Strugurasi de Sept-Oct 2011 *26*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

eu sunt foarte suparata.. cred ca pierd laptele :( ... dupa episodul de pneumonie al lui albert, stres maxim si nesomn cateva nopti, acum am lapte putin.. cand era bolnav si manca extrem de putin, ma mulgeam si aruncam laptele, tocmai ca sa nu-l pierd... acum si-a revenit el si mananca normal, dar nu mai am eu suficient sa-i dau...
oare mai am sanse sa-mi revina la normal? in ultimele zile i-am dat o masa de lapte praf pe zi, dar astazi deja vad ca e mai nasol.. ce sa fac? ce ma sfatuiti? sa mai sper? eu iau galafor 6 pastile pe zi si beau ceaiuri...
imi vine sa renunt.. sunt disperata cand vad ca nu mai iese si mi-e teama sa nu fac cadere psihica :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Andreea, sper sa nu venim si noi la club cu voi
sa va faceti repede bine

Maria, erau si niste pastilute homeopate ricinus communis parca.
Bebe mult la san stii tu, da?

La multe lunite Ela si Eva !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetelor si daca este vant ii scoateti?

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

pt fetele care au cerut reteta de salam de biscuiti , o gasiti AICI

_

de T 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Eu sunt trista rau
Am fost cu Tudor la vaccin. Am vrut cu toata fiinta mea sa nu i-l fac. M-am framantat o groaza si cu inima indoita i l-amn facut azi, la aproape 3 luni( 2 luni si 3 sapt). Eram hotarata sa nu-l fac. Vorbisem si cu un avocat ( ca na, sa nu ma bata la cap in colectivitati gradinitele... ) .... m-am blocat insa cand am inceput sa derulam posibilele reactii ale celor din jur. pana la o varsta am fi fost noi, parintii intrebati, dar cred ca de la o varsta ar fi fost el intrebat si, mai mult, ar fi suportat constient reactiile celor din jur pentru decizia noastra. Asta m-a blocat. De asta nu am putu8t trece...
Sunt tare trista... extrem de trista... trebuia sa gasesc un raspuns si pentru asta....

Dincoolo de cele 1000 de reprosuri pe care mi le fac am si bilant de 2 luni si 3 sapt
7.100kg
64cm
Un gras si un lungan. Copil sanatos pana azi... sper ca deciziile mele in general sa nu strice prea rau ce natura facuse perfect.

Andreea, cu rosu in gat si ganglioni din aia e rosseola infantum. O boala virala. Daca e aia e posibil sa atinga si 40 temp. E nasol, stiu cum e, am trecut prin aia cu Mihnea. Eruptia a aparut a 4-a zi seara si erau bubite mici roz. Sunt copii la care aproape ca sunt insesizabile. Da o cautare dupa boala asta. Nu e grav
Scaune proste bebe face si de la febra si de la eruptii dentare ( la voi e de la febra acum probabil)

Bunny, pot fi colicii cei care fac copilul neprietenos si nu prea prieten cu sanul Tudor trece printr-un episod de nemancaciosenie si plansete ziua. Cu toate astea unii copii la greva suptului mananca numai prin somn. Mai sunt copii cu reflux care au astfel de episoade. Calm, liniste.... copii nu sufera de foame cu mancare la gurita.... nu stiu sa se abtina... Eu pe Tudor cand plange tare il linistesc, plimb si uneori semiadorm si apoi ii dau sanul... ce sa-i fac.... cu calm trecem marea

Ala, tare ma bucur ca ati scapat de episodul neplacut. da, asa e la unii copii , tine mai mult...

Maria, in mod eviodent NU pierzi laptele. Trebuie pus copilul cat mai mult la san, cat mai des... cat sta ele.... Pile pe piele si hidratare buna si papa buna si somnic bun la tine. Nici nu te gandi ca pierzi laptele. laptele vine din creier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

multumesc ionela pt incurajari... ma faci sa sper... din pacate le nu mai ia sanul decat noaptea.. in rest golesc sanii si ii dau din biberon.. o sa mai incerc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

alayna Noa e alaptata cu biberonul.eu ma mulg si-i dau in bibe, si am regasit aceleasi simptome ca la grevele copiiilor care sug la san. m-am gandit ca spre 4 luni se schimba laptele la gust sau textura si dŽaia il refuza toti, indiferent de cum il primesc Noa acum(ea care manca tot la 2 ore) manaca la 4 sau chiar 5 ore in timpul zilei...)ma abtin s-o cantaresc, ca inca arata bine pupam
vaccinata.

maria te-ai muls si-ai aruncat laptele¿¿¿ de ce nu l-ai congelat mami¿ eu am avut o perioada cand am avut(parca) mai putin, noa era in puseu si nu-mi ajungea. a revenit cantitatea la normal. Nu dispera! cu odihna cum stai¿

ionela cand te-am citit am crezut c-a patit ceva tudor!! eu tin minte ca odata la scoala n-au vrut sa ma lase in tabara fiindca nu aveam nu stiu ce vaccin. mama s-a opus sa fiu vaccinata in maternitate. vaccinul ala cu multe ace ce lasa semnul ala oribil pe brat. eu nu il am. sunt inca intreaga si nevatamata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria26

multumesc ionela pt incurajari... ma faci sa sper... din pacate le nu mai ia sanul decat noaptea.. in rest golesc sanii si ii dau din biberon.. o sa mai incerc..

mami de Albert 17.09.2011 si mami de Andy 06.06.2008

1. profita cat poti noaptea si tine-l pe pielea ta.
2. Incearca si ziua sa-l pui la san cat poti de mult. Asta inseamna cu mult inainte sa i se faca foame, cand inca e calm/ Lasa-l sa se joace la san... sa ii fie bine acolo, sa nu fie doar de foame.
3.Nu-i mai da la bibe cat la seringa, lingurita, cana, sns
4. Cand trage aplica o presare a sanului ritmica, sincronizata cu suptul lui pentru a creste presiunea laptelui si sa fie multumit de flux.
Ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Multumim pt urari...

Bicicletele de care vb Nati sunt: cea simpla 150 dolari
Cea care se face si carucior 300 dolari

Maria.. bb cat mai mult la san , si nu ii mai da LP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

lenaC, Ionela.

Ionela, boala asta se potriveste ca simptomatologie, dar revine intrebarea mea, de unde sa ia Andrei daca nu am intrat in contact cu nimeni care are boala?

Roseola infantum este acelasi lucur cu rujeola (pojarul)?

Azi a 3-a zi de la debutul bolii, Andrei nu a mai facut febra, cel mai mult a avut 37,7, dar este foarte marait, nu prea ii convine nimic si papa extrem de putin, e aiurea ca si sanii mei au devenit mai moi.

merci!

21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!

Mergi la inceput