Gravidute cu tromobofilie -cap 10-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

alexesti o luptatoare si o femeie puternica.
ti-am trimis azi un gand bun.sper din tot sufletul sa nu mai treci prin asa ceva si sa afli motivul
ma bucur pt mica printesa a lui toni

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Pentru Toni, incet-incet se face dodoloata pustoaica.
Multumesc mult, Cybele, Dara , Valy!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Multumim Cybele pt vestile bune despre prichinduta lui Toni! Normal ca a intrecut mereu toate asteptarile doctorilor, asa facea inca din burtica, pt ca a luptat mereu pt viata ei, ca si mamica ei! Sa le pupi cu drag pe amandoua!

Alex ma bucur ca esti bine fizic . Psihic, ia-o usor, acorda-ti un timp de linistire. Mie mi-au facut in perfuzie ocitocina dupa chiuretaj si venofer tot perfuzabil, nu am facut clexane, nici nu am luat ergomet. Poate in 2008 cand am patit eu nenorocirea, nu se dadea. Ergometul se da pt hemoragie, daca exista o hemoragie, caci sangerarea trebuie sa existe, ca sa se curete uterul, hemoragia deja e altceva.
Odihneste-te cat poti de mult si ai grija de tine

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Cybele - multumim de vestile despre micuta lui Toni.
Le pupam cu drag si sa vina repede acasa.

in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Musette, felicitari pentru eco!

Alex, , ma bucur ca ai trecut fizic cu bine si peste greul asta...

Cybele, multumim pentru vestile bune despre Toni, speram sa o vedem cat mai curand cu fetita sanatoasa acasa....

Eu nu am deocamdata noutati, doar ca bebeii au inceput deja sa se foiasca din ce in ce mai mult, de va fi bine, nici nu vreau sa-mi imaginez ce meciuri voi avea mai tarziu in burtica...

Amary 18+ de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

mary - esti la jumatate de drum, nu are cum sa fie decat bine de acum incolo. Mereu ma gandesc la tine si la balanta (in general la fetele cu gemeni) cum o fi sa se foiasca doi pe acolo?
dar parca v-am zsi ca o data, cand am fost la dr era o tipa cu gemeni si una cu tripleti .. vai mie ce subiecte comune aveau .. :))
erau asa haioase

in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

MeAlex ma bucur ca esti bine fizic si te asteptam cu forte proaspete cand te vei siti bine si psihic

chiar daca nu o cunosc pe toni, ma bucur mult ca fetita ei se intremeaza pe zi ce trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

'neata si o zi buna.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

buna tuturor!
vreau sa le felicit pe fetele care se apropie de jumatatea odiseii... parca nu demult eram si noi pe acolo. parca nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul...
cybele - multumim pentru vestile despre toni! sanatate multa si la cat mai multe costumatii, de marimi tot mai mari!
eu una nu am noutati si stau cuminte in asteptarea micii minuni (sotul inca mai spera ca e baiat )

37+

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Raluca, spune-i sotului ca fetele sunt mereu fetele lui tata si ca o sa fie iubit si un model pentru fiica lui. Poate asa inceteaza cu prostiile.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)
in 21+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput