Gravidute cu tromobofilie -cap 10-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Dara, nu stiu de ce apar hematoame. Uscatescu zicea ca am facut efort, dar nu am facut...nu stiu...
Sper, fetele mi-au explicat ca se vede si la HSG, o sa vad ce spune si ginecologul. Trompele se pot infunda oricand dupa un chiuretaj. Am facut Clexane si am luat un Aspenter pe zi de cand am aflat ca eram insarcinata la 3 sapt si 4 zile. Apoi am avut o mica sangerare si mi-au zis sa iau Aspenter la 2 zile (la ecografie a fost totul OK, fara hematom, fara decolare, totul OK, 132 batai...la cele mai multe fete am auzit in jur de 150. Am avut hemoragie la 9 saptamani, mi-au scos de tot Aspenterul, la ecografia din aceeasi zi, avea activitate cardiaca+dezlipire+hematom, peste o saptamana, la fel, dupa inca o saptamana, nu mai avea activitate cardiaca, saculetul era de varsta sarcinii, 11 saptamani, iar embrionul de 7-8 saptamani.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Me Alex cere si parerea altui hematolog, spune-i ce ai scris mai sus. Poate iti tb mai mult anticoagulant, dc erai pe doza corecta nu cred ca se forma hematom.
La histeroscopie se poate vedea intrarea in trompe, dc s-ar fi infundat acum la chiuretaj poate vedea. Importanta e si biopsia care ti-o va face la histeroscopie, intreaba si dr ce recomanda. Dr cu care voi face FIV mi-a cerut histeroscopie pt a vedea dc am sept in urma chiuretajelor(acesta poate poate fi o cauza a pierderii sarcinii}.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Sigur, trebuie sa vad ce propune si ginecologul. Voi merge probabil la dr. Simona Avram si cred ca as vrea si o intalnire cu Dragos Albu sa discutam un pic.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trombofilia spune:

Va invit la capitolul 11

Mergi la inceput