Gravidute cu tromobofilie -cap 10-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Alex, stii deja parerea mea - eu cred ca era putin probabil sa fi iesit la QUICK PCR, doar la o anomalie cromozoniala completa, cariotip, se putea exclude exact cauza genetica.

Dar, asa cum spui si tu- important este sa va vedeti cariotipurile amandurora, si sa fiti linistiti ca informatia genetica pe care o transmiteti mai departe e OK.

sunt alaturi de tine!

multumesc mult pentru urarile adresate bebelinei lui Toni ( o chema Ilinca Stefania, dar pana la botez nu ii spunem pe nume inca ;) ii transmit, vorbesc cu ea mereu despre voi ( in ultima vreme ma intreaba f des cand incep sa nasca fetele ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Cybele, ma gandeam ca special nu spuneati numele fetitei. Ilinca e si pe lista mea de nume. Da, acum o sa asteptam pana gasim un laborator foarte bun, cred ca e mai bine sa investim banii pe cariotipurile noastre, ne intereseaza doar ce va fi. E o perioada mai grea acum, eu nu lucrez, oricum vom face mai multe analize si am stabilit niste prioritati, in sensul ca pentru cariotipurile noastre vom cauta mai mult si nu va conta pretul.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

MeAlex.
Bafta in continuare la invedtigatii, sper sa gasesti cauza sa stii ce sa tratezi.

Sa inteleg ca Antifxaul meu de marti de 0,21 facut la Fundeni la 12h de la ultima injectie e ok? Restul analizelor sunt ok, bebe e mai mare cu 2 zile, deci se dezvolta bine.
Multumesc

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Alex, simt si stiu sigur ca esti pe drumul cel bun. Asa este, sunt analize scumpe, pe care le faci oricum o singura data- vorbesc de cariotipuri si orice alte analize genetice. Si noi tot ca pe o investitie le-am privit. E bine ca ai un plan care sa te tine ocupata pt urmatoarele 3-6 luni, pana o sa ai OK la bebe ( sper sa nu fie alte probleme, sa te refaci repede si cand primiti unda verde sa ai deja niste raspunsuri pt ca pe viitor sa fie bine pana la capat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Me Alex nu uita sa faci si analize imunologice, si acestea sunt foarte importante.
Fetelor nu am inteles, analiza antixa 0,34 e buna sau arata ca e spre coagulare?

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Multumesc de incurajari, Cybele! Din cate m-am prins, ginecologul crede ca a fost din cauza decolarii saculetului, nu crede in alte variante si crede ca am fost protejata de tratament.
Da, Sper, fac si analizele imunologice, histerosalpingrafie, secretii, Papanicolau si tot ce mai descopar ca ar putea fi necesar. Nu stiu cum este 0.34, nu m-am lamurit. Fetelor, nu vi s-a schimbat vreodata doza de Clexane pe baza antiFXA? Cum a fost valoarea?
Stiu ca noi ne incadram la profilactic, dar m-a pus pe ganduri si paragraful de pe site-ul Synevo:
Pentru a asigura o anticoagulare eficienta in timpul sarcinii optiunile ar fi fie ajustarea dozei in functie de modificarea greutatii, fie monitorizarea activitatii anti-FXa si ajustarea dozei pentru atingerea nivelului terapeutic de 0.5-1 U/mL.

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Dar aceste rezultate de la Synevo se refera la recoltarea la 4 ore de la injectie sau cand?

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Da, antiFXA l-am facut la 4 ore de la injectie.

pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

MeAlex, am mai auzit de hematoame care pot cauza desprinderea cand se sparg, dar ma gandesc ca un hematom nu se formeaza pentru ca esti prea coagulat. (?)

Cybele, Ilinca si dupa numele doctorei?

28+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

MeAlex e mai recomandata histeroscopia decat histerosalpingografia in cazul tau. La HSG vede trompele dc sunt desfundate iar tu ramai natural, deci nu e cazul. La histeroscopie iti vizualizeaza uterul , se vede dc ai un sept si iti ia proba pt biopsie.
Cand ai inceput clexane , dupa hemoragie sau inainte?

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput