Atractia sexuala in cuplu
Raspunsuri - Pagina 2
babyblue spune:
o alta solutie ar fi sa vezi alte femei atrase de sotul tau.
sa fii putin geloasa si sa te faca el putin geloasa.:)
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
blackgirl0 spune:
Si mie mi se intampla sa uit sa fiu atrasa sexual de sot (ma iau cu ale mele, casa, copilul), uit ca mai am un sot/barbat in casa si-l neglijez. Insa parca il redescopar brusc cand suntem intr-un grup de oameni si vad ca alta (colega, prietena) il acapareaza in discutii. Pe bune, un pic de gelozie functioneaza intotdeauna. Si vad ca si reciproca este valabila din cand in cand.
Si zau ca sotul nu este un barbat delasator, mereu se imbraca elegant si cu gust. Pur si simplu, eu sunt aia oarba care nu-l mai observa in casa decat strict ca mester/tata/curier.
J.D. spune:
inteleg perfect cum te simti. si eu am aceeasi problema. si nu stiu cum sa/i spun astfel incat sa nu faca o tragedie. i/am spus de cateva ori pana acum si a plans, etc. as vrea sa gasesc cea mai buna solutie...
Finn Constantine 15.10.2009 si 26+ Euan Tudor
CorinaDani spune:
isabela, tot se apropie ziua indragostitilor.
ce-ar fi sa faci toate aranjamentele pentru o mica escapada ? sunt multe oferte pentru aceasta perioada, atat in tara, cat si in strainatate.
poate 2-3 zile petrecute impreuna, doar voi doi, intr-o atmosfera romantica/relaxata, departe de stresul cotidian, ar reaprinde pasiunea pentru sotul tau ?
Ramonika spune:
eu zic ca esti o norocoasa ca ai un sot bun, cu care te intelegi foarte bine. problema cu sexul posibil sa se rezolve, daca apelezi la ajutor.
ma gandesc ca intr-un fel e normal sa mai dispara din atractie de-a lungul vietii, insa chiar daca ti-ai gasi pe altcineva (al doilea sot, nu amant), tot acolo s-ar ajunge dupa un timp, nu crezi?
incearca niste afrodisiace sau orice altceva te-ar putea stimula.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
NoUserName spune:
[offtopic]
Fiind primul meu post pe acest forum, vreau sa va salut pe toti si sa va apreciez pentru ceea ce ati scris. Va citesc de multa vreme.
Despre mine: barbat, 34 ani, casatorit de 9 (si inca 3 impreuna inainte), copil de 3 ani.
[/offtopic]
M-am gandit bine inainte de a ma apuca de scris, pentru ca imi pare ca ma regasesc foarte bine in ceea ce ai scris (@isabella80). Nici nu stiu cand a disparut atractia, dar cert e ca s-a dus. Intr-o buna zi, la o discutie despre ce-am avut si ce-am pierdut, uitandu-ma la pozele noastre de acum 10 ani, se vedea fericirea pe fetele noastre. Am intrebat: "De ce atunci se putea si acum nu se mai poate?". Raspunsul a venit sec (bine, nu chiar sec, dar asta a fost continutul): "Pai tu la ce te asteptai? Acum avem alte griji, alte responsabilitati...". Atunci am inteles ca sotia are dreptate: alte griji, alte responsabilitati. Atunci nu aveam bunuri in comun, nu ne trezea copilul noaptea, aveam fiecare grupul lui de prieteni si ne bucuram de timpul petrecut impreuna. Timp care acum a devenit rutina si poate ne bucuram mai mult de timpul petrecut separat. Nu vreau sa intelegi din asta ca ne-ar fi mai bine separat, dar daca ai ciorba vrei friptura si invers. Sotiei mele i-am explicat textual in acea perioada ca nu mai vin cu placere acasa, ci doar ma intorc la domiciliu.
Bunica mea, fie-i tarana usoara, imi spunea pe cand eram copil sa-mi caut o fata cu avere, ca dragostea trece; si pe masura ce tece timpul ii dau din ce in ce mai multa dreptate. Povesti cu regasirea partenerului, cu plecat singuri nu's cate zile la munte si altele asemenea nu au efect decat pe termen scurt: ne simtim bine dar imediat ce ne intoarcem revin si problemele casnice: gunoiul, facturile, curatenia, rata la masina, la benzina, mancarea la catel si asa mai departe. Daca acum zece ani ne faceam planuri cum o sa ne cumparam un apartament numai al nostru si o sa avem o fetita (eventual cu ochi albastri), acum planurile noastre sunt despre ce culoare o sa aiba gresia din baie si cum ne programam banii pentru cele 4 botezuri care ne asteapta in acest an. Atunci puneam ban langa ban ca sa avem sa iesim in oras sambata seara, acum nu mai iesim sambata seara ca avem altceva de facut cu banii. Da, lucrurile se schimba (sau evolueaza, cum vrei sa-i spui).
Imi place foarte mult un vers dintr-o melodie a formatiei Compact, care contine adevar in fiecare cuvant: "O clipa poate sterge tot ce-ai scris o viata", asa ca ai mare atentie la ce vei face in continuare. Ai nevoie de afectiune si asta s-a vazut in fiecare paragraf pe care l-ai scris. O vei gasi acasa sau in alta parte, asta depinde numai de tine si de sotul tau. Insa, daca n-o vei gasi acasa (ceea ce mi se pare cel mai probabil), reciteste versul pe care l-am scris si ia-ti masurile de precautie necesare, astfel incat sa nu stie decat doua persoane: tu si celalalt, excluzand de aici chiar si cea mai buna prietena cat publicul larg chiar si sub protectia unui pseudonim pe un forum; pentru ca daca afla sotul tau, de versul asta o sa-ti aduci aminte in fiecare zi. Poate ca parerea mea e contrara multor alte opinii de pe forum, dar va rog s-o luati ca atare; poate nu e gresita, ci doar diferita.
n/a spune:
da chiar niste afrodisiace ceva sau tincturi pentru pasiuni
sau niste carti de tantra , kama sutra.... ceva nou care sa condimenteze si sa reaprinda flacara.
Poate rutina sau felul in care se poarta el cu tine sunt cauza, poate casa in care faceti sex e de vina acelasi pat aceeasi pijama.....
http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noideea ceva nou care sa condimenteze si sa reaprinda flacara. Poate rutina sau felul in care se poarta el cu tine sunt cauza, poate casa in care faceti sex e de vina acelasi pat aceeasi pijama..... http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html http://noideea-deea.blogspot.com |
dupa cum spune si nousername, astea-s bune pe moment. dupa ce trece momentul, revii la casa obisnuita, la patul obisnuit, la aceeasi rutina.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
n/a spune:
si iata de ce inseala barbatii. Si poate si femeile. Ciudat este aca sa nu mai sunt asa negrii in cerul gurii. De multe ori ma intrebam. Ma.... daca ti-ai pierdut interesul pentru mine nevasta, de ce nu te desparti ca sa te duci cu cate vrei tu cu titulatura de free man.
Pentru ca nevasta de acasa inseamna ceva, confident, partener de viata de zi cu zi, pentru ca are copii, pentru ca armonia din casa e ok, pentru ca sunt bunuri comune, pentru ca nu are decat amintiri despre ce inseamn pasiune, pentru ca are o nevoie cu care nu poate trai in frustrare si e om si are nevoie sa simta ca traieste. Si Insala pentru ca incearca sa impace si capra si varza. Incearca sa fure o clipa de pasiune care sa fie doar a lui. Ca si-o scutura isi trage palaria si e ca noua. nu tre sa stie nici vantul nici pamantul.
Iar acasa, nevasta isterica, atunci cand afla, se simte asa cum este. Tradata, mintita, excusa din tot ce traieste sotul ei.
http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com
Morgano spune:
NoUserName... get ready, vin rosiile spre tine imediat
Nu sunt de acord decat partial cu ce spui tu.... dar e un punct de vedere elegant exprimat. Si acu tine-te bine