Trombofilia, o cauza a infertilitatii -68-
Raspunsuri - Pagina 3
alla76 spune:
tanno, tocmai am adus al doilea puiut, am pus poza
am lipsit putin ca nu mi-a fost tocmai usoara perioada. din pacate se pare ca nici viitorul apropiat nu suna foarte bine, dar incercam sa ne mentinem pe linia de plutire.
QiaoBing, sunt sigura ca asta e FIV-ul care o sa va aduca copilasii mult asteptati!
Sper, iti tin si tie pumnii. pe cand te apuci de procedura?
Vali, ce mai fac Ingrid, Luca&Ianis?
Mi-e dor si de Denisa!
QiaoBing spune:
vali eu ma multumesc si cu unul, dar sa fie sanatos ... hai si cu doi
alla asa trebuie sa fie, nici nu ma gandesc altfel !
tannoo ce face juniorul ? cati dintisori aveti ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
honeys spune:
MeAlex
Qiao Doamne ajuta!
Fetelor, ati fost vreuna azi la Fundeni, va rog? Am inteles ca de azi vine si dna U, dar am mai auzit ca e bolnavioara si nu se stie...
Multumesc si o saptamana usoara va doresc!
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
aristica spune:
alla bosorogul meu spaniel a alergat in weekend ca-n tineretile lui: ne-am jucat, alintat, tarat prin zapada, apoi am sters la labele si fundul lui, si-am incalzit lighioana care-a adormit infasata in prosop. Pup mogaldetele urecheate si-mi pare rau ca toate se tin lant la tine.
alex pupici dulci, dulci si imbratisari calde. Am omis postarea ta, reactia fetelor - pentru ca n-am mai citit cateva pagini, de aici confuzia si intrebarea mea care se referea la sarcina. Imi place atitudinea pe care ai adoptat-o si-mi place incurajarea primita de la doctor!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
sper spune:
Alex ma gandesc la tine. Sper sa treci bine peste ziua de astazi. Vezi ca trebuie sa faci clexane dupa chiuretaj, eu asa am facut.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012
Cris_25 spune:
Fetele, vin si eu la voi daca ma primiti ...
Azi mi-au ajuns si mie rezultatele la trombofilii ... Cand ma gandesc ca le-am facut asa intr-o doara, sa bifez si aspectul asta Chiar nu ma gandeam ca o sa iasa prost
Acum sunt in faza de negare ... Ma tot gandesc sa le repet in alta parte...poate, poate or iesi bine ... (Analizele le-am facut la MedLife), dar o sa-mi treaca faza asta si ma pun pe citit!
Deocamdata nu stiu nimic de trombofilie ... dar sunt sigura ca voi invata multe de la voi!
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
MeAlex spune:
Fetelor, a trecut cu bine ziua asta, totul a fost OK, anestezie totala, mi-am revenit rapid, nu am avut ameteli, chiar nu am avut vreo problema.
A mai facut cineva Clexane dupa chiuretaj? Cybele, tu ai facut? Ginecologul mi-a recomandat Ergomet care este un hemostatic, cred ca se bate cap in cap cu Clexane.
Voi sunat putin mai tarziu la Fundeni sa intreb.
Multumesc ca mi-ati fost alaturi si m-ati incurajat.
Va voi povesti mai tarziu ce am discutat cu geneticianul de la Genetic Lab.
Aristica, Sper, Honeys, Valy79 !
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
vali79 spune:
Alla, draga, crestem, haos, galagie, dar frumos per total...ca iau intaritoare ! E frumos, dar totul e pe super speed la noi...!
Ceea ce va doresc si voua... alla, qiao, mealex si nu numai...
Pupicei
honeys spune:
Buna fetelor,
Am fost si eu azi la Fundeni, era si dr U acolo.
Am observat ca fetelor noi li se cer 3 documente:
- adeverinta de salariat,
- trimitere de la medicul de familie catre Institutul Oncologic Fundeni sectia Hematologie,
- copie buletin.
Va pup.
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
aristica spune:
honeys merci de informatii.
balanta o treci pe prima pagina? Sa citeasca fetele care se duc prima data la Fundeni
alexut esti tare si-mi place enorm atitudinea ta. imi pare rau doar ca vei sta mult pe aici. Acum vreo 2-3 ani, spuneam si eu, cum o face Cris, ca am trombofilie si ca sper sa citesc despre ea, apoi sa plec repede de la subiectul asta. Si mi-au spus atunci felix si floare-de-mac ca, din pacate, am sa tot stau pe la subiectul asta...mai si-am stat! Iti doresc sa nu intarzii p-aci mai mult de 12-13 luni (calculez vreo 3 luni pauza, apoi 9 pana nasti, da?)
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"