MONTIGNAC (168)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

cleo maslinele desi au IG-ul mic e de preferat sa fie servite cu masa lipicida....brinza 0% e glucid

puisoaro asa le-am luat si eu de faza 2 dar sper sa nu imi arate cu + la cantar. si rusine ca te gandesti prima oara la mall...mai bine bataie cu zapada

io cred k a pentru sapt viitoare o sa prestez neste linte rosie cu bacon...si cred ca fac este piftele la cuptor(prima oara)...si o sa arunc si in oala neste legume si incerc o ciorba cu perisoare

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele,

Brandusik nu a pus mama oase( vezi cine face la mine mancare!), dar a avut legume multe si i-a dat gust si cu bors acru(mama il face in casa)
Cleo eu am gasit pe un site o reteta cu avocado:
1 avocado, sirop de agave/miere de salcam (dupa gust), migdale macinate (50-100g) si cacao (iar, dupa gust) +/- esente (rom, vanilie, de care va plac) - toate ingredientele fie la blender, fie la mixerul vertical, indoit cu putina apa (cam 100ml) si gata!
Inca nu m-am dumirit ce e cu mierea aia, pe acel forum ziceau unele fete ca Monti accepta mierea de salcam.. voi ce ziceti?

Eu am niste mere mai stafidite si o sa fac reteta lui Andanii mere la cuptor, cu fructoza si scortisoara( le las 15 min) apoi peste pun oua+lapte+ putina fructoza! Eu mananc putin la MD restul dau la familie!

Meniul de azi:
MD: portocala; dupa o ora 50 g prune deshidratate
G: mar
P: ciorba perisoare+ un pastrav(la cuptor) cu usturoi crud( ca sa nu mai racesc)
G: cred ca putina cioco ca simt nevoia de dulce
C: o salata de fructe( portocala+gref)
Saptamana trecuta nu prea am mancat ciorba si cam am probleme de tranzit, asa ca dau cu citrice si prune.

Mergi la inceput

carmen nici io nu am pus..sa vedem cum iese acu

pe moment am pus la fiert neste orez basmati cu nik.si o sa mananc ala...si dupa vreo 3 ore o sa mananc si friptura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

CARMEN mie nu-mi suna bine laptele acela, la merele la cuptor.
Eu fac o tarta cu mere, dar fara lapte si cu faina de soia, e minunata!
De pe culinar.ro am luat reteta, daca nu gasesti, o pot posta, asa cum o fac eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Carmen, are Diana dreptate,cu lapte nu mai e monti. Il poti inlocui cu smantana lichida de frisca.

Intamplator am citit ieri intr-o revista despre vermiceli de soia care cica au IG de 22. Ati vazut/mancat asa ceva? Ar fi o solutie excelenta pt supa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am luat si eu masline verzi . o sa le mai pun la salatele cu branza si/sau ton.

azi la peste, am facut garnitura: mancare de praz(praz innabusit cu smantana). F. buna asocierea. Am si pt miine la mnca.

AM vrut sa iau sos de soia. Avea zahar. Abandonat ideea.
Am vrut sa iau hrean la borcan (nu gasesc crud): are si ala zahar. Am luat un borcanel mic, poate pun la sot.
Am vrut sa iau condimente curry: 1 singur tip era fara zahar.
Am gasit o inghetata cu 0% zahar, e facuta cu fructoza. Scumpa, dar o ppot pune la fructe seara?

Maare grija la astea cumparate...evident, panaa cum nu imi pasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata

Saptamana asta stationare la raport dar ma bucur ca nu e crestere ca nu am fost chiar conforma

Cleo, daca gasesti sos de soia Kikoman, e singurul fara zahar. Cred ca poti asocia inghetata cu fructe.

O zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata!
Te insotesc si eu la , Puishorule

sunt bucuroasa azi, ca am slabit un kil! Deci, Brindu, te rog sa ma treci acolo cu 69. sper sa nu mai vad in veci 7-le ala nenorocit!

Azi mananc asa:
MD: salata de ridichi negre cu cascaval de casa
P : ciorbita de cucosh
P : conopida aburita cu branza rasa.

Va si

Mergi la inceput

io ma mandresc cu un de 400g..nush pe ce sa dau vina ..pe rusii care trebe sa vina sau pe gogosile faza2 sin vichend...

bine macar ca am 71 da mi se vad coastele...cred ca totu se depunde la fund mama lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare montigirls,

Si eu ma mandresc ca am mai dat un kilogram jos!! Am 74!!

Ieri au venit ai mei in vizita si ne-au adus placinta cu mere( neconforma), a mancat-o sotul pe toata, si ca sa nu poftesc am dus-o in balcon!
Azi:
MD: prune deshidratate( cred ca 10)+cafea fara zahar
G: Portocala
P: ciorba perisoare+ ghiveci legume
G: mar
C: salata verde cu ton si masline verzi
In rest apa si ceai, o sa incerc sa fac si ceva miscare sa vedem daca am timp cand doarme Elena.
Am facut o data cu ea pe langa mine si de cate ori ma aplecam, sau maridicam(spre ex la abdomene) radea..

Mergi la inceput