Bv georgia,Lexi!Hai ursulet,Ghiulten,Ileana!(57)
Raspunsuri - Pagina 7
Matzaila_81 spune:
Sophia, 12 e numarul meu norocos deci bebe al tau va fi nascut intr-o zi norocoasa, o sa vezi.
Poate ma inveti si pe mine cum e cu tupeul asta in curatenie ca eu mereu o abordez cand nu mai am ce face
+38
My_Lady0091 spune:
Sophiphiiiiiiiiiiiiiiii.........
38+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
ALINA..ai privit ce se intampla acoloasta da curaj!!!!!
38+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
sophia_m spune:
tupeul in curatenie Matza se capata in timp si o data cu cresterea burtoiului sau apropierea termenului..
stai timp de o luna sau mai mult si iti zici 'de maine ma apuc de curatenie generala, de maine ma apuc de curatenie generala', bineinteles ca 'maine' o sa intervina altceva, pana intr-o zi cand realizezi ca oriunde te uiti e praf, daca mai ai si covor alb care aduce mai mult a crem atunci intra tupeul in actiune, sau ar trebui..eu de mai bine de o luna tot ma apuc de curatenie generala si azi zic ca ma apuc maine, dar poate maine o sa-mi fie rau, mai stii
si culmea ca eu sunt destul de obsedata de curatenie, scame, praf, dar neuronul asta gravid care mi-a mai ramas devine pe zi ce trece mai nesimtit
bine, in camera unde o sa stea bebe e luna si bec, am dat cu neuronul de pamant de saptamana trecuta acolo, dar ramane restul..
36+ cu bebe mic si scump David-Andrei
mihacor spune:
buna fetelor...
happymummy ,aerlilian,My_Lady0091,Yasmin...sa dea D-zeu sa scapati cu bine si sa va tineti bulgarasi sanatosi...mult curaj fetelor...
silvi sa revi cu vesti bune...
ma bucur si ma emotionez de fiecare data cand intru si citesc despre bulgarasii de acasa...mamici cu putere sa ii cresteti mari...
alina si eu am vazut pozele cu bijuteriile tale...super
beatrix multa putere si multa sanatate,sa iesiti cat mai repede din spital...
celorlalte fete le doresc mult curaj si rabdare
eu sunt bine...,sambata junior mi-a dat putin emotii,dar probabil se pregateste doar...de dormit,nu prea mai dorm bine,amortelile de rigoare,plus visele astea teroriste...
eu am optat pt nastere normala,dar vroiam sa va intreb cum e cu epidurala la nastere normala,eu nu prea as vrea sa o fac...dar nici nu vreau sa fiu cea mai cea...curajoasa...si dupa sa ...
37+
adc spune:
Hello!
M-a vazut si medicul meu, a fost corect ceea ce mi-au spus sambata noaptea, nu e vorba de membrane rupte, da, Suzie, e cam mister de unde a fost pierderea aia de lichid dar cu siguranta au mai patit-o si altele. Si Lali a povestit ca a patit ceva asemanator, cu putin timp in urma.
Testul non stress a iesit f bine, colul desi inca inchis s-a mai muiat si s-a scurtat, iar capul bebelusului a coborat, ceea ce e foarte bine. Deci incet incet momentul se apropie.
Asistentele... desi ar fi nedrept sa generalizez, dar majoritatea se comporta exact ca in "Moartea d-lui Lazarescu": povesti si discutii personale, priviri urate spre pacientele care parca le deranjau, vorbe spuse pe un ton plictisit si superior, mutre, inevitabila propozitie "Boc si Basescu isi bat joc de noi", whatever
Si ca sa inchei in mod optimist, cat timp am asteptat pe holul spitalului am vazut 3 mamici care plecau acasa cu bebelusii in brate, in timp ce taticii si alti membrii ai familiei asteptau cu nerabdare la intrare, sentimentul a fost minunat.
Mami de Andra (18.02.2006) si 38+ cu
aerlilian spune:
Sophia, ce surpriza...Ma bucur din suflet ca ai reaparut si ca esti bine!
Matza, tupeul meu la curatenie a constat in faptul ca pentru prima oara in viata am adus pe cineva, care mi-a facut casa luna. Am fost foarte multumita, ea de asemenea, asa ca s-ar putea sa ma spurc la acest obicei...Vezi cu clatitele, sa nu mai pui zahar, sau daca pui sa fie putin, da?
Alinutza, sper sa fie totul ok, multumesc pentru majorete. Este emotionant...A ramas ca te sun, da?
Lali, vrem detalii!
Adc, pai ce facem cu coincidentele noastre? Ia vorbeste tu cu bebele tau, nu vrea si el poimaine?
38+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
My_Lady0091 spune:
Mihacor multumesc!
Adc, nu-i posibil sa fie pierdere de urina, necontrolat...???bebe sa fi apasat pe vezica, sa fi fost vezica full...si pana la baie sa fi facut pisu' pe tine?
38+
Matzaila_81 spune:
Aerlilin, esti o cititoare de ganduri, serios. Acum ma intrebam de retete de clatite serios.
Am tigaie mare, mi-e greu sa intorc clatita. Am nevoie de o reteta fara zahar la care clatita sa fie mai groasa ( pufoasa) sa pot sa o intorc ca pe omleta.
La mine se face dezastru in 2-3 zile, ar trebui sa am foarte des tupeu :-D O sa vina o tanti dupa ce nasc sa ma ajute desi mi se pare aiurea eu sa stau si altcineva sa munceasca in casa mea. Mai ales o femeie mai in varsta decat mine.
Mi-am pus un pahar de cola rece si ma pregatesc sa abordez problema. Poate dati niste retete pana atunci Sa-mi surprind sotul placut diseara.
+38