Bv georgia,Lexi!Hai ursulet,Ghiulten,Ileana!(57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Cati acum majoritatea cezarienelor sunt orizontale, ceea ce e foarte ok - se vindeca mai usor si mai bine, riscul de sectionare musculara nu prea exista. Cezariana verticala se mai practica acum doar in cazuri de urgenta - asigura accesul mai rapid la bebelus. Eu nu am avut ruptura de uter, exista riscul si de aia la prima sarcina medicul a hotarat sa imi faca cezariana atat de repede. La sarcina asta, mi-a fost la fel de frica, dar se pare ca prima sarcina a elasticizat uterul si de data asta a crescut si s-a intins cum a trebuit. Medicul ce ti-a spus despre o a doua sarcina?

Miha mancarea picanta alaturi de sex pot porni travaliul sau cel putin asa se zice. Stii ca si eu povesteam mai demult ca Toma sughite dupa ce mananc portocale - dar e singura legatura clara. Uneori sughite la 5-10 minute dupa ce incep sa mananc si imi era mie f foame. De slabit, o sa slabim noi dupa ti-am mai spus . Eu in 2007 la inceput aveam 75 de kg la 1 m 70. Cu sport si grija, in 2008 in vara aveam 50 de kg. Era prea putin si apoi m-am stabilizat la 56- 58 de kg.

Ma duc sa ii tin de urat copilei la baita.

Mai avem 20 de zile pana la intalnire



Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 36+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui catiushor

astazi la mine a fost duminica pe bune. parintii sunt acasa si au mai stat si ei cu bebe

ane-maria - eu eram nebuna ca nu aveam bebele intors si vroiam nastere naturala. ce spun altii nu conteaza. Unele se simt mai bine si se recupereaza mai frumos dupa o cezariana, altele dupa o nastere naturala. conteaza atitudinea si psihicul fiecareia.
eu iti spun sa fii pregatita pentru amandoua, macar informata cat de cat si despre cezariana.

si in primul rand - mult optimism si iubire !!!

restul vin, trec, se uita.

pooop burtica

mami de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/


Multumesc catiushor pt incurajari, asa este ;conteaza psihicul, gandirea pozitiva cum spuneam .


Ane cu Maria evelina in 36 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

ADC, sa spunem ca este prima alarma falsa? :) Am mai auzit de cateva cazuri care au emrs la camera de garda cu aceeasi problema, dar de la nimeni nu am auzit niciun raspuns, de ce se intampla sau de la ce.

Foarte mare liniste astazi pe forum, oare pe maine avem o gramada de bulgarasi?

MTHFR C677T Homozigot
+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Buna seara burtici si proaspete mamici,
sunt trista nu am ce zice si nu vreau sa va stric seara, atat vroiam sa va anunt ca maine dimineata ne internam si noi, se incheie si saptamana 41 si doctorita a zis ca nu ne mai lasa...deci pe la ora 14 intram si noi la cezariana,nu prea stiu de ce ma simt asa doar maine e marea intalnire, sunt un pic speriata, toata sarcina m-am gandit la nastere naturala, m-am pregatit psihic si cred eu si un pic fizic cu un pic de miscare in fiecare zi si...acum facem cezariana, mi-e frica putin, nu am mai facut nici o operatie pana acum, si nu stiu nimic de cezariana...ce anestezie iti face? cat nu te poti misca? cand il vezi pe bebe prima data? cand poti sa-l alaptezi prima data? cand vine lapticul? e adevarat ca lapticul vine mai greu dupa cezariana?
pentru cine a nascut la regina Maria, am nevoie de ceva anume in bagaj la mine??? ati dat ceva spaga pe acolo, sau e adevarat ca sunt atat de onesti si te refuza din start???
va pup ma duc sa ma pregatesc, nu stiu de ce dar imi vine sa plang in continu...

+40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Silvi ma rog sa se hotarasaca bebita la noapte sa vrea afara . Dar, sa stii ca si daca nu se hotaraste si ajungeti la cezariana nu e capat de tara . Eu nu nasc la Regina Maria ci la o clinica particulara din Cluj. Nici nu mi-a trecut prin cap sa dau ceva cuiva si toti sunt extrem de amabili. Ieri de exemplu, l-am sunat pe medic pentru ca aveam o neliniste, m-a chemat sa vada despre ce e vb - mi-a facut monitorizare si eco scurta sa faca cateva masuratori si cand am ajuns la receptie mi s-a spus ca domnul doctor a spus ca nu e nimic de plata. Si in plus si-a cerut si scuze ca m-a chemat pana la clinica si nu m-a putut linisti la telefon . Epidurala cred ca se face ca si anestezie, deci vei fi constienta si iti vei vedea puiutul imediat, exact ca si la o nastere vaginala.

Mai multe detalii cred ca iti vor da fetele care au nascut la particular acum. Eu prima oara am nascut la stat, iar acolo te tin multisor la reanimare si a trebuit sa marog de ele si sa le dau bani sa imi aduca copila 10 minute.

Lacrimile sunt de emotie sigur . Curaj si sa ne dai de veste. Ai numarul de telefon al cuiva de pe forum ca sa trimiti un sms cand esti bine?



Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 36+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

silvi capul sus mamico nu conteaza pe ce cale vine bebe important e ca in cateva ore o sa-ti strangi puiulin brate. si doar asta ai asteptat atata timp nu? nu te mai stresa pentru detalii totul o sa fie bine o sa vezi maine nimic nu o sa mai conteze doar puiul


gianina la mine alaptatul dureaza intre 15 minute si o ora iar pe bebeita trebuie s-o bati mai tare un pic pe spate sa i se auda toracele si o sa ragaie ,chiar daca o trezesti o sa adoarma la loc .

Nici eu nu stiam multe dar am fost la pediatra cu bebe si m-a pus sa scot tatele pe acolo sa vada si ea cum papa bebe si era total gresit ce faceam eu efectiv m-a invatat sa alaptez ,sa satur copuliul sa-l fac sa ragaie o femeie si o doctorita de nota 10.


Bebelu meu este foarete activ ziua doarme cate o ora .o ora jumate si apoi se uita cu niste ochi mari la mine si vorbim si ne jucam de parca am avea 2 luni nu 2 sapt. Bine macar ca a inceput sa doarma noaptea bine .


Altfel noi ne pregatim de botez ,am facut deja lista ,maine ne interesam de ursitoare,decor,tort,formatia si cameramanii sunt arvunitii iar tataie vrea sa ne faca cadou o cantareara de muzica populara si artificii

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Silvi, vreau sa cred ca e numai emotie. O sa fie bine, toate fetele care au facut cezariana au spus ca a fost extrem de comod.Si daca vei avea dureri dupa, ele vor fi estompate de bucuria ca ai un bebe sanatos.Succes si asteptam vesti!
Alice, bine ca-i ai tu mari si frumosi! Eu ca si Mihaela ma laud mai mult cu largimea elasticului, mai ales ca de o saptamana incoace, as manca tot timpul...
Cati, sa dea Dumnezeu ca mereu sa fie asa cuminte puiul tau!
Adc, foarte intelept ai actionat, bravo pentru stapanirea de sine! Cat despre ce a curs...habar nu am, dar si eu am iar secretie abundenta si o simt cand curge. Probabil corpul se pregateste. Dar, mi s-a intamplat acum cu ocazia racelii, pentru prima data in viata, sa scap putin pipi o data cu un stranut...
Lady, esti ok? Iar n-ai fost pe aici deloc astazi. Nu ai plecat la maternitate,nu?

38+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Buna fetelor,

mihaelaradu, DNP-ul meu este 25 feb la fel ca la tine.... desi la ultima eco se modificase in 21 feb pentru ca bebe era mai mare, cred....

My lady, pe Anda o pup cu mult drag si ii multumesc ca ne ajuta la crearea noilor capitole, nu am vrut sa supar pe nimeni
Burtica cu bebelusa este ffff bine, am cea mai cuminte fetita din lume (ma lasa sa fac treaba si sta cuminte la mine in burtica). De cand am atat de multa activitate parca nici dureri de spate si solduri nu mai am

elleni draga, si mie imi este frica de durerile ce vor veni de nu mai pot, dar ce as putea face sa le evit? Nu imi vine nimic in minte.... Or sa treaca toate

Fetelor, aseara mi-am luat barbatul pe la 22:00 si am iesit pe afara unde m-am descarcat cum nu am facut-o niciodata.... cu scandal in mijlocul strazii (ma umfla si rasul la un moment dat pentru ca era un politist care se uita suspect la noi si care cand a inteles despre ce vorbim - usi, toc, plinta, parchet, spuma, cuie, etc a plecat linistit). Nu m-am revoltat impotriva lui ci a socrului meu care parca facea numai prostii... Doamne ce bine a fost!!!! Cred ca as fi crapat daca nu ma descarcam. Aaaa si apropo, la ora asta am toate usile montate si parchetul pus. Despre dezastrul din urma acestora nu vreau sa va povestesc.... de maine raman singura acasa si incepe marea curatenie


35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

silvi, mult curaj, maine iti vei tine bebelusul in brate, nu are cum sa fie decat extraordinar!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

ooff, am citit de emotiile de dinaintea nasterii si parca ma auzem pe mine acum 10 cand vb cu consoarta mea
ce ma fac eu cand voi sti exact de operatie? cum reactionez la anestezie (am maiavut o epidurala dupa care am zacut 10 zile ca ma duea capul de nu puteam sa-l tin drept, a fost horror) .. cat stau la TI? cum ma recuperez? cand o vad pe bebelina?
una peste alta, azi s-a impins mimoza mea de mi-a iesit buricul in afara .. care pana dimineata era la locul lui
scurgerile am inceput sale simt cum se preling pe tamponul zilnic ..
vai mama mea dar mai eputin ...
spre rusinea mea nu am ajuns nici acum sa fac secretiile si cultura de col pt Sr B .. poate nici nu le mai fac .. ce ma tot cracanez atat si ma ciupesc daca oricum imi face ceza?
pfff .. o nebuloasa in capul meu
aaa si ca sa fie treaba treaba .. ma mai apuca si niste dureri de "cucoana" cum ii spuneti voi de nu ma pot misca ..
uff m0am vaitat ca o baba

in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput