Gravidute cu tromobofilie -cap 10-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Pe 18 a nascut si mutanta noastra Georgia_c, o fetita de 2.9 kg, snatoasa si frumoasa. (a postat la Odiseea noastra).
Bv Georgia, bine ai venit printesa mica, inca un exemplu pozitiv ca se poate!

in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor uitati ce am gasit despre DHA:
During pregnancy, a lack of DHA may be associated with premature birth, low birth weight and hyperactivity in children.
aici http://natural-fertility-info.com/essential-fatty-acid-fertility

Cele care nu luati Femibion cu DHA sa va luati separat DHA , parca Folowise mai contine DHA

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui sper

Fetelor uitati ce am gasit despre DHA:
During pregnancy, a lack of DHA may be associated with premature birth, low birth weight and hyperactivity in children.
aici http://natural-fertility-info.com/essential-fatty-acid-fertility

Cele care nu luati Femibion cu DHA sa va luati separat DHA , parca Folowise mai contine DHA

bine de stiut... scrie ca este foarte bun si pentru fertilitate. faza amuzanta este ca acum cateva saptamani stiu ca se dezbatea faptul ca DHA provine din apele japoniei, care sunt destul de poluate. oricum, consider ca un consum echilibrat de vitamine este binevenit (chiar daca intr-o perioada eu luam si elevit si femibion 2)

37+

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

daa, balanta ne povestea de apele Japoniei parca
Balanta, ce faci? ce fac bebelinii?

in 37+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Nu cred ca bagau DHA in femibion de la pestii pescuiti in ape poluate. DHA se gaseste si in semintele de in.
Sa nu mancati pangasius pt ca ala e foarte poluat, e pescuit dintr-un rau din Vietnam unde isi revarsa rezidurile niste fabrici.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.c spune:

Felicitari Musette pt masuratori, desemenea ma bucur mult pt fetita Toniei, bun venit noilor venite.
Am intrat in anul dragonului, o zodie puternica, propice nasterilor cu copii cuminti si norocosi :)

18+

Raluca.c - mutatia genei MTHFR heterozigot A1298C, 2 sarcini oprite in ev. la 6 saptamani, ultima in iunie 2011, Amh 0.4, Rh negativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Da, e o fata la Odiseea de Iulie-August (aia e si odiseea "mea" dar inca nu m-am inscris acolo) a carei dr i-a zis sa nu ia pastila galbena din Femibion II fiindca are DHA probabil nociv, fiind posibil sa fie provenit din Asia . I-a recomandat ca in loc de pastila de DHA din Femibion II, sa ia Omega 3-6 de la Hofigal .
A propos de Femibion II: voi luati pastila roz si galbena deodata?
danezza, azi noapte m-am trezit pe la 1 si ceva cu o durere puternica la ovarul stang. Am luat un No-spa si in vreo 15-20 de minute m-a lasat durerea si am adormit. Sper ca sunt bine bebelusii si ca durerea aia nu a avut nici un efect asupra lor.
alex, sper ca si azi esti bine fizic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

eu iau un omega 3 de 1000 facut de biofarm.trebuie sa luam omgega3-6?

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

nu, valy, trebuie sa luam doar omega 3. Despre omega 6 sunt studii care spun ca ar putea fi cancerigen pt anumite persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

asa stiam si eu de la dr menci-ca omega 3 este antiinflamator,iar omega 6 si 9 sunt pro-inflamatoare.iar noi..cam tot ce mancam este pro-inflamator.ideal este sa fie un echilibru intre aceste omega3-6-9 dar...greu in zilele noastre

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+10 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput