Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

junica te-am adaugat si eu pe FB, sper sa nu te superi, numele meu acolo e irina anca, iar numele de utilizator e ancairina124
te pup

Anca 20+ cu
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Eu v-am adaugat pe toate

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 9 luni) si viitoare mami de baietel Victor 21s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Am trimis si eu mesaj Onutzei sa ma puna in grup pe Facebook. E super ideea! Nici eu nu am facuta sarcina publica acolo, si al meu sot e antifacebook si nu ii place sa pun chestii foarte private acolo. Ii respect dorinta si n-am postat nimic de sarcina, nici o ecografie nimic. Daca ma invata cineva cum pot sa pun o poza pe care sa o vada doar un grup mic de persoane, o sa incerc sa pun si poze cu burtica. Inca n-am, dar fac.

Andreea, 19+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Aever ti-am dat add pe FB.Acu ptr toate fetele cu temeri despre pozicile de pe Fb..sa stiti ca grupul e secret..orice poza puneti sau orice comentariu pe care il postati nu va apare pe wall-ul (peretele)personal.E verificat de mine.
Mirina the same.astept accept de la voi ca sa va pot adauga la grup

Oana cu Bebe Tudor 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

buna fetelor!

n-am mai intrat sa scriu de ceva vreme, am fost in super stres cu serviciul si cu ziua lui Lucas. Am facut 3 ani si am sarbatorit cum se cuvine. Miercuri de ziua lui au venit o parte din prieteni, au fost vreo 4 copilasi si vreo 10-12 adulti. Sambata am fost la un loc de joaca indoor unde au venit restul familiei si prietenilor. Iar vreo 6 copii si vreo 12 adulti. Lucas s-a simtit excelent, s-au jucat pana la epuizare.
A avut 2 torturi , unul miercuri si unuol sambata, facute ambele de mine, o sa pun curand si poze, n-am apucat inca sa le descarc si sa le triez. Miercuri a avut o gargarita si sambata "Mickey Mouse Clubhouse", dupa care este mort.
Duminica m-am resimtit cu oboseala, am dormit toata ziua, si de atunci inca ma simt epuizata. La servici mult stres, si mai ales mult timp, de la 7 dimineata pe drumuri pana seara la 7-8. Ma mai joc o ora cu Lucas si apoi pic lata.
De citit va citesc repede dimineata la servici, dar de scris mai greu.

In rest, am fost si noi la morfologica. Totul in regula, Bianca are 630g, este in grafice, totul perfect.
Mi-am facut si analiza pentru diabet, nu am slava Domnului!

Aveam o serie de teme la care vroiam sa raspund, nici nu mai stiu ca scrieti cu viteza sunetului.

A, vroim sa va povestesc experienta mea cu nasterea prin cezariana. Eu la Lucas am vrut sa nasc normal. La 38+2 dimineata la 5 mi s-a rupt apa. Am plecat la spital unde am stat 24 de ore cu contractii, nu m-am dilatat suficient, mi-au bagat si ceva oxitocina, sau cum se numeste subt. Aceea ca sa ma dilat, intr-un final dupa 24 de ore de chin au conchis cum ca Lucas se blocase cu capsorul, asa ca am facut cezariana de urgenta. Intr-o jumatate de ora eram cu bebe in brate. Recuperarea a fost extrem de usoara, dupa o sapt. alergam, m-au dat jos din pat la 3 ore dupa operatie, a trebuit sa merg. La o zi dupa mergeam si stateam in fund mai bine decat fete care nascusera natural si fusesera taiate jos. Nu am avut depresii, bondig am avut imediat, dar ne-au si lasat o ora imediat dupa operatie cu bebe singuri, l-am pus imediat la san. Acum inca nu m-am hotarat cum vreau sa nasc, oricum eu am avut o experienta deloc traumatizanta cu cezariana.
In principiu, la prima nastere sunt adepta naturalei, dar sa nu va crispati pe un anumit scenariu, caci se poate ca nasterea sa decurga altfel si sa nu fiti dezamagite, etc. Important este ca bebeii si voi sa fiti ok.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 24+Bianca

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Anca, Joanna, casa de piatra, multa fericire si numai bucurii!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 24+Bianca

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Ioana asa e, ai dreptate!
Si la mine prima optiune este nasterea naturala, dar daca nu se va putea, e ok si cezariana. Tot ce vreau e ca puiul sa se nasca sanatos, atat. :)

La multi ani lui Lucas, o minune de copil!

Elly 25+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Fetelor sa vedeti preocupare si stres tampit pe mine: acum ca am reusit sa merg zilnic la toaleta, de fiecare data mi-e frica sa nu se deschida colul si sa iasa bebe. E posibil asa ceva???

Elena 20+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Fetelor sa vedeti preocupare si stres tampit pe mine: acum ca am reusit sa merg zilnic la toaleta, de fiecare data mi-e frica sa nu se deschida colul si sa iasa bebe. E posibil asa ceva???

Elena 20+ poate cu

Elena uite-o aici si pe surioara ta. La fel fac si eu. Zici ca sunt cu capul
Eu abia astept sa merg la dr sa vad cum e colul.

Elly 25+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

fetelor...nu va mai stresati atat..daca se deschide colul (Doamne fereste), va veti putea da seama dupa sangerari, daca nu aveti sangerari, inseamna ca totul e in regula, colul este inchis, bebita este la caldurica.

acum sa ma stresez eu...simt intepaturi in burtica, in partea stanga...ce se intampla???

Irina 25+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput