Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 4
mihahegarty spune:
Lori Multumesc de complimente iubita!
Krissy Multumesc din suflet pentru link ul cu diversificarea pentru vegetarieni.
Esti o dulce ca te gandesti la noi si la noi toate! Daca mai gasesti ceva interesant, te rog posteaza, voi citi cu mare interes. Multumesc.
ilida spune:
Seara buna mamici si pitici!
Noi ne-am petrecut ziua la urgente pentru ca Tudor incepand de azinoapte a fost tot cu febra (cand am plecat ajunsese la 39.7) desi i-am dat tylenol, i-am pus comprese si l-am imbaiat cu apa calduta La urgente plin de medici rezidenti. Dupa ce i-au mai dat si ei Tylenol , ne-au zis (asa cum credem si noi) ca nu are cum sa fie reactie la vaccinul de 6 luni din moment ce la dozele anterioare nu a avut absolut nimic. Apoi s-au gandit ca poate are infectie urinara. Ei si aici a inceput chinul: 4 persoane au incercat 5 sonde pe putulica puiului, de credeam ca-i bat! Nu am putut sa privesc! Bineinteles ca nu au reusit (cica ei sunt obisnuiti cu circumcisii unde e usor) asa ca bebe in final saracul sangera si plangea ca din gura de sarpe. I-au pus o punguta si am stat 2h sa asteptam sa faca pisu singur.
Am petrecut 5 ore de cosmar si tot nu avem un diagnostic. Rezultatul sumar spune ca nu are infectie, dar cica mai au un rezultat de primit in 2-3 zile. Acum i-am pus un supozitor cu paracetamol sa vad daca-i mai scade.
Nu stiu ce sa zic, o fi vaccinul, o fi vreun pojar...vom vedea. Sper sa avem o noapte mai usoara.
Scuze ca nu am citit ce-ati mai scris dar sunt zombie.
Va pup, noapte buna tuturor!
LORIALEX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilida Seara buna mamici si pitici! Noi ne-am petrecut ziua la urgente pentru ca Tudor incepand de azinoapte a fost tot cu febra (cand am plecat ajunsese la 39.7) desi i-am dat tylenol, i-am pus comprese si l-am imbaiat cu apa calduta La urgente plin de medici rezidenti. Dupa ce i-au mai dat si ei Tylenol , ne-au zis (asa cum credem si noi) ca nu are cum sa fie reactie la vaccinul de 6 luni din moment ce la dozele anterioare nu a avut absolut nimic. Apoi s-au gandit ca poate are infectie urinara. Ei si aici a inceput chinul: 4 persoane au incercat 5 sonde pe putulica puiului, de credeam ca-i bat! Nu am putut sa privesc! Bineinteles ca nu au reusit (cica ei sunt obisnuiti cu circumcisii unde e usor) asa ca bebe in final saracul sangera si plangea ca din gura de sarpe. I-au pus o punguta si am stat 2h sa asteptam sa faca pisu singur. Am petrecut 5 ore de cosmar si tot nu avem un diagnostic. Rezultatul sumar spune ca nu are infectie, dar cica mai au un rezultat de primit in 2-3 zile. Acum i-am pus un supozitor cu paracetamol sa vad daca-i mai scade. Nu stiu ce sa zic, o fi vaccinul, o fi vreun pojar...vom vedea. Sper sa avem o noapte mai usoara. Scuze ca nu am citit ce-ati mai scris dar sunt zombie. Va pup, noapte buna tuturor! din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI! "Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie" |
Of Doamne ce rau imi pare de bietul bebelus!Sper sa fiti bine si-mi pare tare rau ca l-au chinuit asa tare!Sincer,eu nu stiu cum as fi reactionatla asa ceva
Te pup draga mea,iti urez tie si lui Tudor o noapte usoara si sper sa va treziti sanatosi fara umbra de febra sau altceva!
lisssa_ana spune:
ilida, o mare prostie au zis. Sitemul imunitar al bebelusului se dezv dupa 6 luni cea ce face ca vaccinul de 6 luni sa aiba c totul alte efecte decat cel de la 2 sau 4 luni. Chiar daca sunt aceleasi doze.
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
Roberta84 spune:
citat din mesajul lui ilida Seara buna mamici si pitici! Noi ne-am petrecut ziua la urgente pentru ca Tudor incepand de azinoapte a fost tot cu febra (cand am plecat ajunsese la 39.7) desi i-am dat tylenol, i-am pus comprese si l-am imbaiat cu apa calduta La urgente plin de medici rezidenti. Dupa ce i-au mai dat si ei Tylenol , ne-au zis (asa cum credem si noi) ca nu are cum sa fie reactie la vaccinul de 6 luni din moment ce la dozele anterioare nu a avut absolut nimic. Apoi s-au gandit ca poate are infectie urinara. Ei si aici a inceput chinul: 4 persoane au incercat 5 sonde pe putulica puiului, de credeam ca-i bat! Nu am putut sa privesc! Bineinteles ca nu au reusit (cica ei sunt obisnuiti cu circumcisii unde e usor) asa ca bebe in final saracul sangera si plangea ca din gura de sarpe. I-au pus o punguta si am stat 2h sa asteptam sa faca pisu singur. Am petrecut 5 ore de cosmar si tot nu avem un diagnostic. Rezultatul sumar spune ca nu are infectie, dar cica mai au un rezultat de primit in 2-3 zile. Acum i-am pus un supozitor cu paracetamol sa vad daca-i mai scade. Nu stiu ce sa zic, o fi vaccinul, o fi vreun pojar...vom vedea. Sper sa avem o noapte mai usoara. Scuze ca nu am citit ce-ati mai scris dar sunt zombie. Va pup, noapte buna tuturor! din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI! "Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie" |
Ilida , nu e adevarat ! Gabriel la prima doza de vaccin nu a avut nimic , iar la a2a, care am facut-o la 5 luni in loc de 4 , tot asa mi-a facut febra si a urlat . 2 zile a tinut febra si inapetenta.
Deci se poate , pt. ca de abia acum incepe sistemul imunitar sa-si faca treaba . Pup micutul si sper sa fie doar reactie la vaccin
Roberta84 spune:
Acu sa va povestesc ce am patit aseara:
Imi pregatesc puiutul de culcare, spalat schimbat , el cu mare chef de joaca, asa ca il las cu tati in patul nostru sa se joace, ii spun sa aiba f mare grija pt se misca extrem de repede si eu ma duc la dus , momentul in care eu ma relaxez cel mai tare! Si cum ma bucuram eu acolo de aceasta relaxare , aude un tipat ascutit urmat de un plans disperat . A inlemnit ! ies repede din dus desi eram pe jumate spalata , cand ajung in dormitor , tati cu baiatul in brate il alina iar el suspina infundat. Ce s-a intamplat??? imi zice " era sa cada din pat si l-am prins de picioare , probabil s-a speriat . " nu am crezut pt ca ala nu fusese tipat de sperietura, asa ca il iau din brate si cand ma uit la el era rosu pe cap , deasupra tamplei pana spre crestet si un pic umflat. Cam l-ai prins daca el s-a lovit??? , imi zice ca probabil de marginea patului . Bineinteles ca nu l-am crezut , a fost prima data cand nu am crezut ceva ce imi spune. M-am suparat f tare , m-am abtinut sa nu tip ca sa nu sperii bietul copil si mai tare insa tot i-am spus vre-o doua printre care " eram sigura " si " nu am baza in tine" cuvinte care l-au deranjat f tare si drept urmare nu mai vorbim acum. Eu zic ca am dreptate , mereu trebuie sa ii repet un lucru de 2 ori pt ca nu e atent , cum sa iti cada copilul sub nasul tau!!? deci de data asta nu mai vorbesc cu el pana vine mama! adica o saptamana!Tu vinovat si tot tu te superi ...
Pana la urma cred ca nu m-a mintit , ca daca Doamne fereste cadea ... patul ns e f inalt , 70 cm , si sigur se intampla ceva mai urat , probabil s-a lovit cumva de margine cum a spus el , l-am urmarit toata noapte , i-a trecut roseala si umflatura nu il doare daca il ating , ba chiar o ora pana sa adoarma ne-am jucat si am ras de parca nu se intamplase nimic . Dar data viitoare se poate intampla mai grav , asa ca ...
Numai eu stiu cum stau cu ochii pe el toata ziua si nu il las o secunda nesupravegheat , daca nu ma pot uita la el il pun in tarc , ca sa nu se intample nimic , iar lui ii cade da sub nas in 3 minute, off , barbatii astia! Acu sa te tii ca amandoi caposi , nu stiu care si cand va ceda primul , eu nu am de gand!!
adra_bell spune:
Ilida, Eva a facut febra abia la vaccinul de un an
Florina, nici eu nu amestec mancarea cu lapte
ALINAOPREA spune:
Ilida nici Maria nu a facut febra la vaccinurile de 2 si 4 luni,si acum a facut.
N-a fost asa mare ca la Tudor, la noi maxim a fost 38,2 si a scazut intr-o ora cu paracetamol .
I-mi pare rau ca l-au chinuit la urgente, eu sigur faceam scandal pe acolo si nu lasam atatia insi sa incerce sondarea .
Sanatate multa piticului , sper ca deja sunteti mai bine .
