Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 23

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Eu de rece am zis ca citeam la bulgarasi la febra de la furia laptelui, ca atunci cand frigeau sanii, a scazut febra cu comprese reci pe sani si recomandase si doctorul pentru febra tot asta sa puna pe sani. Dar fata alapta in continuare. Stiu ca la desfundat trebuie cald, da. Am zis eu la gramada. In carti zice de cald inainte sa suga bebe si rece dupa ce a terminat de supt, daca-i febra si rosu.

Chito, pe tine cand te dor rinichii ce faci? De vreo 2 zile parca tot am dureri de rinichi, sunt diferite de alea de sale sau de alea care se duc in jos pe fund.

Sovi, daca mai poti, mai scrie-ne, merci :)

Fetele, voi ce stiti cu nasitul? Am vorbit cu un baiat si zice ca tatal lui stie ca el fiind baiat, tre' sa naseasca prima oara tot baiat. Exista o regula de-asta? N-am ajuns inca la biserica sa intreb.

Tala, am mai auzit de o idee de marturii, un citat mic si interesant, cu un font dragut, facut sul si legat de un baton de scortisoara (n-am idee de ce scortisoara :) sau unde se gasesc batoane de scortisoara ).



27+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

salutare fetele!
carina-ce s-a intamplat cu forumul de la bulgarasi? s-a blocat la capitolul 55? am vazut k si tu intrii pe acolo si poate stii ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Izish, nu s-a blocat, uite aici capitolul nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169781&whichpage=1



27+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

dara, nu stiu care-i treaba cu nasitul...stiu ca pe Rares l-a tinut in brate nasa, iar nasul tine lumanarea.La botez de fetite n-am participat(sa vad daca e tinuta in brate se nas, iar nasa sa tina lumanarea), pt ca niciunul dintre prietenii nostri nu are fete

Miha, mamica fericita de Rares si 29+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

dara, eu nu stiu sa aiba vreo importanta ce nasesti prima data. intreaba un preot, dar chiar nu as vedea logica.
batoane de scortisoara gasesti la supermarket insa sunt ff scumpe si nu cred ca e o solutie. eu eram tentata sa le fac asa pt nunta, dar am renuntat gandindu-ma la pret

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Oanace, uite de unde m-am inspirat: http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/02/green-smoothie-bautura-zeilor.html
http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/01/potiune-magica.html
trebuie un blender mai puternic, minim 700, ideal 1000w, pun verdeata care mi-e la indemana, se poate incepe cu patunjel, e mai prietenos, banana (acopera tare bine mirosul "ierbei"), apa, si ce fructe mai sunt... important e sa aibe o consistenta prietenoasa, sa se lase inghitita zeama, sa nu devina un chin bautul. cu un pai e mai usor. restul "detaliilor" adaugate (maca, cacao cruda, scortisoara, polen), cand/cat/daca vrei. cea mai importanta e verdeata in tot tabloul. multe nu se gasesc in plafarele obisnuite, eu le comand pe net, chiar de pe acel site de mai sus.
ce frunze mai folosesc de la magazin: baby-spanac, frunze de morcov, de ridichi, cand gasesc ridichi la piata (sunt chiar bune), ruccola si ce mai gasesc la casoleta la supermarket, si uneori mai cresc eu singura, dar de astea iti pove doar daca insisti, dupa ce incerci si simti ca e de tine :)

Despre lamaia pe sfarc -imi pare rau ca n-am pastrat siteul, cred ca era unu nemtesc. de fapt era cu jumatati de lamaie nu rondele, si odata cu uzura, se mai indeaprteaza cate o feliuta. foloseste la cauciucatul mamelonului, atat prin actiunea fizica, cat mai ales giusul ala are efectul mentionat.

Dara, asa faceam si eu cu cald/rece la san, cand ma pregateam sa mulg bine ca sa desfund, ma bagam la dush f fierbinte, in timp ce mulgeam, apoi puneam bebe flamand sa traga bine si/sau sotz puternic pt acelasi lucru , in rest, pt durere, ameliorat fierbinteala, compresa rece. Adevarul absolut despre tehnicile astea nu il stiu, dar la mine a functionat asa.
Cu nasitul, ce zici tu, sunt sigura ca e folclor. cel mai bine se intreaba preotul. of, asa nu imi place cand incepe lumea cu sfaturile si explicatiile, de te doare capul!

