Atitudinea pozitiva

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Da Kari,o suta de mii vechi,de pe vremea cind alocatzia era doua sute si ceva de mii!O suta de mii de acum 13-14 ani,ca sa nu fie confuzie!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

aveam 27 de ani cand am plecat din Romania, lasind tot in urma:casa cumparata pe numele meu, servici f. bine platit, parinti, rude...

Am venit in America si nu aveam nimic si mai eram si intr-o tara straina care nu o cunosteam.

Nu stiam limba,nu aveam acte legale de munca,nu aveam pe nimeni, nu aveam bani, doar un geamantan mic cu haine, nu avem casa(aveam un apartm. dar plateam chirie...).

cei la care venisem mi-au intors spatele...si nu numai, dar mi-au facut si rau...
sunt multe, multe de povestit, asta e doar cea mai mica parte...dar prefer sa nu le "scot" de unde sunt inchise.

nici acum nu-mi pot imagina cum puteam trai de pe o luna pe alta...dar nu am rabdat de foame, nici nu am dormit pe strazi, nici nu am cersit(decat de lucru )...

Mereu gaseam ceva de lucru si imi asiguram existentza, mereu era cineva strain sa ma ajute, dar cel mai important este ca Dumenzeu m-a vegheat si m-a ajutat...

michelle

Mergi la inceput

off topic!

Eu nu intzeleg de ce mesajele lui michelle si ale lui Lady ,care erau d efapt inaintea mesajului meu ultim...sunt acum dupa mesajul meu?

Si nu e prima oara cind observ treaba asta?care e explicatzia?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Mihaela, multumesc!

Andacos, si eu ma suspectez citeodata de nebunie :)))

Si eu, ca si tine am stiut ca voi fi ok, ca miine va fi mai bine. Cu alte cuvinte am avut incredere in viata si in fortele mele.

Avind atitudina asta pozitiva te comporti altfel in fata problemelor, le iei la trinta altfel si stii ca nu o sa te lasi doborita cu una cu doua.

Mi-a fost si mie greu financiar, nu pot sa spun ca a fost totul roz. Dar niciodata nu m-am uitat in fridgider si l-am vazut gol. Am numai trei cartofi, o ceapa mica si un morcov? Am facut o mincarica de cartofi si m-am bucurat de ea! Am luat putina faina si drojdie si am facut gogosi. Chiar nu moare nimeni din cauza unei perioade mai strinse la curea! Eu m-am considerat bogata cind am putut pune pe masa ceva. Nu am vazut saracie!

live and let live

Happy, eu nu iti stiam povestea. Este o doavada reala de atitudine pozitiva.
Acum inteleg de ce postarile tale sunt atat de echilibrate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Anda, mie nu mi-a aparut mesajul prima oara, l-am mai postat o data si acum l-am vazut de doua ori.
Am sters dublura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Anda, mie nu mi-a aparut mesajul prima oara, l-am mai postat o data si acum l-am vazut de doua ori.
Am sters dublura.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Aaaa...ok!Am intzeles!!!
Eu tzi.-am vazut mesajul,cred ca e aceasi chestie ca si cu avatarele,in functzie de servere!Zic si euca nu ma pricep!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Eu mi-as dori foarte mult ca povestea lui Happy sa fie pusa undeva unde sa poata fi citita de toata lumea. De ani buni sunt impresionata de ea si de multe ori in momente grele m-am gandit prin ce a trecut, am dat-o ca exemplu altora.

Happy , nu ai vrea sa povestesti? Tot, nu asa, franturi...
Eu cred ca multa lume ar gasi taria sa treaca peste clipe dificile, luand exemplul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

ladyJ, nu te-am trimis "la plimbare", te-am rugat doar sa discutam pe PM. Tu ai refuzat.

Nu esti tu de vina ca nu imi permit sa imi asez fundu' in tren cand imi trasneste prin cap, insa nu inteleg de ce sugerezi lucruri pe care stii ca nu le pot face DIN MOTIVE CLARE. As vrea sa intelegi ca orice deplasare de lunga durata inseamna, pentru mine, luarea copilului cu mine, pentru ca nu am cu cine sa o las. Este un copil care, daca nu se uita la desene, trebuie sa isi consume energia cu diverse activitati sub supraveghere, fiindca altfel face numai trasnai! Azi, de exemplu, a fost ziua bubuielilor, s-a ales cu ditamai cucuiul in frunte, cu o lovitura la spate, cu alta la gat, doar ce a cazut pe burta, dupa care a varsat o cana cu apa...

Este un copil cu care trebuie lucrat la capitolul atentie, pentru ca este hiperactiva (nu ADHD), nu se poate concentra la o singura activitate, nici daca ii iau toate jucariile de langa ea, toate lucrurile de langa ea nu sta linistita, isi framanta mainile si picioarele, ceva in plus trebuie sa faca.

Plus ca ea zice ca ma asculta cand ii explic ceva (cum sta treaba cu electricitatea, de exemplu), dar, daca o intreb imediat dupa explicatie ce am spus, sa vad ce a inteles, raspunde: "nu stiu ce ai spus".

D. lucreaza acum pana la 18, si lucreaza si sambata cate 4 ore, ba chiar si duminica, daca este cazul. Este si el obosit, plus ca are si el nemultumirile lui, care l-au marcat vizibil.

Poti intelege chestiile astea?

Mersul la Cluj, sugerat de tine, implica: bani + timp + loc unde sa stau. Ai vazut ce mi s-a recomandat la subiectul "Oameni"? Sa tai legatura cu acei oameni, daca nu ma simt bine in preajma lor si daca exista acele "subtilitati". Iar acum tu ma trimiti... unde? La aceiasi oameni? Nu am unde sa stau in alta parte, in Cluj. Plus ca terapia dureaza, o stii mai bine ca mine.

Astea le poti intelege?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

off topic!

Eu nu intzeleg de ce mesajele lui michelle si ale lui Lady ,care erau d efapt inaintea mesajului meu ultim...sunt acum dupa mesajul meu?

Si nu e prima oara cind observ treaba asta?care e explicatzia?

Dana

E un bug tehnic. De exemplu, eu pot scrie bine-mersi folosind Opera, DAR... nu pot posta anunturi la Bazar. Doar de pe alt browser.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Am sters dublura.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

la fel.

michelle

Mergi la inceput