Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***
Raspunsuri - Pagina 24
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Nici eu nu cred in "Judecata de Apoi" "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Eu da
Olga, mamica lui David iepurasul

si
36+
olishka spune:
Ce de treaba a fost doamna mea cu mancarica, astazi cand m-am trezit era mancarea gata si nu era ziua ei de lucru
Asa ca astazi mancam ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
36+
pisigri spune:
Olga, cind te duci la ikea? daca am timp ma uit si eu repede, eu nu am nevoie sa imi expediezi, sora-mea vine duminica seara in bucuresti ca luni are licenta, o sa stea in militari, doar ca luni tb sa revina in Iasi ca miercuri are examene la facultatea astalalta de aici.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Fetelor, va multumesc pentru condoleante. Eu sunt...socata si intristata, greul altii il duc 

Anaan, da, era coordonatorul meu la teza de doctorat. 58 de ani impliniti luna aceasta....
Subiectul cu lumea celalalta e f delicat pt mine. Eu nu am pierdut oameni apropiati, ca sa am ocazia unor...comunicari cu "dincolo", ca sa spun asa. Mi-a fost mereu ffff greu sa iau ad literam ce spune Biblia, cu Judecata de Apoi si ingerasii. Intr-o vreme credeam cu tarie ca sufletele noastre pleaca in alta parte; inclinam sa cred ca se reintrupeaza, ca sa invete lectii pe care nu si le-au insusit (inca). Ca atunci cind ajung la un anumit nivel de evoluti spirituala ramin "undeva sus" sa infrume sufletele mai "primitive", mai putin "experimentate" sau "evoluate".
acum nu mai stiu ce sa mai cred, banuiesc ca cred ca nu mai exista nimic, iar asta ma sperie fff tare si ma face sa imi fie fff teama de marea trecere si de nimicul de dupa. Pentru ca ma uitam si la profesorul meu, nu cred ca a stiut cind a plecat, era sedat puternic. Ma gindeam si la anestezia generala pe care am facut-o acum, in care am simtit efectiv cum adorm..si nu am mai stiut nimic de mine pina m-am trezit. Dar "nimic" sa fie totul?
Si daca pentru animale si plante "nimicul" asta este cel valabil, iar scopul lor e sa se reproduca si sa perpetueze specia...de ce noi am fi altfel?
Nu as vrea sa imi cunosc viitorul, dar as vrea sa am timp sa pregatesc pentru Ilinca si pentru cei apropiati plecarea mea. Am vrut sa o fac de ceva timp, dar mi-a fost...frica, mi s-a parut ca parca as cobi....
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui inapreda NU as vrea sa-m cunosc viitorul pe care consider ca mi-l croiesc singura. Dar as da...mult -ca sa nu spun "orice"- sa STIU ce se intimpla cind inima mea va inceta sa bata. |
CATEGORIC NU as vrea sa-mi cunosc viitorul! (aici ar fi mult de dezvoltat) Desi, marturisesc ca uneori mi-ar place sa stiu ce ma asteapta la capatul unui drum... Alteori nici macar atat... stiti momentele alea in care nu stii nici macar ce sa iti doresti...

Ina, sa stii acum ce se va intampla (cu tine)? Sau sa stii atunci? (ce se intampla "pe Pamant")
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
| citat din mesajul lui chatonel alexandra, daca as sti ca mor peste o saptamina, as incerca sa fac un testament pentru fie-mea in asa fel incit sa stie cine a fost mama ei chiar daca nu si-o aminteste si o va vedea numai in poze. As vrea sa ma cunoasca, cu bune, cu rele, sa stie din cine se trage Si as incerca sa prevad viitorul celor care ramin dupa mine, sa il fac cit mai usor, pt ca greul ei l-ar duce, in special sotul. |
Asta as face si eu dar nici nu vreau sa ma gandesc prea profund la asta
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Inapreda, referitor la gradinita pt Ian, eu in locul tau as cauta alta, poate ii va placea mai mult acolo, se va atasa de educatoare si vor fi mai putini copii cu toate ca din ce am
auzit pe la noi, doar la particulara sunt mai putini copii, la stat sunt cam in jur de 20 intr-o grupa, la Ada asa va fi, dar sunt multumita fata de 50 cati erau la cea germana 
A propos de gradinita sunt ff bucuroasa ca si prietenul Adei va merge la aceeasi gradinita cu ea, cred ca o sa fie foarte bine pt amandoi ca sunt impreuna in fata acestei noi etape din viata lor, deja am emotii cand ma gandesc 
Olga, daca ar fi sa ma pun in locul tau, l-as duce pe David direct la gradinita noua dar mai prin toamna cand o sa fie si Leon mai maricel 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
simplyana_m spune:
Eu n-as vrea sa-mi stiu viitorul, insa mi-as dori un ragaz inainte de moarte, as vrea sa o vad venind, si sa o intampin cum se cuvine, cu ochii deschisi.
Eu cred in Viata de Apoi, in acceptiune destul de Biblica
. N-am comunicat niciodata cu cei de dincolo, nici apropiati, nici straini. Insa ...am avut vreo doua intalniri cu Necuratul
(care si el crede si se infioara
).
http://www.lucamic.blogspot.com/