Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

simply, dezvolta, cum te-ai intilnit cu "uciga-l toaca"? :)

Daaa , asta vroiam sa spun si eu

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Pisigri cred ca merg maine.

Novus voi cand vreti sa incepeti gradinita?

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Novus voi cand vreti sa incepeti gradinita?

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Doar din septembrie dar ne-am inscris de pe acum, cica s-au si terminat locurile deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ei, haideti acuma, astea sunt chestii de care se rade pana in clipa in care sunt traite. Inclusiv eu am facut asta. Si nu sunt lucruri care se explica, se simt, sunt niste experiente pe care le are fiecare pe propria masura. Si nici nu se pot numi intamplari, ca sa fie povestite,sunt asa, niste "encounters".

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pai ok, nu ne explici in amanunt, atunci zi-ne trairile ori ce te-a marcat... si daca ridem, tot e bine sa avem, undeva in memorie, o frintura de "se poate intimpla". mai stii cind ne vine rindul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Chato, exista niste scrieri religioase care descriu in mare cam ce am trait eu, insa nu-mi amintesc exact acum numele, da-mi ragaz sa caut si pun un link. E bine asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

e bine, da :) merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna!

Pisigri, Bianca: condoleante

Nu vreau sa-mi aflu viitorul, mi s-ar parea ciudat sa stiu inainte ce se va intampla.

Cred in viata de dincolo si in Judecata de Apoi, e imposibil sa se termine totul dupa ce murim.

Inapreda: eu sunt de parere sa-i cauti alta gradinita lui Ian, parca s-a acomodat prea greu, nu gasea nimic de care sa se ataseze acolo.

Si eu vreau sa mai incerc sa-l duc pe Luc din primavara la gradinita, sper sa nu mai fie asa multi copii ca in toamna si ma gandesc ca dupa mai mult stat in casa, se va acomoda mai repede, caci asta a fost problema lui, se plictisea intr-un loc si vroia sa plece afara.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Inapreda, eu nu stiu daca as mai lungi-o mult cu gradi. Intentia mea este sa o duc pe Ilinca prin martie-aprilie, am in vizor deocamdata 2 gradi, trebuie sa le (re)vizitez si sa vad daca au paturi libere.
In august chiar nu as duce-o pentru ca la noi concediul e in august...nu as vrea sa o obisnuiesc si apoi sa o iau in vacanta, ca sa trebuiasca sa o mai supun inca o data stresului adaptarii. Daca voi aveti concediul in alta perioada, este intr-adevar o idee f buna, educatoarele sunt mult mai putin solicitate atunci.

Olga, daca tu crezi ca va veti muta in casuta cea noua in timp util, l-as duce pe David la gradi aia a lui Aris. O data ca Aris ne-a povestit tare frumos despre ea, plus ca nu mai e nevoie sa il supui pe David adaptarii la 2 gradi intr-un interval de timp scurt. Pe de alta parte, daca e departe bine de unde stati acum si daca va mai dura pina va mutati...o sa-ti fie greu cu Leon mic-mic si cu David de trambalat la/de la gradi.

la capitolul gradi sint tare buna la sfaturi, dar cind vine vorba de Ilinca...ia sacer si eu pareri

Dupa cum am spus, as vrea sa o duc in primavara la gradi. Avantaje:
- stimularea independentei
- invatatul de chestii noi de la copii si educatoare
- socializare pe care nu stiu in ce masura o va face dimineata cu bona
- implicarea in chestii educative si utile, alcatuirea unui program mai ...riguros, adaptarea la colectivitate, etc.

Dezavantaje:
- raceli, si stiti ce experienta avem noi din acest pdv cu gradinita...
- nu imi permit sa stau acasa cu ea pe perioada raceala+convalescenta si nici nu are cine sta cu ea moka
- nu imi permit sa platesc in paralel gradi si bona.

Daca e sa fiu sincera cu sufletul meu, as mai tine-o acasa; daca e sa fiu obiectiva, nu stiu daca si cit timp va mai veni la mine tipa care sta acum cu ea si de care sunt ffff multumita. Si sincer, nu mai am chef sa trebuiasca sa caut pe altcineva, pentru ca dupa prima experienta a fost relativ usor sa gasesc ceva mai bun (chit ca a fost un noroc chior..), dar dupa tipa asta....greu imi imaginez ca as mai fi multumita de altcineva. ca sa nu mai spun ca am vazut si diferenta - si aici vorbesc strict de copilul meu si de preferintele lui - intre o bona tinara si una de 50+ ani, iar bone tinere nu prea gasesti.
V-am facut capul calendar, dar daca m-ati stirnit...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Ei, haideti acuma, astea sunt chestii de care se rade pana in clipa in care sunt traite. Inclusiv eu am facut asta. Si nu sunt lucruri care se explica, se simt, sunt niste experiente pe care le are fiecare pe propria masura. Si nici nu se pot numi intamplari, ca sa fie povestite,sunt asa, niste "encounters".

Symplianna, sa stii ca eu nu am luat in ras postarea ta, drept e ca am pus emoticonul zambaret dar nicidecum in sensul de a face haz pe seama experientelor tale ; astept sa ne dai link-urile pt ca sunt tare curioasa

Mergi la inceput