Atractia sexuala in cuplu
Raspunsuri - Pagina 9
claucia spune:
Nousername :) as comenta ceva, nu de rau...dar astept continuarea. E ca o poveste. Nu neaparat corecta, nu neaparat frumoasa...scrisa dragut.
Conntinuarea, cand aveti timp voi astia de la IT
aiamoni spune:
NoUserName, povestea pe care ai scris-o aici e printre cele mai deprimante lucruri pe care le-am citit vreodata. Imi da senzatia ca ea, sotia de acasa (nu a ta, in general vorbind) n-are nici o sansa. Gandurile si visele tale n-au avut din cate inteleg legatura cu faptul ca Cristina are simtul umorului, sau o compasiune iesita din comun, sau aveti gusturi comune despre carti, filozofie, sfarsitul lumii. Nu, e vorba doar de picioarele ei pana in pamant si faptul ca e buna rau, singurele lucruri pe care desigur ai avut cum sa le observi in cele cateva minute pe care le petreceai in preajma ei. Ce sanse mai are nevasta de acasa, cea pe care o vezi cu parul ciufulit si in toane proaste ca n-a dormit copilul noaptea? Intelegi ce vreau sa spun. Nu, nu te judec in nici un fel, te rog sa nu interpretezi asa, ceea ce simtim e ceea ce simtim si gata, nu cred ca ne putem impotrivi. Dar mi se pare ingrozitor de trist sa ma gandesc ca poate candva o sa fie angajata o tanara si la serviciul sotului meu. Sau a fost deja.
Sper sa ne spui mai departe povestea, sunt curioasa...
Happy_in_TO spune:
Nu exita niciun fel de atasament emotional nici fata de Monalisa, nici fata de nevasta de acasa, luata acasa doar pentru ca arata bine. ("buna rau" nu e un compliment, este asa ca o analiza a unei vaci in tirg!)
Si corbul aduna lucruri stralucitoare crezind ca sint aur... Sau poate este doar atras de spoiala stralucitoare care trece in timp?
Si inca o data ajung cu gindul la autenticitate si la legatura aia magica intre doi oameni care se intretine cu sinceritate, deschidere, compasiune si...omenie.
n/a spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anda2009
Nimic. Ma intreb daca n-ai putea sa-ti editezi mesajele atunci cand simti nevoia sa mai adaugi cate ceva sau sa dai quote exact la textul la care faci referire sau la care raspunzi direct. E tare obositor sa vezi ca ai atatea mesaje unu' dupa altul, cu sau fara legatura cu topicul sau cu ce s-a spus, intotdeauna legate de ce si cum simti/faci/crezi/ti se pare tie...parerea mea! |
as putea.... da n-am chef
http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com
n/a spune:
ca-mi pierd ideea.... si la mine totul se raporteaza la mine.... intelegi? anda?
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happy_in_TO "buna rau" nu e un compliment, este asa ca o analiza a unei vaci in tirg! |
Ba este un compliment!
Citeam undeva ca femeilor nu le place musai, dupa cum nu le place sa fie abordate cu teme despre sex, dar erau sfatuite sa-si revizuiasca parerea, pentru ca de fapt sunt complimentate.
Iar vaca in targ e analizata pentru productie, nu pentru frumusete, ca poate sa fie urata ca naiba, dar daca da peste 25 de l de lapte, e regina!
La femeie nu-i valabil!
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Glicina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NoUserName Ai vrea s-o iei acasa, dar nu poti. Iti fuge totusi mintea ce bina ar arata holul tau de la intrare cu monalisa agatata undeva, pe peretele dinspre dormitor. |
Stiu, s-ar putea sa fiu off topic, dar asa de mult mi-a "placut" imaginea de mai sus incat am simtit nevoia sa dau quote, pt orice eventualitate
kariguld spune:
NoUserName, e liber la visare. si e bine ca nu citeste nevasta in gandurile tale. mi se pare trist sa visezi ceva ce nu poti avea.
fata frumoasa pe care ai dus-o acasa candva este aceasi persoana de atunci. numai ca tu nu mai vezi asta. desigur cu schimbarile de rigoare (eu le-as spune totusi evolutii, nu schimbari).
crezi ca daca aduci alta fata frumoasa, dupa un timp n-ai sa-i vezi si ei defectele? cu siguranta, ca toata lumea are.
sa nu ma intelegi gresit ca nu-s de acord cu ce ai povestit. e povestea ta. ma intreb totusi de ce ne-o povestesti noua unor straini.
si iara razbate din mesajul tau un fel de resemnare. resemnare din aia ce-o intalnesti la persoanele nefericite care au trecut prin viata si pe la 60 de ani vad ce greseli au facut, ce au pierdut.
sunt o multime de lucruri kostenlos (fara bani) care se pot face in doi. si care imbunatatesc substantial viata de cuplu. o cina cu lumanare, o simpla lumanare langa o mancare banala. un mic dejun impreuna. plimbat in parc. atingerile si micile mangaieri peste zi.
cuvinte de apreciere simple si rostite cu un zambet. un mic masaj partenerului cand vine de la lucru obosit. imbratisatul fara un motiv anume peste zi. seara in pat, cateva minute de tandrete non-sexuala.
si inca altele. dar a venit feciorul acasa si trebuie sa-l hranesc.
n/a spune:
kariguld io intuiesc ca nousername vorbeste vorbe aici, ne vrajeste frumos, pentru ca singurul lucru care doreste sa-l faca este sa justifice adulterul. Si posteaza la izabela la subiect pentru ca asta ii sugereaza lui intuitia ca aici in acest context va fi inteles si ce traieste el in interiorul sau nu mai apre atat de groaznc pe cat ii pare si lui ca de are constinta si stie ca e urats a-ti inseli nevasta.
Nousername si-a inselat nevasta in mii de feluri in mii de forme. Moral. Nu stiu daca si efectiv. Fizic. Mie nu-mi place. nici ce a facut nici ce incearca sa justifice aici . Ce povesteste este frumos ca are arta, dar atat. S-a blazat cu aroganta dupa parerea mea si-si apara cu sinceritate faptele si si le asuma. ma intreb daca ar sta atat de gol sufleteste si in fata nevesti-sii.
anda2009 spune:
Subiectul a luat deja o alta turnura, un pic cam fara legatura cu postarea initiala, dar hai sa continuam sa batem campii cu gratie, ca si-as afara-i viscol.
NoUserName, pe mine m-ai pierdut de partener de discutie, fie ea si principiala, exact la expresiile "buna rau" si "craci pana-n gat", deoarece, din punctul meu de vedere, ele tin de furtuna hormonala a adolescentei si nu-si prea mai au locul in capul si-n limbajul unui adult care se respecta.
In rest, subscriu celorlalti, care spun ca e mult prea trist ce ti se-ntampla si sper si eu cu toata lumea sa nu citeasca sotia ta.
Si, in loc de concluzie, banuiesc ca vei continua sa ne spui cu lux de amanunte cum Cristina a slabit imediat dupa nastere, in timp ce sotia ta, nu. Si nu-i nimic ca ea e principiala si are o casnicie fericita, o sa vina si Cristina ta, nu neaparat singura, poate fi si casatorita, dar, in tot cazul, disponibila si cu "pofta de viata". Si as adauga si cu un sot ca tine acasa.
Asa incat, watch out, s-ar putea ca si sotia ta sa nu li se para altor barbati atat de expirata cum ti se pare tie. Stii cum se spune, beleaua se tine cu randul si orice nas isi are nasul...
Nu stiu cine are asta la semnatura, dar zic si eu la fel "Lume multa, oameni putini!"