MONTIGNAC (168)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

gata carmen...ai aterizat deja

meniul meu azi:
Md: 2 prune, lapte cu fulgi
G: clementina, si cred ca vreun fursec- doua(imi place ca nu au iesit dulci ca nu am pus cat scria in reteta ci doar vreo 4 lingurite de fructoza)
P: ceva friptura la cuptor cu ciuperci la tigaie
G: am fructe la mine si fursecuri. (banana o sa fie si ea ca ma duc la sala azi)
C: humus cu betze de telina

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

ceau!
pe sapt trecuta merit o . azi aveam 70 in cap, deci in scadere, nu mai stiu de la cat.

meniu pe azi:
MD: crema de branza cu masline marinate in casa (un deliciu)
P : chiftelute la cuptor, si poate si un pic de ciorbita de perisoare
C : salata de gulii + aceleasi chiftelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Ziua buna!

Eu merit un mare . De dimineata mi-a aratat cantarul 57.3 dupa ce toata saptamana trecuta intepenise la 57 in cap, ba chiar mi-a aratat si 56.8 intr-o dimineata. Gata cu tampeniile de rontait ca mi se duce pe apa sambetei toata munca!

Meniu:
MD - humus cu rosii uscate si paine vita star
G - un mar
P - pastrav la cuptor cu broccoli
C - guacamole

brindusik oau ce migdale mamut ai tu acolo!

cleo cred ca ai luat-o un pic prea in litera legii. E adevarat ca trebuie sa limitam gustatul si rontaitul dar de aici pana la a calcula viteza de reactie a pancreasului la pus limba pe ceva, mi se pare usor dus in extremis.

ninha, brindusik, carmen felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

saddie, mi-e imposibil sa nu gust, trebuie sa mai gatesc si altceva copilului si sotului, mai am si musafiri, mai sunt si musafira etc. Incerc sa inteleg fenomenul care se intampla.
De ex. ce am inteles este ca dupa o greseala glucidica, trebuie o pauza, sa se consume glicemiile. Dar nu o pauza mare - cred ca 2 ore e suficient, sa nu cada glicemia prea mult; deci trebuie intervenit cu o masa, dar cu ...cu ce? o salata pt purificare? cu o glucida buna?
Is curioasa sa inteleg mecanismul. O sa ma uit putin la regimul diabetic, acolo cred ca gasesc explicatii de genul asta.
Cred ca scriu pe site la Montignac, sunt dieteticieni care raspund, si raspund frumos.

Azi eu am facut-o varza. Nopti agitate cu boli, trezit tarziu,iesit in 3 min. pe usa deci uitat pachet etc. aici la tara singura sursa de mancare e inchisa din motive de greva transporturilor etc. asa ca nu am mic dejun, dar am avut cafea, bagai pranz nu prea conform,dar asta mi-a picat prost, ma doare capul, coafura nu rezista bine etc.
Miine va fi o zi mai buna.

edit: nu am cantar, ma cantaresc cam la 2 sapt, cand ajung pe la unu pe la altul prin vizite; dar imi place ce vad pe haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Felicitari fetelor la care s-a miscat cantarul in jos

Ieri si azi am tinut-o tot intr-o abatere( cu pizza de la petrecere si din care ne-a ramas si pt acasa ). De maine sunt cuminte iar . Acum am la cuptor aceasta chestiune http://nik26-nik26.blogspot.com/2009/05/clatite-sarate.html Am marit cantitatile, am pus ciuperci si un pic de cascaval si am bagat la cuptor in tava de prajitura. Sper sa iasa ceva comestibil ca asta imi va fi pachetul la servici

Saddie, daca vrei incearca reteta asta cu broccoli,e delicioasa http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16108/Salata-de-broccoli/ Renunti la bacon, in loc de miere pui sirop de agave si gata, e monti si raw

Ninha, mi-ai facut pofta cu salata de gulii, dar eu am vazut numai gulii scofalcite si cu 2 lei bucata

Cleo, nu stiu ca nu m-am gandit asa departe . Dar e o idee buna saintrebi pe site-ul oficial. Si asta e cel mai important,sa iti placa cum stau hainele pe tine

Brandu,i-au placut chinezoaicei fursecurile tale?

Carmen, monti e ideal pt diabetici

Eu sunt in continuare racita, la fel si Stefi. Macar am scapat de conjunctivita. Maduc inainte cu siropuri ci ceaiuri si sper sa scapam o data ca m-am saturat .

Cum e vremea la voi? La Cluj e un frig crunt de nu iti vine sa iesi din casa :(

Mergi la inceput

puisoaro nu a mai venit ea la mine da am adus azi la birou si le-am dat tuturor care erau in office..(o indianca si 2 chinezi) ..le-au placut si au mai cerut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Eu azi mi-am facut de cap. mai bine zis la gustarea de dupa amiaza, cand am mancat 3 bucati, cat palma de placinta de dovleac.Promit sa nu mai fac

Acum seara am mancat ciorba acra de loboda..

Puisoaro si ai mei incep sa raceasca si ma ia groaza, , iar mie acum imi este rau de mor bineinteles de la raceala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

cina: conopida la cuptor cu branzica, si o salata (morcov ras, ardei, castravete, rosie, ceapa verde, lamiie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Meniul de azi:
- pomelo, avocado cu banana
- wasa cu magiun
- salata mixta, omleta cu cascaval
- lapte de susan, humus cu ardei, putina branza
- cioco neagra

Mergi la inceput

saddie migdalele mele is gigantice ca pentru oameni gigantici ca mine

buey au iesit bune fursecurile..maine dimi cred ca asta mananc dimi...fursecuri cu gem

Mergi la inceput