Integrarea copiilor nevaccinati in colectivitate.

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eu cred ca atata timp cat subiectii nevaccinati sunt cativa, situatia este lipsita de pericole. Cei fara vaccin isi asuma riscul, cei vaccinati sunt oarecum protejati si epidemia este tinuta sub control.
Dupa mine, atata timp cat nevaccinarea (sub diverse motive) este un fenomen izolat si extremist, nu preoduce riscuri si probleme majore ...cata lume credeti ca exista care sa nu aiba incredere in pediatu ci in internet ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Dupa mine, atata timp cat nevaccinarea (sub diverse motive) este un fenomen izolat si extremist, nu preoduce riscuri si probleme majore ...cata lume credeti ca exista care sa nu aiba incredere in pediatu ci in internet ?

Buflea,uite ca n-am statistici,insa eu zic ca de la an la an,numarul celor nevaccinatzi creste!

Daca nu am evolua(atit noi indivizii cit si bacteriile,virusii si tot ce ne inconjoara)nu ar fi asa o mare problema,insa...evoluam!Si traim in simbioza cu ce ne inconjoara!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Si inca ceva,tot fara statistici!

Cred totusi ca isteria asta cu vaccinarea si efectele negative,e foarte mare in Romania!Habar n-am de ce tzin romanii(unii dintre ei) atit sa dezvolte o psihoza pe tema vaccinurilor!Bineintzeles ca e dreptul fiecaruia,insa pe mine incepe deja sa ma ingrijoreze aparitzia sau reaparitzia unor boli considerate eradicate!

In mediul in care ma invirt n-am avut nicio familie cu copii care s arefuze vaccinarea!Nici macar medici din tata-n fiu,n-au refuzat vaccinarile !

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Si eu cred ca e un trend in expansiune, si asta ma ingrijoreaza cumva. Parca nu ar ajunge cite boli NOI apar, cite microorganisme de-astea evoluate devin din ce in ce mai patogene, noi tinem musai sa le "reinviem" si pe alea de care reusisem sa scapam.

A, si uitasem de afirmatia ca vaccinul pt boala X a aparut mereu atunci cind respectiva boala era deja in declin ca numar de cazuri. 1. Asta nu o sa cred niciodata; 2.Calculele pot fi profund eronate, daca tinem cont de faptul ca in orice epidemie primii si cei mai grav afectati sunt indivizii cei mai slabi, ulterior se imbolnavesc cei care i-au ingrijit pe cei dintii, si desigur ca dupa ce mor destui se selecteaza cei cu organisme rezistente care fie au supravietuit bolii, fie au avut o imunitate innascuta si pur accidentala. Ce facem reaplicam selectia naturala, ala de are cutare combinatie de gene supravietuieste ciumei bubonice, ceilalti mor pe capete...? Prin urmare, in momentul aparitiei vaccinului (care necesita o perioada de producere si testare inainte de a fi disponibil pe scara larga) desigur ca nr de cazuri este intr-o relativa descrestere pentru simplul fapt ca ...cei vulnerabili au ramas deja mai putini.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Cred totusi ca isteria asta cu vaccinarea si efectele negative,e foarte mare in Romania!Habar n-am de ce tzin romanii(unii dintre ei) atit sa dezvolte o psihoza pe tema vaccinurilor!

Eu am observat ca romanii dezvolta psihoze din astea paranoide mult mai des decat natiile din tari mai civilizate. Trebuie doar sa ne uitam in trecut, preferata mea e legatul picioarelor. Pai asta a fost chestie serioasa nu gluma. I s-a nazarit acum 100 de ani unei babe ca asa previi picioarele strambe si uite la ce s-a ajuns. Acum 16 ani soacra-mea nu dormea de griji ca eu nu leg picioarele fetei si o sa creasca stramba .

Referitor la mercur, voi stiti ce mult mercur e in peste? sau in apa? Cat de poluata e Romania la modul general?

Referitor la vaccinare. Vaccinurile nu sunt 100% eficiente, asta inseamna ca exista o parte din populatie vaccinata dar susceptibila la boala. Oamenii astia sunt protejati de faptul ca ceilalti sunt vaccinati si boala nu circula in populatia respectiva. La fel sunt protejati si cei care sunt prea mici sa fie vaccinati. Odata create brese cu indivizi nevaccinati boala va putea sa re-apara in populatia respectiva si va afecta nu doar pe cei nevaccinati dar si pe cei la care vaccinul nu a fost eficient sau cei prea mici sa fie vaccinati.

Evident ca nu poti obliga pe cineva sa-si vaccineze copiii dar corect mi s-ar parea sa trebuiasca sa plateasca mai mult la asigurarile de sanatate. La fel se intampla in Australia cu alcoolul si tigarile, nu te poate opri nimeni sa le consumi dar statul aplica taxe foarte mari, sunt foarte scumpe iar taxele alea merg la bugetul de sanatate.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

Mi se pare de prost gust sa spui ca oamenii care aleg alta varianta fata de majoritate creeaza "trenduri in expansiune","psihoze din astea paranoide mult mai des decat natiile din tari mai civilizate"(nevaccinarea se practica peste tot, nu am inventat-o noi,soro),isterii..asa pot avea si eu o gandire simplista si numesc majoritatea "turma".
Sunteti voi mai invatate si mai educate stiintific in acest domeniu, specific?Sunt unii care nu isi vaccineaza copii din motive medicale, sustinute si recomandate de medici specializati..si acei parinti sunt exagerati si inchipuiti?mergi si spune asta parintilor care si-au vaccinat copii si apoi au aparut cele mai urate efecte secundare..Medicii au recunoscut ca e din cauza vaccinului..daca copilul tau ramanea paralizat in urma vacc polio mai spuneai asa ceva?Daca patea asa copilul unei rude sau prietene, si traiai de aproape aceasta experienta, mai aveai curajul sa il faci? Poate ca da, poate iti ziceai in sinea ta..il fac pentru ca stiu ca e o boala necrutatoare si ma rog copilul meu sa nu aiba ghinionul reactiei celuilalt..Ei asa cum tu speri, asa o alta mami cand vede ce a patit copilul acela isi spune in sinea ei..nu vreau sa bag aceasta boala necrutatoare in corpul pur al copilului meu si ma rog sa aiba noroc sa nu contacteze boala..Asta e principiul cu doua taisuri care determina parintii atat sa isi vaccineze copiii cat si sa nu ii vaccineze.Ar trebui sa se faca un debate public intre medici. eu ma legasem de aspectul transparentei, ptr ca multi parinti au retineri sau intrebari si din cauza asta sunt marginalizati,dar sunt si parinti care cantaresc problema si aleg totusi sa faca vacc.(cred ca sunt vaccinuri care sunt rezonabile..gen tetanos,da.dar sunt si altele cu risc).Dar cum explici ca sunt altii,medici,care au spus ca vaccinurile sunt riscante? Eu spuneam ca traim intr-o societate bolnava si nu putem sa facem vaccin ptr orice boala care apare, si crede-ma ca nu apare din senin(ai sa ma acuzi de teoria conspiratiei, ok ,fa-o si dormi tu linistita, pisigri ..ptr ca"totul este sub control")
Sa stii ca nu copilul x nevaccinat reprezinta pericolul..nu el e dusmanul tau. nu din cauza lui, tu ai stat in spital si ai trait un cosmar cu copilasul tau.. Faci un vacc si iti iei grijile de pe cap..dar ramane descoperit pe alta parte..Ok va nu face polio,dar va face cancer ca nu mananca sanatos..sau va lua sida ptr ca se va droga cu un ac infectat sau va face dragoste cu iubirea vietii lui.. Putem sa dezbatem intr-una. Ne asumam riscuri..si prefer sa platesc dubla asigurare ptr decizia mea, asa sa platesti si tu ptr ca nu imi poti garanta ca copilul tau va da sida copilului meu..sau stai..se va face un vaccin si ptr asta si ne-am luat de grija.
Nimeni nu nu ma poate obliga sa bag subs toxice in organismul copilului meu,pe care incerc sa il cresc sanatos, crede-ma vacc contine"un pic mai mult" mercur decat un peste..si da, nu-i dau nici peste(acum cum ai sa ma mai numesti,ptr ca nu fac la fel ca tine?!)
ps:Un conducator mondial, undeva pe o plaja insorita,departe.. se scarpina acum dupa ureche si casca plictisit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

am vrut sa inchei intr-o nota mai comica..ptr ca subiectul e delciat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Vaccinurile sunt acelulare acum...nu se mai fac cu virusi vii atenuati...si da,poate ca un copil sau doi sa dezvolteo reactie adversa urata asa cum unul nevaccinat poate face poliomelita.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YEWGHhuTa7w

Aici vorbeste o persoana avizata despre problemele pe care le creeaza vaccinurile.Sper ca nimeni nu mai poate spune ca e vorba de informatii de pe internet, propagate de analfabeti care nu sunt constienti.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=nu%20vaccinurilor&source=web&cd=23&ved=0CC0QFjACOBQ&url=http%3A%2F%2Fforum.romedic.ro%2Fprod%2FVaccinurile_nu_sunt_deloc_obligatorii_insa..._daunatoare_061935.html&ei=E_ojT4GNN43YsgabvZTJBw&usg=AFQjCNGfXyXnl7lIIQpGxc0ZvsVLKX-BFQ

aici e un forum medical si vorbeste un doctor,roman
Va pot trimite mult mai multe materiale care sa va faca sa intelegeti ca adevarul e dincolo de ceea ce ni se spune.Am spus-o si o mai spun,e vorba de cercetatori si oameni avizati.

Poze

Mergi la inceput