Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Anxi si trigutza v-am adaugat la prieteni ca apoi sa va adaug in grup..direct nu se poate!! IN concluzie acceptati cererea mea

Oana cu Bebe Tudor 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Foarte buna ideea cu FB dar sper sa nu se intample la fel ca la cealalta odisee, adica toata lumea s-a mutat acolo iar pe forum e pustiu..ca va dau bataita..sper ca tot aici vom discuta toate problemele despre sarcina..

Onutza ti-am trimis PM..

Diana subscriu si eu la ce au zis fetele, poate sughite Mirciulica al tau..

2 liniute m admirat si eu pozici de la cununie..foarte frumoase..

La cat mi-e de somn am cam uitat ce voiam sa mai spun..daca nu imi deschid pagina separat nici o sansa de tinut minte ceva

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 24+

Mergi la inceput

Tigruta e linsite si pe FB:)) Elishor a tras pe dreapta la nani

Oana cu Bebe Tudor 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Lasa ca acus intra si fetele in forta..si eu am un sooomn pfu dar nu stiu de ce nu dorm oare

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

anita, elena, felicity, mirela, diana, iulia, titi, miha, tigruta va multumesc inca odata pt urari si ma bucur ca v-au placut fotografiile, , eram fericiti si emotionati amandoi, mai mult el decat eu hehehe. si da e sora mea mai mica in poza cu mine
mirela emotionanta povestea ta, si eu m-am nascut prematur cu 1900 g din care 200 erau apa de la un picior, dar nu am nici o problema, sunt sanatoasa multumesc lui Dumnezeu si am ajuns si eu sa am copilasul meu. Multa sanatate iti dores si tie si sa te aud curand ca esti gravida
miha merci mult de incurajari si cred ca am simtit ceva si eu azi noapte pe la 3, dar nu sunt sigura tinand cont ca eram si somnoroasa hehe, elena_gd ma bucur mult ca si tu l-ai simtit pe bebe, e minunat

Anca 20+ cu
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Diana, de indata ce am citit mesajul tau m-am gandit la sughit, aproape sigur asta e (zic eu), poate incepe de undeva din saptamana a 21a..vad insa ca fetele au fost mai prompte...ca deh! la voi era ziulica, eu inca dormeam! Ilincuta mea a sughitat non-stop, la un moment dat ma intrebam daca e normal sa fie asa de des, a sughitat si dupa nastere in primele luni, cica e foarte bine si pe bebei nu-i deranjeaza deloc (mira-m-as!)!

Revin, pupici!

Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buuuna!
vad ca pe la voi a nins, pe aici nu vrea deloc! deci, diana, nici eu nu am zapada, doar vreme mohorata.
anxy, tare faza cu taxa pt bebelusi
ellyshor, ti-am trimis si eu PM cu link-ul cate FB
azi mi-am admirat bebelul cum facea valuri prin burtica , eram cu burta in sus si bebita facea scandal (nu-i place pozitia) si tati m-a certat ca-i chinui odorul.
virgi, ce mai faci? cum te mai simti? las-o mai usor cu munca , ca o sa pleci direct de la serviciu la spital ca sa nasti.
Pupici

Irina 25+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Junica spune:

ELLYSHOR, eu mai intai ti-am dat PM si ulterior am terminat de citit ce mai era pe forum.
Deci daca pun aici link-ul, ce are? Pot?

http://www.facebook.com/#!/DanaLacatusu

Mergi la inceput

ti-am dat add pe Fb da accept ca s apot sa te adaug in grup

Oana cu Bebe Tudor 25 +

Mergi la inceput

Junica poti sa stergi mesajul anterior..in caz de intra necunoscuti sa mai citeasca odiseea noastra sa nu ai probleme la FB.

Oana cu Bebe Tudor 25 +

Mergi la inceput