Happy, batoanele de scortisoara nu sunt asa scumpe, poate ai confundat cu cele de vanilie.


De atomici ce sa zic, am ajuns cu Sasha la discutii savante despre Dumnezeu, cine e, unde e, cum e, ce il rugam, dinastea... e atat de frumos sa il vad cum imi proceseaza raspunsurile si ce intrebari ii coace mintea, si ce concluzii trage... Iar zana, e la o varsta de evolutie rapida, asa se intampla cand numai ce incep sa vorbeasca binisor. In rest, fac ca tavalugul prin casa, de nu mai stiu uneori cum sa ii opresc din trasnai. acum sunt cuminti, fac puzzle amandoi.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Gata, am montat si patutul achizitionat si imi place foarte mult. Nu am luat teapa, salteluta e ok, patutul are pret bun. Acelasi , l-as fi luat de prin Bucuresti cu vreo 6 mil, asa am scutit bani si transportul e gratuit.
Pun o poza si pe Picassa.


2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
28+ Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Buna seara fetelor, ce faceti? Cum va petreceti week asta?
Nelli iti doresc si eu "La multi ani!" sa fi sanatoasa,iar tot ce iti doresti sa se realizeze.
Monica "La multi ani!" si pt sotul tau, va doresc numai impliniri si sanatate!
Eu tot nu scap de niste arsuri, azi am fost pe la mama mea si mi-a dat ce a achizitionat pt nepotica (biberoane, suzete, creme, sampoane, body, uleiuri,etc)f multe ia cumparat, iar eu le asez cu drag in camera ei.
Maine ma duc la Brasov k m-a inebunit sotul ca vrea sa schieze, asta e ... doar ma uit ca in rest nu am nici o sansa!
Va doresc un week placut, linistit. Va pup! Si apropo ... mi-am schimbat si eu semnatura : AMR 6 saptamani (sper)

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

La multi ani, Nelli, fericiti, sanatosi si impliniti!
Monna, la multi ani sotului tau, sa aveti o aniversare faina, de neuitat, cu tine cu burticutza mare!
Sovi, te mai rugasem intr-un post, nu-mi zici si mie cum faci giusul tau ala verde?Ce ghidusii mai fac atomicii tai? Mi-a fost dor sa te citesc, dar m-am gandit ca cu doi micuti plus unul la purtator e cam greut pentru tine.
Ronina si pe mine m-ai innebunit cu clatitele cu nuttela si banane,asa ca maica-mea indatoritoare presteaza azi si ma asteapta pe la 5 pe la ea sa le devoram impreuna, caci eu sunt home alone, al meu sot ducandu-se la schiat azi la Arena Platos, ca poate sta pana la 10 ca e pornita nocturna. Mi-e asa dor si mie de partie. Pe Emma cred ca la 3anisori o pun pe schiuri, sau pe placa ca taica-sau.
De trei zile incoace numai frec patul, mi se pare ca sunt atat de grea, tot corpul e numai plumb, sunt tot obosita si nu reusesc sa fac nimic prin casa. Emma a miscat non stop ieri si alaltaieri, cred ca s-a intors, caci simteam o presiune incredibila in burta, de parca atunci iesea afara...


32+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dara multumesc pt idee . Adevarul este ca am gasit un citat frumos, dar se preteaza mai mult pt jurnalul copilului sau perioada sarcinii. Am mai cumparat azi niste 'banuti' de lemn subtire cu un bebe roz pe o parte, iar pe verso intentionez sa scriu numele Matildei, sa-l atasaz de saculetii pe care i-am luat deja si mai ramane sa ma gandesc in continuare ce pun in ei [desi parca as pune si o pozica de-a ei]
Sovi multam pt precizari, o sa incerc sa-mi cauciuchez sfarcurile si cu lamaie. Adevarul este ca as face orice numai sa nu mai trec prin ce am trecut cu David.
Amy nu am vazut poza cu patutul, unde e?

Eu pun acum poze cu comoda in sfarsit terminata (adica si pictata si lacuita) si cu burtica in marime actualizata (in aceeasi pijama cu care v-am obisnuit deja )

somn usor, eu sunt franta

Mergi la inceput