate ori te citesc zambesc... Mi se pare minunat ce povestesti tu despre puii tai
 Imi vine sa-i mananc eu de aici, dar tu...
Sorina eu intrebam de sirop 
 de raspuns, de sirop de ridiche stiam si eu, sa vad cum fac sa-i cumpar azi niste ridichii, poate-l las cu cumatra vreo juma de ora, ca daca stau dupa tati imbatranesc (aseara a ajuns la 8 acasa
) Stodalul din pacate la el nu prea functie, desi mie imi face tare bine
 o sa incerc si Koflet, nu stiam de el...
Dece nu mi se pare ok ce face bona... E drept, si eu ii mai dau lui Sebi cate una la fund cand nu vrea sub nici un chip sa inteleaga ceva, dar nu stie de bataie, nu-i e frica, mai tare se supara (si incepe sa planga) cand ii spun ca m-a necajit tare rau, ca a facut o mare prostie etc... Eu zic sa vorbesti cu bona si sa stabiliti niste limite
din 10.02.2010                    
 fericita 
 de   
 Sebastian Mihai 

In asteptarea Mosului...  

evyme spune:
 Si sa va si multumesc de aprecieri, se pare ca domnul s-a saturat de pampers... Azi noapte s-a trezit iar sa ceara la olita si dupa ce a facut n-a mai vrut sa i-l pun la loc
 A inceput sa planga si sa traga de el, asa ca nu i l-am mai pus... I-am pus o protectie de saltea sub el si i-am spus ca nu mai are pampers, deci nu trebuie sa faca pipi pe el, sa ceara olita cand are nevoie. Si n-a mai facut nimic pana acum, dimineata, la 9 jumate

Diseara il culc direct fara pampers...
Ca mi-am amintit, Dece, si noi avem vreo 12 perechi de chiloti, dar inca nu le folosim
 Am incercat sa-i pun la inceput, cand renuntasem la pampersul de peste zi, dar am observat ca avea mai multe accidente (probabil ca nu facea distinctie intre chiloti si pampers), asa ca am renuntat la ei. Trebuie sa ii pun insa, ca acusica pleaca la gradi si acolo musai sa stea cu chiloti...
O zi superba sa aveti, in ciuda vremii de afara!
din 10.02.2010                    
 fericita 
 de   
 Sebastian Mihai 

In asteptarea Mosului...