Piersicute de iul-aug 2012 ( 7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev
Laura32, inseamna ca vineri o sa vad si eu ceva mai clar la 12sapt. si 5 zile.

O sa fi foarte multumita de ce vezi si de tumbele pe care le face . Poate esti norocoasa si i-si da cu presupul la ... sex.. sau

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Laura,mersi de raspuns...deci cam asa se stie si in Ro.

Adarev,tu o sa vezi sigur la amnio sexul.ala e suta la suta sigur,parerea mea.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello! ce faceti?
ada - imi pare bine sa te cunosc o sa ma straduiesc sa pun si eu o poza zilele astea. chiar vbeam si eu cu sotzul k as vrea sa mai merg macar o data in club acum cat inca mai pot
carmen - nu mi-a zis inca nimik dr legat de kg, dar deocamdata nu-mi fac probleme pt ca mi-a cam pierit pofta de mancare si am luat pana intr-un kg (si am 13 sapt). sper sa se mentina trendul asta si a nu iau prea multe mai incolo
ali - nu fii necajita o sa se arate data viitoare BB...deh, e mai rusinos

fetelor, sa-mi tineti pumnii maine k merg la echo!!! am emotii mari, abia astept sa-l vad pe BB si sa ma asigur k e totul ok merge si sotzul cu mine sa-si cunoasca piersicutza (el spera sa fie baiat si zice k avem o piersicutza cu coditza ).

va poop si va doresc o saptamana usoara!

Roxy
13 sapt

Mergi la inceput

roxypuy , iti urez succes si sa fie ce vreti voi , numai sanatos sa fie bebelusul , te asteptam cu vesti cum vi de la doctor .

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela_Nor spune:

Buna fetelor! A trebuit sa recuperez paginile din urma, ati scris f mult. Vroiam sa va spun ca sunt sarcinile cu risc in care se continua tratamentul cu utrogestan pana la final. La urma urmei, duphastonul este acelasi lucru - progesteron. Eu pot sa spun ca am fost la dublu test, asteptam rezultatele finale. Deocamdata preliminarele sunt ok, asa ca stau linistita. Bebe este foarte bine, a crescut, are vreo 7cm, este un omulet in toata regula si se pare ca va fi fetita Va pup! Sa aveti parte de o saptamana cat mai usoara si plina de vesti bune!
PS: Adarev, ma bucur ca esti energica, din pacate eu sunt cam obosita, chiar daca nu fac nimic (la recomandarea medicului), altfel nu stiu daca as fi ajuns pana aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Buna dimineata fetelor! Eu sunt la serviciu si va invit la o cafea cu lapte.Deci, Gabriela tu esti bine, lasa daca ti-a zis doctorul sa stai linistita stai, ca e mai bine. Tu în cate saptamani esti?Roxy sa ne dai vesti de la ecograf, poate se vede ce este ca si eu ma duc pe vineri.Daconst, asa este la amnio o sa se stie sigur. Cat priveste utrogestanul, mie la 9 saptamani mi-a scazut doza de la 600 la 400. O ce bine ar fi Laura32 daca as vedea si eu ce este.Ali, asa cum spuneau fetele puiul tau cred ca este mai rusinos. up si pe mai tarziu.

Mergi la inceput

Buna dimineta ,
Sa aveti o saptamana usoara si frumoasa ... mai ales pt fetele care merg la eco ... sa vada ...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata.
Adarev, mersi de cafea...se simte nevoia.
Bafta roxy la eco. Gabriela, felicitari pentru rezultatele preliminare bune la dublu test.
Sa ne tineti toate la curent cu ce mai faceti si bafta sa aveti ce va doriti. Oricum, fie fetite, fie baietei, important e sa fie sanatosi.
Eu imi doresc foarte mult fetita si nici nu concep ca as putea avea baietel. Sotul cand ma vede ce convinsa sunt nici macar nu isi mai da cu parerea despre ce si-ar dori el. Oricum eu merg la eco data viitoare cand am 13 saptamani, deci nu cred sa se vada ce e.
O zi usoara tutror si spor la munca.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Buna fetelor.
Nu am mai scris in weekend dar v-am citit.Va rog sa ma treceti si pe mine in lista DPN 29.07.2012 U.M 22.10.2011.
O saptamana cat mai placuta.

12 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui muraturica

Buna dimineata.
Oricum, fie fetite, fie baietei, important e sa fie sanatosi.
Eu imi doresc foarte mult fetita si nici nu concep ca as putea avea baietel.

8+

Ai fost foarte simpatica la faza asta , asa spun si eu , dar in sufletul meu vreau tot fetita ... dar nu conteaza , ce o fi sanatos sa fie ( dar vreau fetitaaaa )...

15+

Mergi la inceput