Atractia sexuala in cuplu
Raspunsuri - Pagina 3
blackgirl0 spune:
Nousername, mi-ai dat de gandit. Sotul jura ca-i fericit, cu toate planurile pt casa (caci in sfarsit avem o casa), cu trezirile nocturne ale copilului (caci avem un copil, spre deosebire de alte cupluri care se chinuiesc de ani de zile cu tratamente), cu economiile facute (caci avem un tel nobil in final: un concediu dupa 4 ani de zile si ca avem de lucru si ca reusim sa facem economii). M-ar supara nespus de tare sa aud ca sotul este nefericit cu viata noastra. Are timp petrecut separat de noi (la tenis, fotbal, iesiri cu colegii de munca), insa nu m-a deranjat. Eu in schimb nu am asa ceva, caci nu am timp in general pentru mine. In fine, cred ca supararea lui este alta: faptul ca mai mult el initiaza actele sexuale, eu mai rar... Si inca simt ca il atrag sexual. Bine, noi nu suntem decat dupa 7 ani de casnicie. Mai vb cand o fi cazul peste 3 ani.
Nu cred ca bunica ta avea dreptate: cuplu de prieteni, o fetita, stau mai bine finaciar decat noi, au iesiri la 2 saptamani in Bucureti pt shopping si cate-un concediu la 2 luni (in tara, peste hotare). Si sunt amandoi nefericiti: el mai da ocheade in stanga-dreapta, sotia simte. Si fix din acelasi motiv: lipseste atractia sexuala.
Morgano spune:
Am observat ca intr-o relatie mai indelungata, barbatii au "dezamagirea" asta ca femeia nu initiaza destul de des partidele de sex.....
n/a spune:
stii ce ne omoara pe noi femeile? faptul ca nu aveti curaj sa va asumati ceea ce simtit. Sunteti atat de detasati. Si noi ne dam de ecasul mortii. da uite ce spune blackgirl.... as fi foarte suparata sa alfu ca el este nefeicit.
Intrebare intrebatoare. El nefericit si neimplinit. Ce rost mai are sa te mai faca si pe tine nefericita. NU E MAI BINE SA MINTA? Ca tu ca femeie oricum esti preocupata de ce traiesti si o faci atat de intens incat daca te-ar intrerupe ti-ar fura pamantul de sub picioare.
Ce a scris no user name ma face sa ma infrigur, pentru ca imi dau seama cat de usor suntem mintite si cat de mult vrem sa ne agatam de minciuni frumoase, pentru ca nu acceptam realitatea practica a vietii.
Ma incapatanez sa cred ca atractia sexuala poate fi reaprinsa.... pana ma lamujresc eu de contrariu.
Sper ca in viata mea s anu trec prin asa ceva. Dupa o viata intreaga in care te chinui sa constuiesti ceva...unul sa se desprinda brusc ca pur si simplu nu mai simte.... mi se pare tragic. Pe cuvant. E viata pur si simplu , dar e cu adevarat tragic. Cums a traiesti asa? Cum sa te sacrifici? Cum sa te imparti? Ca orice ai face, odata ce ti s-a intamplat.... nimik nu mai e ca inainte, sau nimik din ce alegi nu mai poate repera nimik sau rezolva nimik. Mi se pare pesimista abordarea. Eu sutn genul care lupta pana dispare speranta.
Bai baiatule, mi-ai furat speranta..... Pentru ca daca lucrurile sunt asa si sunt ireversibile, schimbate, alterate, viciate.... e groaznic. Adica e ca si cum spui ca a construi ceva impreuna duce inevitabil la dezamagire. Si asta sucks!!!!!! Ori esti un pesimist blazat, ori sunt eu naiva, dar eu nu cred ca asta e tot in viata. pentru ca daca asta e tot.... mie imi ramane un singur lucru.... sa ma casatoresc de zeci de ori. de fiecare data cand atractia dispare sa ma recasatoresc..... E o varianta... si toate bazaconiile despre forever after sunt de fapt impotriva firii omului.
Sunt in ceata!!!!!
http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com
ladyJ spune:
Cred ca bunica lui nousername se referea la faptul ca, daca te casatoresti din pur interes financiar, ´´scapi´´ de nefericirea care apare cand pasiunea se stinge. Ti-e tot una, pasiune si iubire nu au fost oricum niciodata.
Cred ca asta era ideea.
Dar e un sfat in sine nefericit. Daca te casatoresti fara sa iubesti si fara sa doresti, te privezi de cele mai frumoase sentimente, iti impui sa nu-ti doresti, iti pui lacat pe ce simti sau poti simti si traiesti din inertie. O viata traita asa e o viata superficiala.
O iubire e frumoasa, chiar daca dureaza putin. Chiar daca se termina, sfarsitul nu sterge ceea ce a fost frumos. Amintirile raman , sunt ale tale .
Morgano spune:
Noideea, de ce la fiecare subiect te identifici cu situatia?
Serios, nu o zic cu rautate, dar nu la toate topicurile e vorba de tine si doar de tine si experientele sau ideile tale.
Te rog, nu mai intoarce discutia spre tine, incearca un pic sa fii obiectiva sau sa vezi prin prisma celei care a deschis subiectul
n/a spune:
O sa incerc.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Morgano Noideea, de ce la fiecare subiect te identifici cu situatia? Serios, nu o zic cu rautate, dar nu la toate topicurile e vorba de tine si doar de tine si experientele sau ideile tale. Te rog, nu mai intoarce discutia spre tine, incearca un pic sa fii obiectiva sau sa vezi prin prisma celei care a deschis subiectul |
off topic!
vezi ca exact acelasi lucru i l-am comunicat si eu noideei anul trecut ,cind la fel monopoliza fiecare subiect transformindu-l in subiect propriu,si m-am trezit cu un mare (dupa parerea ei ,bineintzeles)subiect adresat mie la ZZ!
Si on topic!
isabella...tzi-au fost prezentate tot felul de cauze/solutzii,tu ce parere ai vis a vis de ele?(cauzele si solutziile prezentate)
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
n/a spune:
Vroiam sa spun si eu ce ma framanta.... No usermane spune ca iubirea nu dureaza si eu cred ca e doar un punct de vedere, dar il identific ca fiind totusi un punct de vedere general masculin. Se zice ca toti barbatii inseala mai devreme sau mai tarziu. Acum am inteles de ce.
Isabella_80: e foarte posibil ca username sa aiba dreptate suta la suta. Io cred ca se merita sa incerci sa vezi daca se poate ceva inainte sa iei acea hotarare radicala catre care pare sa te indrepti si pe care ai pus-o in discutie. Mie imi pare ca deja te-ai convins ca singura ta solutie e un amantlac sau un divort. Merita sa incerci sa gasesti solutii alternative si poate si reusesti. dar pana nu le-ai incercat pe toate eu zic sa nu te dai batuta. Nu ai nimik de pierdut. poate putina energie in directia asta si nitel timp. Nu ai de unde sa stii rezultatul. Iooooooooo.... zic ca merita sa incerci sa eviti masurile drastice, sa faci efortul de a cauta alternativa inainte de a te gandi la amanti sau la divort.
Pentru ca eu nu cred ca vei putea sa traiesti asa. Sau poate ma insel eu. O parte din tine va fi distrusa. Daca ai amant suferi ca ai constinta. Se zice ca femeii care are amant ii pute barbatul de acasa. Daca divortezi suferi ca sufera copilul.... Cum o dai nu e bine. Sincer, daca te bate dumnezeu in moalele capului cu noroc si rezolvi pana la urma si reusesti sa reaprinzi ce e pierdut.... sa ne impartasesti si noua ca sunt tare curioasa cum se face. Io ma retrag in spatele tastelor si voi urmari cu interes ce se scrie.
Morgano spune:
offtopic, Anda ... azi oi fi fost eu inspirata sau ea bine-dispusa
on topic, la fel am patit si eu cu exsotul meu, ca tine, Isabella, dar bazele disparitiei atractiei isi aveau radacinile in deficiente caarcteriale si comportamentale ale lui, bine mascate aparent, dar care in timp au iesit la iveala ....
eu as analiza DE CE NU IL MAI DORESC DELOC, la rece, obiectiv....
Am observat ca Isabella nu duce lipsa de chef, cum au inteles la prima ci fugara citire mai multe fete.
Ea nu de asta se plange, ba si viseaza o relatie completa cu tot cu sexualitate, deci problema e dorinta fata de sot, nu fata de sexul in sine.
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zala isabella, cand l-ai cunoscut pe sotul tau luai anticonceptionale? Exista studii care arata ca femeile care iau anticonceptionale sunt atrase de barbati pe care ii socotesc buni tati si parteneri, dar fata de care atractia se stinge in momentul in care nu mai iau contraceptive. Si nici n-ar fi fost initial atrase de acesti barbati daca n-ar fi luat contraceptive in perioada in care i-au cunoscut. Am observat la doua dintre prietenele mele ca se verifica: au alte gusturi la barbati atunci cand nu iau pastile. Poate e si asta un motiv. Pe de alta parte, mi se pare ciudat sa visezi la iubire atunci cand iubesti pe cineva. E adevarat ca uneori spunem ca iubim cand, de fapt, ce simtim e afectiune... |
Anticonceptionalele scad libidoul sexual al femeii.
Dintre toate prietenele mele (multe, nu doar cele mai bune), e mereu aceeasi "problema": partenerul ar face sex non stop.De mai multe ori pe zi. fetele implicate in acest grup, fara exceptie, nu vor.
Sigur, la inceput faci sex zilnic, dar dupa cativa ani nu mai devine ala pctul focal al relatiei.
POate dupa atata timp simti ca e totul prea...mecanic.
Au facut niste colegi o gluma p tema asta:
Vorbeau despre preludiu:
"-dupa 16 ani de casnicie la noi preludiu inseamna "ai chef?"
-"dupa cateva luni de casnicie eu ma mai chinui putin prin pat, mai muncesc putin"
POstludiu:
-primul "la noi postludiu inseamna ca ne intoarcem fund in fund si ne culcam"
-al doilea " eu mai puno mana pe ea, o mangai si ne culcam.
Bineinteles, erau sub forma de gluma, dar cred ca preludiul face foarte mult bine, si de multe ori dupa o relatie de durata se cam sare peste acesta.