ALINAOPREA spune:
citat din mesajul lui Roberta84 Acu sa va povestesc ce am patit aseara: Imi pregatesc puiutul de culcare, spalat schimbat , el cu mare chef de joaca, asa ca il las cu tati in patul nostru sa se joace, ii spun sa aiba f mare grija pt se misca extrem de repede si eu ma duc la dus , momentul in care eu ma relaxez cel mai tare! Si cum ma bucuram eu acolo de aceasta relaxare , aude un tipat ascutit urmat de un plans disperat . A inlemnit ! ies repede din dus desi eram pe jumate spalata , cand ajung in dormitor , tati cu baiatul in brate il alina iar el suspina infundat. Ce s-a intamplat??? imi zice " era sa cada din pat si l-am prins de picioare , probabil s-a speriat . " nu am crezut pt ca ala nu fusese tipat de sperietura, asa ca il iau din brate si cand ma uit la el era rosu pe cap , deasupra tamplei pana spre crestet si un pic umflat. Cam l-ai prins daca el s-a lovit??? , imi zice ca probabil de marginea patului . Bineinteles ca nu l-am crezut , a fost prima data cand nu am crezut ceva ce imi spune. M-am suparat f tare , m-am abtinut sa nu tip ca sa nu sperii bietul copil si mai tare insa tot i-am spus vre-o doua printre care " eram sigura " si " nu am baza in tine" cuvinte care l-au deranjat f tare si drept urmare nu mai vorbim acum. Eu zic ca am dreptate , mereu trebuie sa ii repet un lucru de 2 ori pt ca nu e atent , cum sa iti cada copilul sub nasul tau!!? deci de data asta nu mai vorbesc cu el pana vine mama! adica o saptamana!Tu vinovat si tot tu te superi ... Pana la urma cred ca nu m-a mintit , ca daca Doamne fereste cadea ... patul ns e f inalt , 70 cm , si sigur se intampla ceva mai urat , probabil s-a lovit cumva de margine cum a spus el , l-am urmarit toata noapte , i-a trecut roseala si umflatura nu il doare daca il ating , ba chiar o ora pana sa adoarma ne-am jucat si am ras de parca nu se intamplase nimic . Dar data viitoare se poate intampla mai grav , asa ca ... Numai eu stiu cum stau cu ochii pe el toata ziua si nu il las o secunda nesupravegheat , daca nu ma pot uita la el il pun in tarc , ca sa nu se intample nimic , iar lui ii cade da sub nas in 3 minute, off , barbatii astia! Acu sa te tii ca amandoi caposi , nu stiu care si cand va ceda primul , eu nu am de gand!! fericita de Gabriel ( 14.07. 2011) Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri ! |
Roberta imi pare rau de patanie, asa sunt barbatii mai neatenti, asa e si al meu, se joaca cu Maria si o ridica pana la lustra de-mi sta inima-n loc nu alta.
De fiecare data il avertizez ca nu cu va sa o scape ca sunt in stare sa-i sparg capul.
Te inteleg ca esti suparata pe el, asa suntem noi mamele, ca niste leoaice care-si apara puii .
Pupici !
bebinuta spune:
citat din mesajul lui Roberta84 Acu sa va povestesc ce am patit aseara: Imi pregatesc puiutul de culcare, spalat schimbat , el cu mare chef de joaca, asa ca il las cu tati in patul nostru sa se joace, ii spun sa aiba f mare grija pt se misca extrem de repede si eu ma duc la dus , momentul in care eu ma relaxez cel mai tare! Si cum ma bucuram eu acolo de aceasta relaxare , aude un tipat ascutit urmat de un plans disperat . A inlemnit ! ies repede din dus desi eram pe jumate spalata , cand ajung in dormitor , tati cu baiatul in brate il alina iar el suspina infundat. Ce s-a intamplat??? imi zice " era sa cada din pat si l-am prins de picioare , probabil s-a speriat . " nu am crezut pt ca ala nu fusese tipat de sperietura, asa ca il iau din brate si cand ma uit la el era rosu pe cap , deasupra tamplei pana spre crestet si un pic umflat. Cam l-ai prins daca el s-a lovit??? , imi zice ca probabil de marginea patului . Bineinteles ca nu l-am crezut , a fost prima data cand nu am crezut ceva ce imi spune. M-am suparat f tare , m-am abtinut sa nu tip ca sa nu sperii bietul copil si mai tare insa tot i-am spus vre-o doua printre care " eram sigura " si " nu am baza in tine" cuvinte care l-au deranjat f tare si drept urmare nu mai vorbim acum. Eu zic ca am dreptate , mereu trebuie sa ii repet un lucru de 2 ori pt ca nu e atent , cum sa iti cada copilul sub nasul tau!!? deci de data asta nu mai vorbesc cu el pana vine mama! adica o saptamana!Tu vinovat si tot tu te superi ... Pana la urma cred ca nu m-a mintit , ca daca Doamne fereste cadea ... patul ns e f inalt , 70 cm , si sigur se intampla ceva mai urat , probabil s-a lovit cumva de margine cum a spus el , l-am urmarit toata noapte , i-a trecut roseala si umflatura nu il doare daca il ating , ba chiar o ora pana sa adoarma ne-am jucat si am ras de parca nu se intamplase nimic . Dar data viitoare se poate intampla mai grav , asa ca ... Numai eu stiu cum stau cu ochii pe el toata ziua si nu il las o secunda nesupravegheat , daca nu ma pot uita la el il pun in tarc , ca sa nu se intample nimic , iar lui ii cade da sub nas in 3 minute, off , barbatii astia! Acu sa te tii ca amandoi caposi , nu stiu care si cand va ceda primul , eu nu am de gand!! fericita de Gabriel ( 14.07. 2011) Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri ! |
BArbatii in general sunt mai relaxati si eu cred ca de aceea cu ei se lovesc copiii mai mult. Cel putin asa e la noi
Pupam baietel cucuiet sa treaca buba