Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (112)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
bluenight, neata!
yasmi, mie asa imi place sa fie cald sunt mai friguroasa de felul meu si nici nu-mi place sa ma imbrac gros in casa..hai sa fie un 24 grd..dar la 22 imi e frig
ioanna hai ca e zapada buna acum, dar am vazut ca codul galben s-a transformat in portocaliu
...asta parca nu-mi place.
Al meu zicea ca daca tot ducem copiii la mama in week-end sa fugim la munte..dar cred ca va fi nebunie maaaare..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
fetele eu azi la 5 tb sa merg din nou la proceduri..nu am nici un chef ..cred ca o sa iau taxiul pana acolo....
edit: sa va mai zic ce am patit data trecuta acolo? am facut vacum..si am venit vanata pe picioare de la el nu mai fac asa ceva...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bluenight/bluenight.jpg)
bluenight spune:
In primul rand vreau sa va multumesc ca m-ai primit asa frumos printre voi Multumesc pentru mesajele de bun venit!
Catak vad ca si tu ai parte de o soacra super
Socra-mea e departe de noi, ne vizitam de doua ori pe an. Ce-mi place cel mai mult la ea e cum gateste! E moldoveanca si face niste mancaruri, iam iam
Ioanna16 - si eu am o sfecla rosie pe care vreau sa o gatesc pt Mihai. Am gasit o reteta cu carne si iaurt sau smantana. Eu o sa-i fac sfecla la streamer cu piept de pui si iaurt.
Vad ca yvyana zice ca nu e buna combinatia, eu o sa incerc totusi maine si iti zic cum a iesit.
MaryM85 multumesc pentru idee. Aici, in Belgia, nu se prea gaseste ficat, decat la mancare pt caini si pisici . Am decis sa nici nu-i dau la Mihai ficat decat daca gasesc bio, am auzit de multe cazuri in care bebeii au vomat dupa ficat. Stiu ca e bogat in fier insa tot acolo se aduna si reziduurile iar cand ma gandesc cu cate "chestii" sunt injectate gainile aici nici nu vreau sa ma gandesc ce e in ficatul de pe raftul magazinului :(
Pana la urma i-am facut cartoful numai cu unt si l-a papat tot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bluenight/bluenight.jpg)
bluenight spune:
Off voi vorbiti de ninsoare si zapada
Aici e inorat mai tot timpul si ploua.
Delia dau, dau cioco! Chiar m-ai nimerit fiindca mai nou mananc foarte multa ciocolata! Mi-am cumparat miniciocolatele si le-am pus intr-un bol pe masa si tot timpul imi iau cate una
Asa ca, va servesc cu drag si pe voi pana nu le termin singura pe toate! Deci: mars, twix, snickers, milkyway, ce doriti?
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi delia trimite la mine tot soarele plssssssssssssss. tot asa pe crem, maro, bej, negru merg si accesorii ceva colorate...dar nu stiu ce ![]() ![]() mada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() apropo voi ce temperatura setati sa aveti in casa?? la noi vad ca e pus pe 21 gr dar mie imi este friggggg.... mamica implinita cu 2 comori !! |
neata..
la noi e pe 25 dar e prea cald..dar cum misuna prichindeii pe jos in 4 labe toata ziua am zis sa fiu sigura ca nu racesc..
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Neatza si de la mine, azi iar am avut show de dimineatza. ![]() Catank super tare soacra ta, dar nici tu nu esti o nora de lepadat ![]() ![]() La noi bate vantul ca te ia pe sus. Eu am drumuri pe sosele azi. Am facut o supica atat de buna cu carne de pui ( eco) si gulii oare pot sa-i dau si Ilincai din ea ca nu i-am mai dat zeama de pe carne? Am lasat-o mai nesarata ca n-am mai intrat azi noapte sa va intreb. Va pup ![]() Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
eu zic ca poti sa-i dai..voi parca sunteti f putin diversificate, nu ? parca titi e baza inca..oricum nu cred sa aibe nimic, asa ca pofta buna roscovana mica
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)