Integrarea copiilor nevaccinati in colectivitate.

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

La privat, da, te intreaba (cel putin pe mine m-au intrebat).

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Ca sa alegi in cunostinta de cauza trebuie sa:
- ai cunostinte medicale,
- trebuie sa ai cunostinte despre metodele de cercetare,
- sa poti interpreta un studiu stiintific,
- sa ai acces la bazele de date care publica aceste studii.

eu nu sunt de acord cu asta. ptr ca se limiteaza la un numar extrem de mic de persoane. si nici nu este realist.
daca e asa, inseamna ca nu putem alege in multe alte domenii ptr simpul fapt ca nu accedem la date stintifice si nu stim sa interpretam studii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Dr mea are o vorba despre autodidactii intr-ale medicinei: ca au s-o pateasca dintr-o greseala de tipar.
E o mica gluma, sa nu-mi sariti in cap!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

In toata aceasta lume a informatiilor am o unica intrebare. Daca NIMENI nu ar fi vaccinat, dar vaccinurile sa existe ca optiune, ati mai ridica 2 miini in sus impotriva vaccinurilor? Sa presupunem ca MAJORITATEA COVIRSITOARE a populatie planetei nu este vaccinata impotriva nici unei boli. Ar mai fi decizia tot atit de simpla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Ca sa alegi in cunostinta de cauza trebuie sa:
- ai cunostinte medicale,
- trebuie sa ai cunostinte despre metodele de cercetare,
- sa poti interpreta un studiu stiintific,
- sa ai acces la bazele de date care publica aceste studii.

eu nu sunt de acord cu asta. ptr ca se limiteaza la un numar extrem de mic de persoane. si nici nu este realist.
daca e asa, inseamna ca nu putem alege in multe alte domenii ptr simpul fapt ca nu accedem la date stintifice si nu stim sa interpretam studii.

Exact. Este o concluzie cat se poate de logica. Dar realista. Acces poti avea la baze de date medicale gen PubMed la biblioteca oricearui campus universitar cu facultate de medicina, sau platind un abonament.
In schimb cunostintele le poti capata prin studiu universitar si nici atunci dupa cum am explicat nu esti scutit de erori.

Putina umilinta in fata cunostintelor altora nu strica! Facultatea Google nu-i diploma si nici baza de luat decizii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

ocebine nu stiu daca ar fi o decizie simpla.Nimic in viata asta nu e simplu mai ales cand este vorba de viata copilului tau.
Si despre tigari s-a spus la inceput ca nu fac nici un rau.Dar pana la urma s-a dovedit ca fac.Si industria tutunului a platit in cele din urma.Industria farmaceutica nu o sa plateasca pentru ca sunt protejati.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sheherezada

ocebine nu stiu daca ar fi o decizie simpla.Nimic in viata asta nu e simplu mai ales cand este vorba de viata copilului tau.
Si despre tigari s-a spus la inceput ca nu fac nici un rau.Dar pana la urma s-a dovedit ca fac.Si industria tutunului a platit in cele din urma.Industria farmaceutica nu o sa plateasca pentru ca sunt protejati.

'Nu exista culmi de neatins,ci numai aripe prea scurte."
Poze

Stai linistita, ca nu ma asteptam la un raspuns oricum. Este destul de clar.

Ah, Si Bird a adus in discutie un lucru important: mercurul in peste (dar, na...n-are chiar aer de conspiratie ideea si deci, o descalificam).

Is the mercury in thimerosal the same as the kind found in certain fish?
No. Thimerosal contains a form of mercury called ethylmercury. In contrast, methylmercury is an environmental contaminant. In March 2004, the FDA and the EPA released a joint advisory for the consumption of fish for women who may become pregnant, pregnant women, nursing mothers, and young children. The advisory is based on an EPA standard of 0.1 mcg/kg per day of methylmercury, which is not a component of thimerosal.Sursa: http://www.cdc.gov/vaccinesafety/updates/thimerosal_faqs_mercury.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Marturie in fata Congresului SUA in anul 2000 a dr.Vijendra K Singh

//www.despresuflet.ro/forum/autism-f55/problema-autoimunitatii-induse-de-vaccinuri-in-autism-t1220.html

Cred ca merita macar sa cititi.
Si pentru ca pestele oceanic contine mercur ,noi mancam numai peste de crescatorie.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
Si pentru ca pestele oceanic contine mercur ,noi mancam numai peste de crescatorie.

Poze

Imi pare bine ca ai rezolvat problema pestelui:

Dar, aceasta substanta esti sigura ca nu cauzeaza nimic:

The diet of farmed salmon lacks the small, pink-colored krill that their wild cousins eat, so the flesh of farmed fish is gray; a synthetic version of astaxanthin, a naturally occurring pigment, is added to the feed.

Ca sa nu mai spun de dozele masive de antibiotice date pestilor:

Some of the antibiotics that fish farmers give their stock to minimize disease pass easily into the surrounding environment, and some are highly toxic. Last year traces of the banned drug nitrofuran, which is dangerous to humans

http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,391523,00.html

Mergi la inceput

Citat:

Marturie in fata Congresului SUA in anul 2000 a dr.Vijendra K Singh

//www.despresuflet.ro/forum/autism-f55/problema-autoimunitatii-induse-de-vaccinuri-in-autism-t1220.html

Cred ca merita macar sa cititi.

Poze

Citat: This was most probably the first laboratory-based evidence to link measles virus and/or MMR vaccine to autoimmunity in children with autism. Collectively, these observations led me to speculate that autism may be caused by a measles- or MMR vaccine-induced autoimmune response. Unfortunately, due to lack of funding, I have not been able to extend this research and the progress has been hampered. As I made scientific presentation of my initial findings, a vaccine-autism connection became even more apparent. I compiled a nonscientific, anecdotal survey of vaccine-injured children with “autistic regression” or autistic disorder, as reported by families.

Si eu pot specula ca vinul rosu cauzeaza negi, ma crezi pe cuvint????

AB AC a explicat pe indelete ce inseamna un studiu stiintific...Dr. Singh nu a urmat nici un pas in aceasta directie.

Mergi la inceput