Bv georgia,Lexi!Hai ursulet,Ghiulten,Ileana!(57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ursulet???????

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Matza Va spun de pe acum LA MULTI MULTI MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!!!
te astept cu mare drag la noi, cand poti si vrei tu, asta daca nu nasti intre timp..

Ma pregatesc sa alaptez piticul, ca mi s-au umplut sanii.

Ileana, Ghiulten am si eu emotii pt voi. O sa traiti maine momente asa frumoase, minunate, unice in viata!!! Abia am trecut si eu prin asta, dar deja mi-e dor...

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Lady, te inteleg perfect. Si mie tot de asta mi-a fost teama: ca nu rezist de dorul Sarei. Dar sa stii ca m-a vizitat zilnic si am fost ok, amandoua. Dar eu am plans cand m-am intors acasa, ma copleseau emotiile cand o priveam, nu stiu de ce... De fapt stii ca e caderea aia hormonala dupa nastere, care te face sa plangi din orice..

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Buna seara fete dragi!

Ursulet
Important este sa fie bebe bine.
Eu am stat cu oxitocina de la pranz pana la 19 ca dilatatia tot 4 era deci cand nu vrea, nu vrea cu tot cu perfuzii

Aerilian,Ghiulten bafta multa maine sa ne dati vesti rapid

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania 37s cu Alexandra
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

buna seara fetelor felicitari LEXI SI GEORGI
scoatem majoretele pentru maine ...
noi suntem ink in spital maine s-ar putea sa ne dea drumul acasa dar trebuie sa mai faca beebe o ecografie la rinichi sa vedem dak este bine si acolo.Am avut unele probleme cu piciorusele i se umflau talpitele retinea apa dar de ieri este bine dr neonatolog a zis k i-au iesit analizele bine si vrea ecografia sa o mai faca si ne da drumul acasa
va pup tin pumnii maine la fete sa nu va speriati de cezariana k nu este asa greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Coldrex-cica nu ar fi indicat in sarcina!.Cel putin asa scrie pe prospect!

Annisia, te trec in listuta cu cezariana pe 27, vineri?Esti ok azi?

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Daca vrei sa-mi faci un rau, neaparat, mai bine ia o barda si da-mi una in crestetul capului. Urasc ideea de cezariana si vreau neaparat naturala. Si apoi, toata treaba e joi 26. Deci de unde cezariana si de unde vineri 27, pacatele mele????
Eu am simtit aseara ceva miscari de trupe prin burti. Sper ca s-a intors iar si ramane asa pana joi dimineata, cand decidem ce si cum. Oricum, a zis nenea doctorasul ca daca nu e intors, mai asteptam cateva zile si apoi dam cu pumnul in masa. Deci, in niciun caz nu e vineri 27 taietura.
Lady, eu ma glumesc pe aici. Stiu ca nu ai nimic cu nimeni. Le ai si tu pe ale tale pe cap si numai la programarile mele de la doctor nu-ti sta mintea.
Eu am bagajul facut. Maine vine mama sa ramana cu piciul acasa si cel mare sa poata sta cu mine la spital sa-mi suporte injuraturile, hihihihi...
Chiar, fetelor, a fost vreuna care sa aiba asa dureri incat sa-si porcaie sotul, soacra si soarta? Ca vad ca mai toate fetele sunt fericite nevoie mare. Nu se poate sa fie toate chiar asa roz. Vreau ceva care sa ma mobilizeze. Hihihihi... Parca v-am mai povestit. Eu am o verisoara care a luat asistentele la bataie cand era in travaliu, ca femeile alea mai faceau si ele o gluma, se mai radeau, doar nu era sa jeleasca toata maternitatea ca avea Alina mea dureri. Numai ca sonata mea vedea rosu in fata ochilor... Sper sa nu se lase-n neam... Hahahaha...
Pe fostul meu doctor il avertizasem ca s-ar putea sa-i trag una sau macar o vorba spirituala daca ma doare ceva. Nu a fost cazul, spre norocul lui si al meu, ca cred ca as fi murit de rusine a doua zi. Oricum, omul venise pregatit. isi luase un tricou cu maneca taiata, gen maiou, si mi-a zis ca a venit la intimidare sa-mi arate muschii, in caz ca imi vin idei violente... Cu doctorul asta nu am o relatie atat de apropiata, deci exista toate sansele sa-l iau prin surprindere. Surprize, surprize, surprize...

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (39)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Felicitari proapetelor mamici!! Bun venit bulgarasilor noi!! Mi-a fost mai usor sa va felicit pe FB ca nu am reusit deloc sa citesc din cap. asta. Bafta fetelor care se pregatesc pt maine
Lady nu imi spune de copilul de acasa ca ma doare in suflet, zici ca il abandonez in strada. Acum l-am trimis cu tati sa cumpere apa si zici ca cine stie unde ar fi. Ma gandesc mereu la el. Eu m-am ocupat de el din prima zi singura si nici afara in parc nu a iesit cu nimeni, poate de vreo 3 ori cu tati doar ei singuri. In general iese cu mine sau mergem toti 3. Dar nu e bine nici asa.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Annisia

Bia

38+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursulet33

Matza, cred ca sunt asa calma momentan ca nu ma doare nimic... da mai lasa-ma cateva ore :)

oricum, cred ca-mi lipseste o doaga - asta noapte mi-am dat seama ca s-a rupt apa si prima mea grija a fost sa ma duc sa mananc ceva, am zis sa fiu sigura ca cine stie cand mai apuc... nu sunt prietenoasa daca sunt flamanda :) oricum, intre timp mi-au dat si aici de mancare

a fost interesant aseara la sedinta de inducere - i-am zis barbatului ca stau, daca promite ca termina repede (numai ca sa nu zic ca n-am facut-o si pe asta in incercarea de declansare, ca de urcat-coborat scari ma cam plictisisem). A terminat repede saracu, da-mi venea sa-i dau cu ceva in cap in timpul - pe langa burta mare si incomoda (e cam greu sa te simti sexi in postura de balena) ma deranja si o masea, plus de la arsuri aproape ca-mi venea sa vomit...am zis dupa ca mai bine ma duc la cezariana decat sa mai stau inca o data. Da uite c-a functionat - la 2 ore dupa aveam primele contractii si dupa inca 2 ore se rupea apa :)

Ursuletule, pai eu de ce sunt atat de suparata cu bebeasta al meu sucit?! Imi e ca-i trag o inducere si-l prind cu fundul in jos de mi-o trag cu mana mea... Asa ca incerc sa umblu imbracata pana la gat, sa nu i se aprinda becurile berbantului, ca lui i se pare ca sunt tare sexoasa balena asa cum is...

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (39)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput