MONTIGNAC (168)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 16
brindusik spune:
laura daca faci frisca din smantana normala fara nimic in ea..poti tu sa pui neste gelatina..daca nu..smantana de la dorna(pentru frisca) e buna...desi mie nu-mi placea ca are e-uri in ea da gasisem smantana dulce in penny o marca mult mai ieftina care nu avea prostii
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
tlaura spune:
Multam brindusik! Acu' ma uit la poze, am inceput cu andanii si nu imi vine sa cred ce transformare spectaculoasa!!! Felicitari andanii; cat a durat "procesul"?
Brindusik, ce dulcica esti! Si la tine se vede diferenta!
Neeeext!!!
Carmen, nu arati f. rau! E prea dur spus "grasa"! (ma refer la denumirea pozei) Cat are baietelul tau?
cge Esti f. frumusica! Si ai o familie la fel!
Diana si tu esti frumusica foc! Si ai un bb tare dulce!
Fetelor, imi pare bine de cunostinta si incerc sa pun si eu o poza, doua. Nu stiu daca o sa reusesc, ca nu ma prea pricep; daca nu, maine va promit!
tlaura spune:
Ups! am comis-o! Acum am vazut ca mai sunt poze. Ma miram eu sa fiti doar 5!
La Julienu reusesc sa vad nimic, probabil ca nu mai are poze?
Maya(cat imi place numele asta)! Si la tine se vede o diferenta semnificativa! Felicitari!
Mel, noi parca "ne cunoastem" mai de demult, tot de la monti parca!
De cand esti pe aici?
Ninha, tu arati f. bine. Si cred ca esti o bucatareasa talentata! Nu e bine ca m-am uitat acum seara la pozele tale!
Puisor, noi ne-am intalint de multe ori pe forum! Imi pare bine sa te "cunosc"!
Ralu si la tine se vad progrese semnificative! Cata ambitie aveti mey fetelor! Si eu care ma chinui cu cate 3-4 kg.!
Vali, ce poze frumoase! Erai pe litoralul romanesc?
Cum va spuneam incer sa pun s eu niste poze!
Va pup si noapte buna!
cge spune:
Fetele, si eu sunt pe baricade.
Maine fac tortul pufos Monti, o friptura de porc si legume la abur.
Si poate orez integral cu legume. Copiii sa il manance cu ceva pui, si eu cu muraturi. (facute de asta vara)
O sa intru si eu sa ma uit la poze in we.
Eu am o carte Monti (tradusa ptr Quebec) cu meniuri, si la desert trece iaurturi. O sa mai recitesc sa vad exact de care.
We placut.
brindusik spune:
laura maya de mult nu a mai intrat aici...cred ca sa tot aiba vreo 6 luni...mie ea mi s-a parut cu cea mai spectaculoasa scadere...43-45kg...juliex o stat vreo luna si dupa nu mai ca avea de dat puine kg jos si intrase mai mult sa slabeasca decat sa schimbe stilul de viata cred..la fel si mel nu a mai intrat de mult..si valentina mai intra cadn si cand sa ne salute
suntem putintele ramase si cred ca majoritatea am ramas mai mult ca ne-am imprietenit si mai schimba 1-2 vb
saddie spune:
Seara buna!
Iar am tras chiulul pe aici dar am fost cuminte, parol!
Ne-a izolat frigul asta in casa (pe mine si pe piticanie) si maimutzica mai are putin si escaladeaza si peretii Cado' mi-a murit si bateria la masina, deci chiar nu mai pot pleca nicaieri.
Meniul de azi:
MD - macrou afumat, cas, castraveti
P - supa crema de rosii cu quinoa
C - pastai scazute cu branza fagaras si fro' doua rosii uscate
Vreau si eu datele secrete de la locsorul super secret sa va vaz si sa ma vedeti
brindusik spune:
laura am uitat sa-ti multumesc pentru compliment
saddie trimis PM
puisoaro tot te simti rau si cu racelile pe cap??
sanse, btz, zax, cristeo, ochidut unde sunteti??nu mai spuneti nimic?
ninha tot supi esti?
mai stie cineva ceva de samira?? e bine?
cleo78 spune:
aseara nu mai puteam de foame, si mi-am facut chiftele de dovlecei. (dovlecei rasi, scursi bine, cu ou si branza). I-am copt in cuptor, pe niste rondele de vinete, care deja erau acolo de 20-30min. Ampicurat niste ulei de masline pe fiecare, dar cred ca mergea si fara (nu s-ar fi rumenit asa frumos).
Fasolea e la umflat, o sa o fac fara carne; o sa mai fac si io o ciorba .
fffriiigg si in casa.
MD:lapte
mananc mai tarziu merele.
P. fasole
c:fasole (sau o salata)
gustari: probabil fructe
Carmen_Marieta spune:
Salutare fetele,
dorm copii asa ca am intrat..
Brandusik cum a iesit ciorba? La mine a sosit aia de perisoare, si ghiveci de legume! Mama este conforma dietei!
Tlaura in acea poza este nepotelul meu de 5 ani. Copiii mei sunt mici: baiatul are 3 ani, iar fetita 1 ani si o luna. O sa pun cateva poze si cu ei. Multumesc pt compliment, dar trebuie sa slabesc, asa ma motivez!
Azi:
MD: omleta(2 ouri) cu branza oaie(scursa bine)
G: am sarit peste
P: ciorba perisoare+ pastrav la cuptor cu lamaie
G: cateva migdale( max 10)
C: peste poate cu salata.