Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
onutza83 spune:
Anxi si trigutza v-am adaugat la prieteni ca apoi sa va adaug in grup..direct nu se poate!! IN concluzie acceptati cererea mea
Oana cu Bebe Tudor 25 +
tigruta spune:
Foarte buna ideea cu FB dar sper sa nu se intample la fel ca la cealalta odisee, adica toata lumea s-a mutat acolo iar pe forum e pustiu..ca va dau bataita..sper ca tot aici vom discuta toate problemele despre sarcina..
Onutza ti-am trimis PM..
Diana subscriu si eu la ce au zis fetele, poate sughite Mirciulica al tau..
2 liniute m admirat si eu pozici de la cununie..foarte frumoase..
La cat mi-e de somn
am cam uitat ce voiam sa mai spun..daca nu imi deschid pagina separat nici o sansa de tinut minte ceva
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si
24+ 
onutza83 spune:
Tigruta e linsite si pe FB:)) Elishor a tras pe dreapta la nani
Oana cu Bebe Tudor 25 +
tigruta spune:
Lasa ca acus intra si fetele in forta..si eu am un sooomn
pfu dar nu stiu de ce nu dorm oare
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si
24+ 
2liniute spune:
anita, elena, felicity, mirela, diana, iulia, titi, miha, tigruta
va multumesc inca odata pt urari si ma bucur ca v-au placut fotografiile, , eram fericiti si emotionati amandoi, mai mult el decat eu hehehe.
si da e sora mea mai mica in poza cu mine![]()
mirela emotionanta povestea ta, si eu m-am nascut prematur cu 1900 g din care 200 erau apa de la un picior, dar nu am nici o problema, sunt sanatoasa multumesc lui Dumnezeu si am ajuns si eu sa am copilasul meu. Multa sanatate iti dores si tie si sa te aud curand ca esti gravida![]()
miha merci mult de incurajari si cred ca am simtit ceva si eu azi noapte pe la 3, dar nu sunt sigura tinand cont ca eram si somnoroasa hehe, elena_gd ma bucur mult ca si tu l-ai simtit pe bebe, e minunat
Anca
20+ cu
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/
Mmamita spune:
Diana, de indata ce am citit mesajul tau m-am gandit la sughit, aproape sigur asta e (zic eu
), poate incepe de undeva din saptamana a 21a..vad insa ca fetele au fost mai prompte...ca deh! la voi era ziulica, eu inca dormeam!
Ilincuta mea a sughitat non-stop, la un moment dat ma intrebam daca e normal sa fie asa de des, a sughitat si dupa nastere in primele luni, cica e foarte bine si pe bebei nu-i deranjeaza deloc (mira-m-as!

)!
Revin, pupici!
Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2,
... 20+
Mirina5 spune:
buuuna!
vad ca pe la voi a nins, pe aici nu vrea deloc! deci, diana, nici eu nu am zapada, doar vreme mohorata.
anxy, tare faza cu taxa pt bebelusi 
ellyshor, ti-am trimis si eu PM cu link-ul cate FB ![]()
azi mi-am admirat bebelul cum facea valuri prin burtica 
, eram cu burta in sus si bebita facea scandal (nu-i place pozitia) si tati m-a certat ca-i chinui odorul.
virgi, ce mai faci? cum te mai simti? las-o mai usor cu munca , ca o sa pleci direct de la serviciu la spital ca sa nasti.
Pupici
Irina
25+ cu Kinder surprise
Junica spune:
ELLYSHOR, eu mai intai ti-am dat PM si ulterior am terminat de citit ce mai era pe forum.
Deci daca pun aici link-ul, ce are? Pot?
http://www.facebook.com/#!/DanaLacatusu
onutza83 spune:
Junica poti sa stergi mesajul anterior..in caz de intra necunoscuti sa mai citeasca odiseea noastra sa nu ai probleme la FB.
Oana cu Bebe Tudor 25 +