Avort medicamentos

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

din cate observ Alina na mai scris la acest subiect dupa prima postare.
n-ar fi bine sa-i oferim putin respect, sa inchideti subiectul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai dupa ce maria cea care preacurveste s-a dat sfanta sfintilor si a facut-o criminala pe Alina, cred si eu. ca sa nu mai spun ca de logoreea mariei nu mai ai nici chef, nici loc sa scrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Freedelia, daca ar face toti cei care sunt impotriva avortului TOT ce le sta in putinta ca sa-l impiedice...uite ce-ar putea iesi:

http://www.religioustolerance.org/abo_viol.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Evident ca nu despre asta e vorba, daca crezi in dreptul la viata, atunci crezi in dreptul la viata al tuturor, nu ii iei viata unuia pentru a o salva pe a altuia. Eu consider de datoria mea sa fac TOT ce imi sta in putinta, fara a pune in pericol sau periclita nici o viata si fara a ma interpune in exercitarea drepturilor lrgale ale nimanui. Adica nu am sa arunc cu pietre sau cu bombe in clinicile de avorturi,nici nu am sa o baricadez in casa pe vecina care mi-a zis ca maine la 10 merge sa faca avort, ca sa nu poata merge. Dar DA, militez pentru schimbarea legii, incerc sa sensibilizez femeia care vrea sa avorteze, sunt implicata in grupuri de suport pentru cele care nu sis permit un copil sau nu il vor, etc etc.

Asta inteleg prin TOT ce imi sta in putinta.

Delia, 9+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

s-a spus destul la subiect, mai mult decat a cerut autoarea. daca doreste sa mai adauge ceva o invit doar pe ea sa deschida subiect nou, pe care il vom pastra curat.

multumesc pentru intelegere,

Roxana

Mergi la inceput