AJUTOR

AJUTOR | Autor: cosminregal

Link direct la acest mesaj

Rog ajutor de urgenta de la cineva care se pricepe sau a mai trcut prin aceasta situatie .Mama mea in varsta de 53 de ani in 1995 a facut o glanda in zona gatului in partea dreapta , sa operat sa spitalul Parhon din Bucuresti la domnul docot Stefanescu , ia scos aceasta glanda dupa care a urmat un tratament foarte scurt deoarece nu sa mai gasit intrun timp acele pastilute mici iar ea nu sa interesat sa le procure si din aceasta cauza a refuzat sa mai insiste . Aceasta cauza a dus la agravarea situatiei si am duso de urgenta la spital . Acelasi spital Parhon din Bucuresti la acelasi domn doctor Stefanescu , agravanduse aceasta situatie din cauza tratamentului care nu la respectat a dat in metastaza aceasta necesita o operatie in zona gatului dar domnul Dr. nu ne poate garanta nimic acesta spunandune sa luam o hotarare pana luni 22.01.2012 cerem acest ajutor deoarece nu am mai trecut si nu stim ce sa facem sa o operam sau nu . Va rog datimi acest raspuns pana in data de luni . Va multumesc.

Va rog o parere sa o operam sau nu ??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

draga Cosmin, e greu de dat un raspuns pentru ca nu suntem toti medici aici, dar, ma gandesc ca medicul care o are in tratament pe mama ta cunoaste mai bine situatia si are experienta cu acest gen de probleme. Ai incredere in el. Cam asta e prima parere.
Sanatate multa mamei tale si ajut-o cu incurajari optimiste sa treaca peste operatie.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput