Burse de merit scoala generala

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui crangutalil

Azi am luat bursa de merit a baiatului meu (prima oara cand o ia, clasa a saptea , medie 9,41) si a fost 450 ron pe luna feb. si 257 pe ian.(ca a fost vacanta).

Buna,
sumele sunt corecte dar sunt convinsa ca nu este vorba doar de lunile ianuarie si februarie ci au fost comasate si pentru semestrul I.
Fiul meu a luat 450 pe semestrul I ( incasati la sfarsitul lui ianuarie) si 250 pe semestrul II,( incasati acum o luna) partial, pana la luna aprilie urmand sa le mai dea o "transa" cand mai primesc bani de la primarie.
Teoretic la noi in scoala bursa de performanta are valoarea lunara de 130 de lei, in lunile in care este vacanta se fractioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
este cineva din sectorul 5 care a luat bursa? eu am intrebat doar asa in treacat pe cineva de la 280 scoala baiatului meu si mi s-a spus ca bursele s-au sistat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

La noi, tot sect 5, nu s-au dat.

Mergi la inceput

multumesc pentru raspuns Cricor
ma intreb totusi depinde de primarie sau de minister?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

Monica-Elizabet

Retete in imagini

De primarie!
Fondurile sunt alocate, dupa buget, de Consiliul local.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Crenguta, confirm si eu: azi am luat bursa fetei si suma este de....450 RON/luna. La noi a hotarat consiliul de administratie cine ia si cine nu...oricum toti copiii (vreo 11-12, din care jumatate clasa a cincea) au media zece. In rest burse sociale, mai mici ca valoare. E ciudat, mai ales ca pe primul semestru a luat 100ron/luna. Oricum, Ozi a fost asa de incantata incat ne/a facut cinste cu...placinta de dovleac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

Monica-Elizabet

Retete in imagini

De primarie!
Fondurile sunt alocate, dupa buget, de Consiliul local.

a...atunci e clar, in sect. 5 nu vor da mai mult ca sigur. Niciodata nu au bani.

Mergi la inceput

hm...ce ciudatenie...deci de la primarie...eu ma gandeam ca-s de la minister...dar vb lui Cricor in cazul asta...adio bursa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Si noi suntem tot in sect 5 si nici vorba de bursa. Desi acum 1 luna copilul a auzit ceva pe la scoala ca s-ar lua bani dar de atunci ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Din pacate s-a reusit ca si din burse sa se faca un talmes balmes.

Unii iau burse la medii relativ mici, iar altii cu performante, gen locurile 1,2,3 la olimpiada judeteana nu, pentur ca primaria nu a alocat fonduri sau scoala are prea multi elevi cu astfel de performante...

Eu sincer as fi preferat sa nu se dea aceste burse sau sa se gaseasca o formula corecta pentru toata lumea.

La noi nu s-au dat la clasa a V-a, iar la clasele mari s-au dat daca indeplineai doua conditii media 10 si locurile 1,2,3 la olimpiada faza judeteana. Prin urmare raman din cei cu premii la olimpiadele judetene si medii peste 9,80 care nu iau burse... cum mai motivezi un astfel de copil sa faca ceea ce il pasioneaza???

Al meu va fi pus intr-o astfel de situatie si sincer nu prea stiu ce explicatie sa-i dau. Am incercat eu cu motivatia ca invata pentru el bla... bla... dar nu pare asa convins.

Mergi la inceput