Piersicute de iul-aug 2012 ( 7)
Raspunsuri - Pagina 7
Daconst spune:
Hey trezirea!!!Tot mai dormiti???
Eu nush ce naiba ma fac ca ma apuca plictiseala sa lincezesc atat.Fi-miue e la gradinita,mama face mancare si curatenie si eu stau in varful patului.Afara pluoua ca daca nu cred ca tageam o tura de oras.
Am bagat o masina de rufe la spalat si am mai aranjat niste haine in dulap.
Of,ca eu nu sunt obisnuita asa si ma ia durerea de cap.
Imi vine sa dau jos hainele de bb si sa ma apuc sa sortez pe ele...dar e cam devreme totusi.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
15 sapt
b_1403 spune:
Plictiseala si la mine, cu toate ca sunt la servici nu am chef de nimic si mai am si de invatat pentru un examen ce il am martea viitoare. Ma simt balonata si abia pot respira ca simt ca imi plesneste burta. Inceput de saptamana...urata zi luni.
13 + , viitoare mamica de print
Daconst spune:
b_1403,la tine cind s-a vazut sexul la bb?Ca vad ca si tu ai sarcina mica.
Am vb acum cu o prietena pe mess si mi-a spus ca fetita ei a fost baietel la 12 sapt si la 16 a devenit fetita.
Oare sa mai sper?hahaha
Hai ca ma loghez imediat sa te trec in lista ca acum vad ca nu esti.
15 sapt
IIuli spune:
buna dimineata - mai spre amiaza
sper ca v-a priit cafeaua, eu nu mai beau deloc de cand am aflat de burtica, dar parca mi-e dor sa mai iau cate o gura, nu mai zic de starea de somn pe care o am tot timpul. si eu am lancezit big time in weekend, nu am facut nimic - am avut niste ameteli si cred ca am atipit de vreo trei ori ieri (cate jumate de ora bucata, de fiecare data catarata pe sotu meu, care nici la baie nu mai putea merge)
muraturica, laura32: si eu vreau fetita foooooooooaaarte mult. o sa il iubesc si daca e baietel si ma rog sa fie bebe sanatos, ca asta e cel mai important, dar ce frumos ar fi sa fie fetita toata viata mi-am imaginat ca o sa am fetite (doua-trei ). doamne ajuta sa fim toate sanatoase si sa avem copilasi sanatosi - si daca se poate, eu as vrea fetita abia astept sa merg la eco - am ahbia peste doua saptamani, mi se lungesc urechile de nerabdare pana atunci :(
va pup pe toate si sa aveti o zi usoara.
10+
adarev spune:
Doamne dar ce vorbarete sunteti. eu mai fac o lucrare ,imi mai arunc un ochi pe aici si uite asa, timpul trece leafa merge. Glumesc. Daconst, adevarul ca e cam nasol sa stai in pat, mai ales cand esti activa. Valy ma bucur ca esti bine si sper sa nu mai ai probleme.Asa sunt sieu b_1403 , uneori mai ales seara sunt balonata rau, dimineata nu mi se vede nicio burta. ce bine ca la mine este socrela si calca, aveam o goraza. Chiar nu-mi place sa calc, doar, cand am nervi,atunci fac si lucrul asta.Carmina, sa te duci sa intrebi de durerile astea ale tale de cap.Despre vaietat , eu am interzis ca m-a mancat undeva si am zis de o cunostinta de a mea, catre barbatu meu ca uite ce se mai vaieta si asta, de parca sarcina e o boala. Si, acum na mai zi ceva daca poti. Daca spun , imi vine sa vomit, imi da peste nas, ca sti cum ziceai de X. Asa ca...tac si inghit si jur ca nu mai spun nimic niciodata. Dar, pe bune fetelor aveam dreptate. Cand era singura si i-a picat nu stiu ce pe jos, s-a aplecat repede si nu avea nimic. Cand a aparut al ei sot, iubire nu ma pot apleca sa-mi inchei sireturile, iubire imbraca-ma ca daca intind mana ma fortez, si imi este si rau. Ei, eu atunci am vazut si am comentat catre consort. Vai, de capul meu. Asta e...
Daconst spune:
adarev,sa stii ca la fel eram si eu cind vedeam cite o gravida care se plingea si nu facea nimic...mereu ziceam ca-s inchipuite si ca doar is gravide nu bolnave.mai ca radeam de alea de nu ridicau nimic greutati si ziceam ca-s mimoze ca n-are cum sa fie asa.ca eu la fi-miu caram in draci si nu aveam nimic...eram la 6 luni in concediu in Ro si mi-a trebuit si traseu de urcat pe munte...eram sus la Babele si eram plina de energie.
Asa aca acum mi-a dat DD sa vad si cum e altfel.
15 sapt
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adarev Cand era singura si i-a picat nu stiu ce pe jos, s-a aplecat repede si nu avea nimic. Cand a aparut al ei sot, iubire nu ma pot apleca sa-mi inchei sireturile, iubire imbraca-ma ca daca intind mana ma fortez, si imi este si rau. Ei, eu atunci am vazut si am comentat catre consort. Vai, de capul meu. Asta e... |
hai ca am ras...... mai sunt si de-astea, ce sa-i faci?
16+
muraturica spune:
Se pare ca ne cam lipseste cheful de lucru azi la cat de mult se scrie pe aici.
Nici eu nu mi-am inchipuit ca o sa ajung atat de lenesa si vaicaroasa. Sotul inca ma mai suporta. Oricum, eu chiar nu ma prefac si abuzez de el doar cand nu ma simt bine sau chiar pic de somn.
Daconst, ma bucur ca reusesti cat de cat sa stai linistita. Eu la cum ma simt acum as sta in pat non-stop si nu eram genul sa lenevesc fara rost.
B_1403, tu sti ce e de la 13 sapt sau e ceva gresit in semnatura?
Of, spor la treaba tuturor si sa va treaca repede ziua.
9+
adarev spune:
Doamne, ce ma fac...nu am niciun chef de munca. Ce frumos e afara. A fost si ziua unui coleg si am infulecat niste prajituri, acum as manca ceva acru cred ca ma invart dupa o salata de varza.Muraturica ai dreptate cu cheful. mai fetelor, cand scapam de dusul asta la toaleta.Eu de la fiu-meu nu-mi mai amintesc. dar, eu noaptea visez numai weceuri si bine ca ma trezesc, ca asta mi-ar mai trebui,.. Doamne fereste. Da , mai Daconst nici eu nu mai zic nimic, mai bine -mi musc limba , ca decat sa se intoarca roata.Iuli, si eu vreau tot fetita
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daconst Roxy,te rog sa te uiti daca nu am facut vreo greseala ca a trecut ceva vreme de cind nu am mai facut capitole si liste pe forum.Sper sa nu fi gresit ceva! www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07) 14 sapt |
Salut !
Ati scris ceva nu gluma .... am de recuperat vreo 20 de pagini .
E bine deschis capitolul, fara greseala .... atata doar ca au aparut virgule intre capitole, asa ai vrut tu sa le delimitezi ?
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 16 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."