Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 23
Raspunsuri - Pagina 5
oanace spune:
Interesant, m-am trezit cu postarea de doua ori, si la intervale de timp diferite! Nu prea pricep de ce...
Sovi, mercic de raspuns, am sa incerc maine un gius cu ce am prin casa. Daca zana ta a putut sa il bea, ma gandesc ca cumva voi reusi si eu.
Amy, fain patutul, sa-l foloseasca bebe cu placere! Si pretul e foarte bun.
Bia, deci noi suferim impreuna inafara partiei. Las ca ne luam revansa la anul!
32+ Emma
J.D. spune:
La multi ani, Nelli!
La multi ani, sot de Monna!
La noi a nins abundent azi in timp ce ne plimbam pe la zoo. In rest toate bune.
Finn Constantine 15.10.2009 si 26+ Euan Tudor
happylica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanace Interesant, m-am trezit cu postarea de doua ori, si la intervale de timp diferite! Nu prea pricep de ce... Sovi, mercic de raspuns, am sa incerc maine un gius cu ce am prin casa. Daca zana ta a putut sa il bea, ma gandesc ca cumva voi reusi si eu. Amy, fain patutul, sa-l foloseasca bebe cu placere! Si pretul e foarte bun. Bia, deci noi suferim impreuna inafara partiei. Las ca ne luam revansa la anul! 32+ Emma |
oana, unde vezi tu patutul? eu nu il vad...
edit: la link-ul dat de amy te referi?
eu asteptam poza ei.
varsta bebelusei Alexia
ronina spune:
Buna seara!
Sovietica: bine ai reaparut, sper sa treaca repede perioada grea prin care treceti M-ai facut sa stau sa meditez sa vad daca m-as descurca la intrebari savante despre Dumnezeu, cred ca perioada "de ce" imi va cam da batai de cap
Oanace: cum au fost clatitele? Si mie mi-e tare dor de ski, chiar ne cumparaseram anul trecut la final de sezon cate o casca pt protectia capului si n-am mai apucat sa le folosim, stau in dulap nou noute. Tot pe la 3 anisori planuim sa scoatem mandra pe partie Cred ca poti sterge al 2-lea post daca te deranjeaza.
Tala: mie baby monitor mi-a luat sotul cand a fost in delegatie in SUA asta: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2970307
Sa folositi sanatosi comoda
Dara: eu n-am auzit de regula asta la nasit... pai si daca pui de nasi o pereche, atunci cum faci? ca dupa teoria asta ea ar trebui sa naseasca fata si el baiat
Amy: ma bucur ca iti place patutul... dar eu una nu am gasit poza pe picasa, ai apucat s-o incarci?
Bia_Mi: distractie maine la Brasov!
Bine ca ati zis de compresele reci/calde si de foile de varza, sper sa ramana si la mine in capsor informatia asta.
Sunt vesela ca azi am reusit sa mai achizitionez din chestiile lipsa, am comandat patutul, mai am doar cateva maruntisuri de luat si carucior, asa ca incet incet o sa ma linistesc cand le vad toate gata pregatite
31+ Bianca
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Azi m-am plimbat pana la ai mei(70km distanta) si nu mi-a prins bine deloc...am avut mult mai multe contractii ca deobicei. Acu este foarte miscacioasa Motzata, sper sa ma lase sa dorm. Am reusit si am facut si una poza la burtica... asa mai vad si eu diferenta...de la mare la si mai mare
Am admirat una bucata comoda cu fluturasi...foarte faina. Cu ce au fost pictati fluturii?
Sovi ma bucur sa te citesc...sper s atreaca cat mai rpd problemele.
Gata pe azi ca mi se inchid ochii.
Mami fericita de strumfita si 33+ cu Motzata
monna3 spune:
Buna fetele,
Am ajuns si noi acasa in sfarsit, terminati de oboseala . Multumesc tuturor pt urari
Dara eu nu cred sa aiba vreo importanta ce nasesti. Eu am botezat pt prima data fetita si am tinut-o eu in brate deci...
Amy felicitari pt patut! Sa-l folositi sanatosi
Bia_Mi felicitari pt cele 34 de saptam... inca putin mai e
Sovi sper sa treaca repede problemele
Strumfy ufff.... si noi ne-am plimbarit azi, vreo 5 ore de mers cu masina si 2 ore de plimbat in Ikea si sunt si eu terminata dar vad ca nu am nimic. Sper sa treaca contractiile dupa somnic
Pupici
Monica, fericita 31+ cu Cezar-Andrei
AMR: 9 saptamani
amy25 spune:
Aseara nu a mers incarcarea, si azi m-am logat din nou si am postat.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
28+ Victor Gabriel
dara76 spune:
Am aflat care-i smecheria cu nasit baiat, cica un fel de chestie veche (superstitie banuiesc, nu cred ca bisericeasca) zice "daca vrei sa ai noroc in viata, sa nasesti prima oara un baiat"(nu o fata), mi-a explicat cineva ca a mai auzit de asta. Se pare ca baiatul a fost finut si n-a vrut sa ne zica asa cum i s–a zis. El asa e f. incantat, acu' ma gandesc daca o ramane cu ideea ca daca naseste fata nu o sa aiba noroc in viata.
Tala, draguta foc comoda! Si burtica la fel. Nu stiu unde zici tu c-ai adunat kg :) De citate cica era asa o chestie sa puna citate diferite zicea tipa care-si face marturiile pt nunta.
Strumfy, baftuta sa treaca contractiile, super burtica :) Ce bine arati si tu!
27+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
nikoniko spune:
Buna dimineata, burtici.
Am vrut sa va intreb de pompa pt sani. E chiar un "must have"? Nu stiu daca merita sa fac investitia sau nu. Voi ce parere aveti?
Acum 17 ani, nu am avut...Si am folosit doar in maternitate o pompa manuala de la ei pt ca aveam prea mult lapte. Pls, help, un sfat...
Saptamana asta am cumparat si eu patutul pt camera lui bebe, si un patut mai mic pe care am sa-l tin in dormitorul meu(cred).
http://idealbebe.ro/bertoni-mobilier-modular-din-lemn-sonic-p-9713.html si http://idealbebe.ro/bertoni-leagan-balansoar-din-lemn-eva-p-4280.html. Dar mi-au trimis ambele produse prin curier, fara montaj, si le-a montat Alex (a durat cam 10 ore montajul), in conditiile in care bietul copil e bolnav de marti- are pneumonie, dar nu l-am putut convinge sa renunte.
Cat despre monitor, l-am rugat tot pe Alex sa se ocupe si a comandat asta http://www.spioneaza.ro/product.php?id_product=58.
Intre timp, pulsul meu isi face de cap, iar eu nu am reusit sa ajung la cardiolog, pt ca Alex e bolnav, iar tata e inca in spital, deci sper sa reusesc o vizita la cardiolog next week.
Aaaa, si am mai luat si asta http://idealbebe.ro/beaba-bibexpresso-p-6331.html, desi pe Alex nu l am hranit niciodata cu lapte praf...
Pupici pe burtici, si o duminica minunata va doresc
Niko, mami de Alex(1995) si 25+ cu
MTHFR C677 Homozigot