Piersicute de iul-aug 2012 ( 7)
Raspunsuri - Pagina 6
ZIZOU spune:
Buna Dimineata,burtici!!
Nu am mai citit de mult, ati fost foarte harnicute!
Adarev sunt invidioasa, la mine este invers cand ma pregatesc sa ies din casa atunci ma apuca toate greturile din lume. Deja am inceput sa dezvolt o fobie fata de masina. Atunci parca ma ia si mai rau.
Am descoperit ca am un lucru in comun cu motanul meu, dormim amandoi cam 18 ore pe zi
muraturica spune:
Laura, pai cam asta e adevarul. In sufletul meu eu stiu ca cel mai important e sa fie bebe sanatos, dar nu ma pot abtine sa nu sper ca va fi fetita.
Zizou, foarte tare faza cu motanul. Inseamna ca si eu am acelasi lucru in comun cu motanul tau.
Va las fetelor ca ma apuc de treaba. Oricum m-ati facut sa zambesc in fata monitorului de se intreaba colegii ce am, mai ales ca m-am cam plans ca imi e rau.
O zi usoara!
9+
ali24 spune:
ma bucur ca am inceput saptamana cu zambetul pe buze.si eu am zambit singura cand vi am vazut mesajele.
aseara m am tulburat putin cand am vazut ce ati scris despre utrogestan dar azi m am linistit putin cand am vazut ce a scris gabriela
nici la mine nu conteaza ce e, sanatos sa fie...dar vreau fetitaaaaaaaaaaaaaaaaa
16+
rafael albert(25.05.2007)
carmina_s spune:
Buna dimineata, burtici!!!!
va pup si va doresc o saptamana excelenta!
ati scris ceva in we asta.....nu v-ati plictisit.... am intrat mai devreme sa vad cine da cafeaua azi, si a trebuit sa citesc vreo 8 pagini de vineri de cand nu am mai intrat.
eu nu am excelat in we, mi-a fost rau si m-a durut capul ingrozitor (durere de-aia de te dor ochii in cap si iti vine sa-ti smulgi parul ca si ala doare) oribil... am luat paracetamol si m-a uimit ca a fost chiar ok. cateodata durerea s-a oprtit....cateodata se ameliora (dar tot era bine ca nu mai era la intensitatea aia)
i-am spus sotului ca mi-e si frica ca la un moment dat nu o sa ma mai creada ca ma doare capul atat de rau, ca eu ma vait in fiecare zi, dar chiar ma doare. joi merg la dr si o sa am o discutie serioasa pe tema asta cu el, ca nu e normal sa ma doara in fiecare zi si atat de tare. acum ma doare, dar inca suportabil (nu de paracetamol ).
ca idee: sambata pe la 10 seara m-am dus in pat sa dorm pt ca imi bubuia capul si am zis ca poate trece asa si la 4 dim m-a trezit aproape plangand de durere si am luat pastila. la 4!!!!
acum...sper ca saptamana asta sa fie mai bine.
imi pare rau daca v-am capiat cu problemele mele
deci: cine da cafeaua azi? sau o dau eu?
15+
Daconst spune:
Neatza somnoroaselor!
Mie mi-e trecut somnul de cind...dorm.
Zizou,Muraturica,si eu mi-am dorit fata la prima sarcina si mi-a spus atunci o vecina ca cica iasa de obicei exact invers de ce-ti doresti,haha.Si la mine asa a fost.Am fost suparata tare atunci,dar acum la cit ma iubeste fi-miu nu l-as schimba pe o suta de fete.Si la al doilea chiar mi-am dorit baiat...ca stiam ca n-am sanse la fata.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
14 sapt
Daconst spune:
Carmina,tu iei vitamine?cafea bei?
ca durerea de cap vine de la lipsa de fier de obicei sau lipsa cafelei.Eu a avut vreo doua zile dar a trecea cu vitamine.Eu cafea beau una pe zi ca la cealalta sarcina renuntasem si simteam ca-mi explodeaza capul.acum e mult mai bine.
14 sapt
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daconst Carmina,tu iei vitamine?cafea bei? ca durerea de cap vine de la lipsa de fier de obicei sau lipsa cafelei.Eu a avut vreo doua zile dar a trecea cu vitamine.Eu cafea beau una pe zi ca la cealalta sarcina renuntasem si simteam ca-mi explodeaza capul.acum e mult mai bine. |
inca nu iau vitamine ca nu am vorbit cu dr despre asta. sa vedem joi cand merg la el.
cafea beau, dar una mica, slaba si cu lapte (asa imi da voie prietena mea care face cafeaua la serviciu la mine si eu ma multumesc cu ea, pt ca am negociat la sange ca ea nu vroia sa-mi dea deloc )
16+
Daconst spune:
Na pai clar ca de la astea ti se trage.Ia fata si bea o cafea ca lumea sa vezi cum scapi de dureri si toate alea.Dr meu a zis ca si 2 pe zi pot sa beau,dar mie-mi ajunge una...dar cana mare.
Iar vitamine,nu stiu ce sa zic,iei macar acid folic??
Eu nu as sta asa ca durerile alea clar sunt semn ca ceva iti lipseste.
14 sapt
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daconst Na pai clar ca de la astea ti se trage.Ia fata si bea o cafea ca lumea sa vezi cum scapi de dureri si toate alea.Dr meu a zis ca si 2 pe zi pot sa beau,dar mie-mi ajunge una...dar cana mare. Iar vitamine,nu stiu ce sa zic,iei macar acid folic?? Eu nu as sta asa ca durerile alea clar sunt semn ca ceva iti lipseste. |
nu cred ca e de la cafea, ca doar in we beau una sanatoasa facuta de mine
sa vedem joi ce o sa spuna dr.
16+
valy27 spune:
'neata si o saptamana buna.eu n-am prea mai scris aici,am scris mai mult la topicul cu "trombofilie" ca m-am confruntat cu niste problemute-in rest suntem bine-sper-
pe 01.02.2012-mergem la bi-test+morfofetala.sa speram ca suntem bine
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.