Burse de merit scoala generala
Raspunsuri - Pagina 7
monica-elizabet spune:
exact filofteia...si noi(cls IV) nu intelegem de ce nu luam bursa daca indeplinim conditiile...nu e corect zice el...
LORE33 spune:
Buna .Stiti cumva cand se dau burselele pentru elevii de clasa a 5 a?La noi i-a anuntat pe la inceputul lunii iunie ca o sa primeasca bursa la inceputul lunii iulie......si deja ma sacaie fimiu.Multumesc pentru orice informatie.
giulia81 spune:
elevii claselor I-IV nu primesc burse?
Caught between the devil and the deep blue sea...
anya spune:
Pentru clasele primare, depinde de primarie. In Bucuresti au fost sectoare in care s-a dat. Eu locuiesc in ala in care nu s-a dat (sect 2) .
violeta69 spune:
In sectorul 5 am luat, depinde de primarie + scoala
La unele scoli s-au acordat burse si la cls I pe sem II pentru activitatea(mediile de pe sem I) iar la alte scoli nu si sunt totusi din acelasi sector.
Alte scoli de la noi din sector nu au acordat burse la cls V pe primul semestru pe motiv ca anul trecut aveau calificative si nu note
Nu mai zic de media minima, la fiecare scoala a fost diferita.
S-au mai acordat niste premii la Sala Palatului (in ultima saptamana de scoala) doar pentru aprox 200 de elevi ce detineau premii la concursuri internationale si spuneau ca spre sf saptamanii urmeaza sa mai aduca premii la scoli pentru cei ce aveau premii la concursuri nationale, deocamdata PAUZA. Ce mai conteaza promisiunile alegerile-s gata de ce sa le mai dea premiile promise.
giulia81 spune:
pai daca la bucuresti nu se dau, ce pretentii sa mai avem in alte orase?
trist...
Caught between the devil and the deep blue sea...
pinkie_pie spune:
La noi la scoala s-au dat azi si am inteles ca maine ar fi ultima zi. Mergeti pana la scoala sau dati un telefon, sa nu va treziti ca ramaneti fara. Eu habar nu aveam, ma gandeam ca daca s-a terminat scoala, nu avem ce bursa sa mai luam, noroc ca am intrat pe forum zilele trecute iar azi am sunat la scoala si mi-au confirmat ca se platesc.
violeta69 spune:
Asta e alta nedumerire de-a mea se da pe "luna" sau pe semestru? sau tot asa fiecare scoala cum are chef