Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Asa Elly...deci daca o tinem tot asa o luam razna pana la 40 de sapt, acum judecand normal probabil ca acest corp al nostru e gandit sa reziste cu bebe la bord 9 luni de zile.
Mirina niste intepaturi pe ici colo sunt normale din cand in cand, numai sa nu fie intense si dese. Daca totusi crezi ca nu sunt in regula ia un No-spa.

Elena 20+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

ioana multumesc frumos de urari si voua va doresc multa fericire si multi ani impreuna, alaturi de copii!!!
si eu as vrea sa nasc normal, dar decat sa fiu taiata jos mai bine fac cezariana...om vedea ce o fi
si eu am intepaturi de jur imprejurul burticii dar nu tin mult si ma gandesc ca or fi pt ca se mareste burtica, creste bebelusul, creste si burtica
cat despre col, dr nu a spus nimic rau asa ca sper sa fie ok si pana pe 7 cand merg la morfolofie, oricum incerc sa fiu cat de optimista pot pt ca stresul nu ii face bine bebelusului.. si asa am fost foarte agitata cu cununia
o sa fie bine

Anca 20+ cu
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Fetelor, bebita mea se misca intruna. Nu stiu cu cine seamana, ca nici eu nici taica-su nu suntem asa sportivi. Mi-e drag de ea de nu mai pot, dar nu ma pot concentra la nimic. Cum incepe sa se agite incep si eu sa rad singurica.

Alina cu bebelusa 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna seara. Am avut azi o zi magnifica. Am iesit foarte bine cu toate treburile de la munca. Ma simt bine.
Eu n-as agrea ideea cu FB, prefer sa scriu aici. Voi de ce vreti pe FB? Nu inteleg. Nu e suficient spatiul asta?
La noi e nins totul, incusiv soseaua e alba-alba, nici o pata neagra. E frumos, insa faci echilibristica pe strada cu masina.
Asparagus, ma bucur ca ai mai scris. Si tu esti intinsa cu serviciul... Deci v-ati hotart la nume, e un nume tare frumos Bianca.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

multumesc, elena, se pare ca a trecut de la sine...dar pe viitor tin cont de sfatul tau cu No-spa...
Bebita si-a inceput programul de gimnastica, se pare ca si alti bebeci au activitate noapte, deci nu suntem singurii.
Oare tot asa va fi si dupa nastere???

Irina 25+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giulia_S spune:

Felicitari, burtici! Eu am un strumf de 6 luni deja (bebe de iulie 2011) si nici nu stiu cand a trecut timpul :)
Pont: ca sa va odihniti mai bine noaptea luati o lingurita de polen inainte de culcare si incalecati o perna pentru gravide. "Odihna" de dupa nastere m-a convins - cam tarziu - ca merita sa dormiti acum cat puteti de mult, sa va incarcati bateriile. Va recomand o perna "bastonas" de pe www.pernegravide.ro - e super confortabila, nu se lasa si are si un pret bun. Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Buna seara,dragelor!
DIANA,cum te mai simti?Bazaitul asta de care zici tu(ca senzatie de vibratie )stiu ca apare in sarcina avansata(undeva dupa 33-34 de saptamani),atunci cand bebe deja se intoarce si exercita presiuni cu capsorul pe musculatura perineala.Dar cine stie,poate ai sarcina foarte jos plasata si bebe misca exact acolo unde percepi tu bazaiala.Sughitul,nu prea ai cum sa-l confunzi cu altceva,e ca si cum ai sughita tu(miscari ritmice,sacadate,care dureaza cateva minute..).
MIRINAsi tie!Multumesc de grija!Si da ,m-ai nimerit...intentionez sa plec de la servici direct la nastere...si eventual sa scriu pe usa”back in five”sau ”pauza de masa”.Dar acum ,cum o vrea Dumnezeu,sper sa-mi fie bine si sa pot merge cat mai mult la treaba si mai ales sa fie bebe bine si contractiile mai rare.Oricum voi respecta indicatiile si recomandarile medicului.
ANITTA,felicitari pt ”succesurile”inregistrate la servici!Ori suntem niste gravide tari,ori nu...!La mine a fost o zi cu oameni ”intr-o dunga” la servici...cred ca i-a afectat starea vremii...si la noi a nins ca-n povesti azi...

Virginia 24+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Si cum ii descriam frumos Dianei care-i treaba cu sughitul,iaca incepe burta mea sa salte in sus,ritmic,sacadat......chiar pana acum n-a sughitat deloc bebe asta al meu...da ce coincidentza.A pus si tacsu mana si s-a prapadit de ras...si a trebuit sa steptam vo 2 minute pan s-a potolit ca nu ne puteam opri din minunare.Eu cred ca bebe nu s-a prea minunat,ca odata cu sughitul a inceput sa dea si din maini si din picoare
ASPARAGUS ...sa fii sanatoasa ,si tu, si copilashii tai!Si spor la lucru in continuare!
ELENA_GD,ELLY,am si eu piticul meu....am o frica sa nu mi se rupa apa......cred ca putem face o colectie de pitici sau mai bine zis de ”fluturasi si floricele”...la cap...
(cordoane,kilograme,col,contractii,ape,hemoroizi,bazaieli,vise urate,cezariene,spitale,doctori,scurgeri,dungi pe burti,puncte rosii pe fatza,vergeturi,celulita,...si lista poate continua muuuult si bine.)Faza e ca unii pitici sunt temeri si inchipuiri iar unii sunt cat se poate de prezenti si de reali...Dar nu asta face viata asta a noastra de gravide atat de frumoasa???

Virginia 24+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Eu am rezolvat un pitic .
Raman la Arcadia, la medicul meu si cu fluturii mei. A fost greu sa decid dar Cezar a zis ca daca eu nu vreau ce e mai bine pt mine, el vrea ce e mai bine pt Edy.
Bineinteles, acum au loc alti "pitici", nu chiar imaginari...dar daca ma fac rea si afurisita vor disparea si ei .
Ma gandeam la prenatal( de plictiseala, Cezar vine la 1 acasa)...voi cum impartiti cele 126 de zile?

Mihaela22+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Am un pui de insomnie. Din nou. Si daca tot vorbeati de pitici pe creier, cred ca de acolo mi se trage si mie. Azi am primit rezultatul la analizele ce le-am facut saptamana trecuta si se pare ca am ceva infectie urinara. S-au gasit E-coli in cantitate de 50 mii pe ml, s-a facut antibiograma. Acum eu sunt in dubiu, stiu ca o infectie serioasa e cu peste 100 mii germeni, plus ca nu am recoltat chiar cum trebuia. Si problema mai e ca trebuie sa fac si tratament pe Ureaplasma si evident nu e un singur antibiotic care sa se potriveasca. Si uite asa ma macin intre "nu cred ca e cazul sa fac acum tratament" si "daca se intampla ceva rau daca nu tratez?". Pana acum am tot amanat tratamentul pt Ureaplasma ca n-am reusit sa ma conving sa-l fac. Sunt atat de anti pastile in sarcina incat ma blochez la gandul sa iau antibiotic. Da, stiu doctorita o sa spuna sa iau, ca sa fie si ea linistita si acoperita, eu tot sper insa ca nu e chiar absolut necesar si ca merge si fara. Si uite asa ma macin intre 2 ganduri opuse si mi-a fugit somnul cu gandul la ce sa fac si cum sa fac.
Sper ca voi dormiti duse cu vise frumoase!

Andreea, 19+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput